Dodaj do ulubionych

Klub Nocnych Markow 79

04.12.04, 22:54
No wstawszy z poobiedniej drzemki prawa noga moge po przypudrowaniu noska uczestniczyc w zyciu towarzyskim smileCmokaski bobaski smile)
Obserwuj wątek
    • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 04.12.04, 23:22
      Ojjj to sie pierze (albo puder) posypie, jak ML przyjdzie. A z tym pudrowaniem
      to chcesz nam zabic kolejnego cwieka "pciowego"? smile)
    • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow 79 04.12.04, 23:40
      Odetchnelam z ulga,ze nie lewa noga smile
      ml
      • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 04.12.04, 23:51
        No i wital ML z podwqojnymi podejrzeniami smile) Tak naprawde moje wstawanie bylo dwunozne smile)
        • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:05
          Witajcie nocusie bez wzglądu na płeć wink))
    • wywrot53 do ML :))) 05.12.04, 00:04
      ML, byłam pod tym linkiem sad
      Przeczytałam od groma postów, ale nic konkretnego nie wiem dalej sad
      Dlatego mam do Ciebie prośbę smile
      W wolnym czasie moze byś napisała jak to jest u Ciebie.
      Z tego co widze będe musiała dodac jakieś 10% do Twoich kosztów i bedzie ok smile
      Pamietaj że do dyspozycji jest 2000 euro i żarłokiem jest jaroszka wink
    • jan.kran Re: Problem Nocnego Marka :-((( 05.12.04, 00:11
      Siedzac na kompie po nocy przzywam stres po polnocy...

Wlacza mi sie nagle i notorycznie reklama LOT.
      Wywalam , wraca, wywalam , wraca..
      Dzieje sie tak tylko w godzinach markowych...
      Kran Wkurzony.
      • nokata Re: Problem Nocnego Marka :-((( 05.12.04, 00:21
        A witajcie pelcie, bez wzgledu na pore nocy. Mam podobne historie z reklamami na Tlenie, J.K.
      • wywrot53 Re: Problem Nocnego Marka :-((( 05.12.04, 00:22
        A nie mozesz ściągnąć jakiegos programiku blokującego pop-upy ???
    • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:25
      czesc nokata

mam rodzinnych gosci inie moge sie zbytnio udzielac, choc wczoraj pewnie bym
      wygrala konkurs ku twemu niezadowoleniu smile)))

mowie wiec:
      "You say goodbye and I say hello... hello hello wink)))
      • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:32
        Witam Nocki i Nocniki smile)
        Wywrot, dostalas tego Szwendaczka? Bo ja jeszcze nie. A mikrofon do wokalnych
        popisow nadal odciety. smile)
        • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:37
          A gdzie tam smile)
          chociaz moze to i dobrze smile
          Wiesz, ze ja szwędacza nie lubie wink)

