marialudwika 15.10.04, 00:29 Wszystkim forumowym Jadwigom skladam imieninowe zyczenia!! A tej,ktora "osobiscie" znam dodatkowo buziaki sle!! ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skynews Re: Dzis JADWIGI!!! 15.10.04, 00:32 Ja rownież! Ale wlaściwie co się z nią dzieje? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dzis JADWIGI!!! 15.10.04, 00:38 WYWROT!!! ) Spelnienia wszystkiego, ale tylko tego co dobre dla ciebie w mysl starego przyslowia: "uwazaj czego sobie zyczysz.. bo moze byc ci dane.." cmok, J. Odpowiedz Link
monia.i Re: Dzis JADWIGI!!! 15.10.04, 00:36 Najlepsze życzenia!!! Spełnienia marzeń, pięknych wieczorów, czarownych nocy i uśmiechu zawsze!!! Odpowiedz Link
mammaja Re: Dzis JADWIGI!!! 15.10.04, 11:04 Droga Wywrot - w dniu twojej patronki, wspanialej postaci ,ksiezniczki slaskiej,co to jej sie chleb dla biednych zamienil w roze - zycze ci i jednego i drugiego pod dostatkiem - mammaja Odpowiedz Link
lablafox Re: Dzis JADWIGI!!! 15.10.04, 19:00 Wpadłam tylko by zdążyć złozyć życzenia - wszystkiego co wywrotowe i co w normie tez , z całego serca. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Dzis JADWIGI!!! 16.10.04, 02:40 Jesteście kochani z naciskiem na kochani)) Dzięki za pamięć, pomimo tak długiej nieobecności)) Ml, masz specjalnego cmoka)))) Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Dzis JADWIGI!!! 16.10.04, 09:15 Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze i buziaka też przesyłam. A co - mammajka mnie trochę ośmieliła to teraz będę sobie pozwalał Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dzis JADWIGI!!! 16.10.04, 09:49 Wywrot, przyjmij spóźnione, ale serdeczne zyczenia Odpowiedz Link
instant Re: Dzis JADWIGI!!! 16.10.04, 10:02 Wywrot, Ty wiesz czego Ci zycze, bo juz Ci naszeptalam do uszka. Ale jeszcze raz bezwstydnie i publicznie Cie sciskam ) Odpowiedz Link
ada296 dla JADWIGI!!! 16.10.04, 20:01 też dołączam się do życzeń troszkę spóźnione ale już wiem dlaczego uciekłam z Wrocławia dzień wcześniej Wywrot - ślę Ci mnóswo dobrych myśli co byś zdrowa i szczęśliwa była i też chcę specjalnego buziaka Odpowiedz Link
wywrot53 Re: dla JADWIGI!!! 17.10.04, 00:55 Wiedziałam, ze we Wrocławiu długo nie wytrzymasz)) W lecie to miasto jest radosne ale jesienią w czasie wiatrów i pluchy trzeba miec serce jak dzwon żeby tam przezyc)) Buziaki śle wszystkim, a tobie Ado przytulniaczka)) Odpowiedz Link