Nokata, jeśli już, to proszę czystą perlistą mocno zmrożoną z sokiem
          grapefruitowym smile
    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:33
      Witam wszystkich. Dobry wieczór wink
      • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:40
        dzien dobry wieczor.
        Raczej bys Jutka nie wygrala... nie bylo takiej mozliwosci.
        A co do szwendaczka. to nie tak szybko, najpierw trzeba nastroj itp smile)
        Skoro Wy-Wrotek gosc dom - to wodka do szafy.
        A tak mi sie nasuwa, ze o ile Instant ma Goscia, to i o Jasia Szawendaczka sie dopomina... hahahahaha
        • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:43
          Sknerus tongue_out
      • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:40
        Witaj Myśliweczku smile)
        Jakiś milczący ostatnio jesteś sad((
        • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:42
          Mysliweczku, kochaneczku, bardzom Ci rada...a wziales szczelbe? smile)
          • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:45
            Moj Kudlaty gosc akurat okresla Jasia Szwendaczka mianem "nalewki na zuzytym
            pepegu", tak wiec zainteresowanie tym trunkiem jest wybitnie indywidualne,
            Nokato. Slowo sie rzeklo, szklo czeka smile)
            • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:49
              adres pocztowy masz, podaj gdzie mam przyjechac, to i z Twoim Kudlatym wejde w zwarcie, hahahahaha a pozniej kudly mi powyrywasz i zajzajerem makijaz zmyjesz tongue_out
            • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:50
              Instant, mam to samo zdanie co Kudlatysmile
              Nikt mnie nie zmusi do wypicia tego specjałusmile
              • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:54
                Oooo? czyzby grozily mi az dwie flaszki? smile)
                To chetnie, bo ja nie pogardze tym trunkiem, zwlaszcza jak etykietka jest
                czarna. Moge Wam za to pospiewac karaoke smile)
                Jutka pisala, ze gosci gosci, Jowojtku.
                • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:58
                  Instant, jakie flaszki ??? smile))
                  Nie wiem czy uzbierasz z tej nagrody piździestke wink)
                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:00
                  ona albo chodzi w gości, albo goście do niej. Ma zdrowie dziewczyna wink
                  • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:04
                    No nie, przeciez obiecana byla dla kazdej laureatki flaszka i dla Ciebie
                    piecdziesiatka Niny Ryczy. Ja dodatkowo mialam ryczec karaoke.smile)
                    Czy to znaczy, ze fundator sie wycofal???
                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:07
                      Przepraszam, ale ktoś przyniósł "szwendaczka"? Ja też lubię wink
                      • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:10
                        No dobrze, dziewczeta, Wrotek i Instant, nadstawiajcie kieliszki. Wy-Wrotek Ryczy, Instant Wyje, a cala reszta zaklada stopery.
                        • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:14
                          Qrcze, a ja wlasnie chcialam Ci podac adres przeznaczenia. A Ty tak tylko
                          wirtualnie, na niby? Eeee to w takim razie i ja bede wyc wirtualnie i nie
                          uslyszycie Janis Joplin w moim wykonaniu smile)
                          • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:26
                            Instant, wiesz, ze z chęcia bym posłuchała Jenis w Twoim wykonaniu???
                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:14
                          Zadnych stoperów Nokata! Posłuchajmy anielskiego śpiewu wink
                        • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:14
                          Wy-wrotek jest bezgłosnysmile
                          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:17
                            O tak! Pozwól,ze nie uwierzęwink
                            • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:20
                              Moge zaswiadczyc wlasnym uchem, ze Wywrotek jest jak najbardziej glosowy i
                              nawet bardzo przyjemnie brzmi smile)
                              • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:23
                                Instant głosowy a jakze smile)
                                Przeca nei mówię żem niemowasmile
                                Ino małomówna niemota smile
                            • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:21
                              Pozwalamsmile
                              ale ja naprawde rzadko kiedy wydaje głos, a o ryczeniu to już mowy nie ma wink)
                              • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:23
                                nooo same anielice, tylko ja jestem odmieniec tongue_out No i Instant jakos adresu nie podajesz... hahaha ale cykorie siejesz... hahaha
                                • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:27
                                  A co ja bede szafowac adresem dla piecdziesiatki odlanej do flaszki po salicylu?
                                  A bo ja Cie znam? A skad mam wiedziec, czy nie siedzisz przy kompie w dziurawym
                                  podkoszulku i nie opowiadasz malolatkom, ze masz na imie Krzysio i 15 lat? smile)
                                  • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:37
                                    No, Instant, siedze przy kompie, co widac. W czym siedze, to wrodzona skromnosc i nauki ma=ojej mamusi mi nie pozwala powiedziec. A mysle ze Kudlaty juz spi, bo inaczej bylby nieco podirytowany Twoimi dociekaniami wzgledem moich niewymownych. A tak naprawde to nie mam 15 lat, tyklo 18 (od kilkunastu chyba lat). Tak wiec Instant, mimo ze nikt nas sobie nie przedstawil (chyba nie zaprzeczysz?) to raczej Krzysio nie mam na imie. Adres mozesz jednak podac, przywioze cos ze szkla, bo to co proponujesz (kieliszki pyk-pyk) nie jest w tym sezonie modne. W eleganckim swiecie pija sie z pokomunistycznych musztardowek. Taka bywala, a taki folklor uprawia. A dla Wy-wrotka mam w charakterze zastepczego trunku proponuje szarlotke. Tak przy okazji, Wy-Wrotek, nie wyjde przed dom, nie wyjde do okienka (bom cnot-kliwa panienka), bo wlasnie leje jak z dziurawej cysterny, a ja nie szlajam sie po polnocy.
                                    • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:39
                                      aodmieniec jestem, bo mam fioletowy mech na glowie, osiem odnozy, zielona skore pokryta w polowie rybia luska, a w polowie ptasimi piorami, odzywiam sie krwia milczacych dziewic i pochodze z K-Pax-a
                                      • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:40
                                        A do tego nie spiewam, nie wyje i nie rycze i nie jestem anielica. Tylko wredna Nokata (cokolwiek to znaczy)
                                        • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:43
                                          No dobra, niech Ci bedzie. Wygrales konkurs pod haslem "kim jest Nokata".
                                          Nagroda jest szklanka po Nutelli do serwisu "dla gosci". Trza z duchem czasu
                                          isc Nokata, musztardowki byly modne z poprzednim sezonie smile)
                                          • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:47
                                            "_Wygrales_ konkurs pod haslem" Hahaha falstart, Instant smile))))
                                        • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:53
                                          www.ritsumei.ac.jp/se/~nokata/smile))
                                          • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 02:09
                                            no to jak bawimy sie w adresy:
                                            film.onet.pl/1,4,8,8218480,24566774,1275376,0,forum.html
                                            uroda.onet.pl/1,144,8,8176986,24405449,1065412,0,forum.html
                                            no i....????
                                            • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 02:14
                                              No dobra, dzieciaczki kochane, pozdrawiam wydzial sledczy watku "Klub Nocnych Markow", myju-myju, wciagam koszulke i ide luli. Milego dywagowania kim jestem tongue_out
                                              Rano zobacze do czego doszliscie.
                                              papapapapap
                                              cmokaski bobaski
                                              • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 02:20
                                                Wesołego hop do łózia smile
                                                koniecznie na ciepłe nózki smile
                                            • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 02:15
                                              NO zaraz, zaraz smile
                                              ja szukalam pierwowzoru nicka smile a nie samego nicka wink
                                              A to, że dalej podtrzymuje żeś odmieniec smile
                                              • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 02:20
                                                Pewnie, ze odmieniec. Nie dosc, ze z fioletowym mchem na glowie, to jeszcze
                                                paznokcie na rozowo maluje.smile)
                                                Ehhh ide sie przespac na temacie. Dobranoc smile)
                                          • instant Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 02:10
                                            Hehe, a mowilam, ze mi ta ksywka traci pachnaca wisnia? smile
                                            Tylko niestety, po japonsku jestem niekumata
                                      • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:47
                                        Nokata, wszystko oprócz jabłek smile))
                                        U mnie nie leje smile)
                                        Alem zaintrygowana...,
                                        skad w tych czasach bierzesz milczące dziewice wink
                                • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:30
                                  nokata napisał:
                                  >tylko ja jestem odmieniec tongue_out

Trafiony, zatopiony smile
                                  >jakos adresu nie podajesz..
                                  wyjdź przed domsmile
                      • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:11
                        Jowoj, wczoraj byl konkurs smile
                        Dzisiaj sie oblizujemysmile
                        Nikt nie podal prawidłowej odpowiedzi smile
                    • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 01:09
                      Było obiecane jak zgadniemy calość wink
                      W czasie werdyktu przeliczono na procenty i dusia blada smile
                      Albo źle odczytałam smile
        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:43
          Wywrot. I Ty przeciw mnie? wink) Mało mnie bo spraw do załatwienia mnogo, mój
          komputer co rusz odmawia posłuszeństwa. Ale dzięś jestem i będę. Chyba, że mnie
          odstrzelą wink)
          • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:47
            Jowoj nie jestem przeciwko nikomu smile
            Nawet myśliweczkom smile
            Mam w rodzinie takiego napaleńca smile
            Wiem ile kosztuje ten sport i ile pracy musicie wlożyć , ale to nie ten wątek smile
            Ale jak to babie, jelonków mi żal wink
            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:49
              Jutka opija nową sytuację?
              • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 00:52
                To bylo wiecej jak pewne, że musi przejść przez przywitania smile
    • monia.i Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 03:31
      Pozdrawiam Nocne Marki - jednym okiem przeglądając popełnione wpisy a drugim -
      podglądając film smile
      • jowoj Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 03:34
        Witaj Monia wink Jaki film zatrzymał Cie do tej pory przed telewizorem? wink
        • monia.i Re: Klub Nocnych Markow 79 05.12.04, 04:00
          Film mnie nie zatrzymał - jedynie pewne towarzyskie zobowiązania. Później
          zobowiązania poszły lulu...a Monia nie. I teraz przeglądam sobie wpisy na
          forum...podglądając film. I czekam na śpika.
          A do tytułu filmu się nie przyznam...smile)))))
          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow 79 Do Wywrot 05.12.04, 11:57
            Proponuje Ci zadac na tym forum pytanie,z pewnoscia dostaniesz odpowiedz!Tam
            jest masa ludzi w podobnej sytuacji.Pozdrawiam
            ml
            • nokata Re: Klub Nocnych Markow 79 Do Wywrot 05.12.04, 13:24
              dzien uprzejmie dobry
              eeee, WyWrotek, wklejasz jakies "kochanie-plakanie-wzdychanie" Cale szczescie ze pisze nie z Wroclawia, bo jeszcze zmusilabys mnie to tlumacznia sie za koklusz na Marsie i Big Bang. O nadmiernym rozroscie populacji trojogoniastych waleni jedwabistych i naruszeniu moralnosci lancetnikow papuzich przez codzienne obnazanie sie przy kapieli nie wspomne. No, ale sledz dalej. Masz zaciecie i determinacje. A to juz 10% sukcesu. Oby to nie stalo sie Twoja obsesja smile)) Z pewna wrodzona niesmialoscia najuprzejmiej prosze o wieczorny briefing n.t. efektow sledztwa. Chociaz moze lepiej za tydzien? Cos bedzie moze juz (a moze i nie).
              Ide sie skawic.
              • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 Do Wywrot 06.12.04, 00:33
                A na kogo mam zwalic winę za wszystkie plagi egipskie jak nie na rózowoczubego???
                O zacięciu i obsesyi być mowy nie możewink
                Za leniwam na tekowe dyrdymałkismile
                Swoje poszukiwania zakończyłam i przyznaje crying
                Poniosłam sromotną kleskę wink

Witam wsiech smile)
                idę zaparzyć kawencje , co bym miała jasny um smile)
                rozwiązując
                • wywrot53 Re: widać zamroczność :))) ntx 06.12.04, 00:35

• nokata Re: widać zamroczność :))) ntx 06.12.04, 00:43
                    no tylko nie rozowoczubowna...
                    z daleka od moich szatynosci fioletem podbitych. A kleska nie jest taka sromnotna: "to tylko obiektywne trudnosci poznania dialektycznego relatywizmu dnia codziennego".
                    Proponuje kawe pokoju i ciacha reparacyjne przy swiecach. W baaardzo milym towarzystwie. Falstartowa Instant wzgardzila wieczorkiem towarzyskim, moze Ty nie wzgardzisz (chyba ze tu taki "Trynd").
                    • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:07
                      Teraz proponujesz kawę, jak ja właśnie chłepczę ?smile
                      Ale nie powiem, jak w miłym towarzystwie, to jestem za smile
                      Instant się pewnie rozmyśliła jak się doliczyła ilości szwędaczkawink
                      • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:13
                        A pewnie, ze tak smile) Nie jestem az taka optymistka, zeby pol buteleczki po
                        salicylu bylo dla mnie w polowie pelne. Jest zawsze w polowie puste,
                        niezaleznie zreszta od pojemnosci smile)
                        Skad wzieliscie tego rozowego czuba?? Czyzby Nokata podawal sie za papuge
                        kakadu? smile)
                        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:17
                          Najpierw powiedz za kogo się nie podawał smile)))
                          A różowe bez względu w jakim kontekscie użyte
                          kojarzy mie się z Marylką i jej czubamismile)))
                          Instant może jak wskoczymy Nokacie na plecy to dopełni tą buteleczkę wink
                      • nokata Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:15
                        no chyba nie w tej chwili mamy zniszczyc zrodlo kofeiny??? A co do szwendaczka, Ty go nie preferujesz, ja praktycznie obchodze go z daleka. Instant stwierdzila, jak trafnie chyba wnioskujesz, ze wieczorek pol-literacki to jeszcze nie ten poziom elokfencji, to i co ja mam biedna pesciolka zrobic? spotkanie na gruncie neutralnym? a gdzie znajdziesz strefe zdemilitaryzowana???
                        Instant cos ma obsesje na pinkcie meskich chropo-somuf, niedomiar w mieszkaniu V, czy nadmiar Z (a kto by tan spamietal te literki), a kobieta zupelnie inaczej gada tongue_out
                        • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:21
                          Zara...Nokata...bo piszesz jakbys tego Szwendaczka sam skonsumowal, chociaz tak
                          sie od niego odcinasz. Czego niby mam za malo, a czego za duzo? Chcesz sie z
                          Wywrotem umowic na teatet, to mow otwartym tekstem, spac se pojde i nie bede
                          Wam sie po klubie szendac, ale pci mej niewiesciej Ty mi tu nie podwazaj, ok? :-
                          ))
                          • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:23
                            Wywrot, ja tam bym sie bala wskakiwac na Nokate. A moze on jaki samuraj z
                            dlugim mieczem? smile)
                            • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:29
                              Instant taka jedna jak my dwie to żadne miecze nam nie straszne smile)
                          • nokata Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:29
                            No szwendaczek jest dla Instant i JejDostojnegoGoscia. Ja tam preferuje rodzimy przemysl a o ile mnie oja skleroza nie mydli to Wy-wROTEK tez.
                            A nie wiem czego masz Instant za malo, czego za duzo. Podeslij mi materialy reklamowe, to sie wystosunkuje. Nawet zaryzykuje oklepanie paszczy przez zazdrosnego Twojego Kudlatego Huna-Attyle.
                            z Wy-wRotem umawiam sie od 24 godzin na babskie ploty i nic. Twarda jak Bratny Czeszko i Poreba razem wzieci.
                            Instant a co Ty ze mnie chlopa caly cas robisz? Cos sie na mnie upiela? Samuraj z dlugim [****] hahahahahahaha
                            • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:34
                              Bo proponujesz caly czas ciacha smile
                              Jako że na popitke ma byc czysta perlista to czekam az zaserwujesz sledzika smile
                              • nokata Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:40
                                Wy-wROTEK, o ile Ty mowisz, ze Moni wyroznienie chcesz w kawiarni konsumowac, to ja Ciebie bardzo przepraszam, ja nie bede zrec nowiutkich parapetow Monii pod nawet czysta proletariacka. Na czym Monia zrobi parapetowe, kiedy jej nagrode zezremy??? Ominie nas jedna impreza...
                                A skoro mowisz, ze na popitke ma byc "czysta-szklista-perlista" to co na wypitke? Utleniacz do sowieckich rakiet przeciwlotniczych????
                                nooooo Wy-wROTEK, Ty to masz ssanie...
                                • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:48
                                  Dylema parapetówy mnie nie dotyczy, dlatego mogę zeżrec wink
                                  moze nie utleniacz a paliwko smile
                                  Później pogadamy sobie via Japonia wink)
                                  Wstyd się przyznac, ale od czasu do czasu mam i to potęzne wink)
                                  • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:54
                                    Qrcze, gadacie o takich przysmakach, ze az zaczelo mnie ssac smile)
                                    Ide przespac glod, bo mi sie nie chce na parking wychodzic benzynki
                                    wysokooktanowej podciagnac smile)
                                    Dobranoc smile))
                                    • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:58
                                      Dobranocwink
                                      a głód mozesz zaspokoić smile
                                      przeciez do rana spalisz smile
                                      • nokata Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 02:07
                                        no mozemy pogadac i przez pryzmat sake smile))
                                        Instant idzie spac, nie mam z kim sie klocic, Wy-wRotek jest spolegliwa, na kazda propozycje towarzyska otwarta...
                                        to jeszcze zawadze o kuchnie i sprawdze czy w lodowce zgaszone swiatlo, i chyba tez pojde. Jutro jak by nie bylo wstaje o dziwnej porze.

No dobra, dzieciaczki kochane, myju-myju, wciagam koszulke i ide luli. Milego dywagowania o trunkach, dietach i parapetach.

Slodkiego "hop do lozka"
                                        papapapapa
                                        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 02:14
                                          Ojejku smile))
                                          >wciagam koszulke i ide luli
                                          Zawsze sądziłam że do luli ściaga się koszulke a nie wciąga wink
                                          Dobranoc Okutana Nogatosmile
                                          • nokata Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 23:38
                                            po to zeby cos sciagac, trzeba to wczesniej nalozyc/wciagnac. Proste.
                                            witam markujacych markow
                                            • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 23:43
                                              Dobry wieczorek smile) Pogadamy dzis o szczerosci w homoseksualnych zwiazkach
                                              partnerskich wsrod mlodziezy wszechpolskiej? smile)
                                              Tak tylko rzucam topic na rybke smile)
                                              • nokata Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 23:48
                                                to chyba nie jest watek "nocne mary" tylko "nocne marki" tongue_out
                                                Oj, instant... wymiatasz miotla palmowa chlubne tradycje watku?
                                                A skad Ci przyszlo do glowy nagle ze jestem hetero?????
                                                • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 23:55
                                                  Nawet bym nie smiala czegos takiego suponowac Nokato smile) I nic nie wymiatam,
                                                  tylko niesmialo zachecam do kontynuowania dobrych tradycji, po haslem "my sie
                                                  duchow nie boimy, a jak pierzemy to tylko po mordzie" smile)
                                                  • nokata Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 07.12.04, 00:08
                                                    eee cos z markami jest posucha. Zdaje sie ze od kiedy pisze tu, a nie tylko biernie czytam to wszystkich wywialo, nawet dzielnego i odpornego Wy-wROTKA.
                                                    Tylko najtwardsze sztuki zostaly, Instant i nokata, ale one maja podobne zdanie.
                                                    czyli nic nowego nie dzieje sie.
                                                    No dobra, dzieciaczki kochane, myju-myju, wciagam koszulke i ide luli
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 07.12.04, 00:12
                                                    He,he,nie badz az tak zarozumialasmile,mnie wywiewa zmeczenie i nic
                                                    wiecej,ostatnio forma jakas nie ta.
                                                    Marki dobranoc!
                                                    ml
                                                  • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 07.12.04, 00:25
                                                    To i ja dobranockne, skoro wszyscy wymiekli. Milego spanka, niezaleznie w czym
                                                    i z kim smile)
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 07.12.04, 00:33
                                                    Mnie dopiero przywiało smile)
                                                    Musiałam z kolezanką pogadac na ggsmile)
                                                    Witam jesli jeszcze jest kogo smile)
                              • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:41
                                Czysta pod ciacha??? pfuj! To jak ajerkoniak pod tatara smile)
                                A gdzie Ada, sister moja? Chyba juz wrocila ze stolycy (i oczywiscie nie
                                odezwala sie stad telefonicznie). Eeeehh rodzina tongue_out
                                • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:50
                                  Własnie popatrzylam, ale Ada jakas zmeczonawink
                                  Warszawiak musiał zaaplikowac nie lada wyscig smile
                                  Padła przed 24smile)
                          • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:30
                            niemoze byc mowy o zadnym tetateum bo MOnia jest jeszcze wyrózniona wink
                        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 78 06.12.04, 01:26
                          Źródełko i kofeiny i szwedaczka można zniszczyć i w zmilitaryzowanej smile)
                          Od Instant i jej -sornuf to się odstosunkujsmile
                          Kudłatek reguluje wystarczająco równowage smile

Popatrzcie co przeczytalam na innym forum :
                          "Im bedziecie prościej myśleć tym będziecie pokorniejsi a zatem bedziecie
                          wierzyc w Boga."
                          Nie wiem jak Wam ale mnie taka bezmyślność powalasad(
    • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 07.12.04, 23:30
      Ależ mam dzisiaj dzień sad
      Niech to jasny szlak ...
      Od 13.00 tylko przekładam co 5 minut kable sad(
      Raz kablówka, raz neostrada sad
      Spitolilo sie i to i to crying(
      Kwiaty udało mi sie zamówic po 6 godzinach sad(

Także dopóki dziala witam smile)
      Jakbym znikneła to będzie wiadomo, że albo zmieniam kabelki,
      albo się maksymalnie wk... i posżłam spać wink)
      • ada296 Re: Klub Nocnych Markow 79 07.12.04, 23:32
        skąd ja to znam... wink
        mam nadzieję, że fiksacje mojego kompa mam już za sobą smile
        witaj Wywrot smile
        • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 08.12.04, 00:12
          Ado, a cóżeś tak od powrotu sporządniała ? smile)
          23.30 spatku???
          Aż się wierzyć nie chce smile)
      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow 79 07.12.04, 23:38
        Czesc Wywrotko smile

Ciekawam, jak sie beda moje kompy sprawowac po podlaczeniu do stalego lacza Tepsy. Mam
        nadzieje, ze za bardzo wariowac nie beda, bo zawodowo to bedzie moj kontakt z klientami...
        • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 07.12.04, 23:44
          Proponowałabym jednak innego operatora niz tpsa crying(
          Rozejrzyj się za dialogiemsmile)
          Na dolnym Śląsku chyba dociera wszędzie i mało słyszałam narzekań
          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow 79 07.12.04, 23:48
            w mojej wsi dialog nie ma stalego lacza...
            sad((
            • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 07.12.04, 23:56
              NO to gorzej sad((
              A moze chello?
              Ja jak narazie od miesiąca mam neo a chodziła tydzien sad
              Juz od niedzieli szwankuje, przyjmuja zgłoszenie ale jakos nie widac poprawy sad
              Ale mam nadzieje, ze ludzie u Ciebie się tym zajmujący dbaja o klienta i nie
              bedziesz narażona na żadne przerwy.
              • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow 79 08.12.04, 00:02
                Niestety, w mojej wsi Monopolista ma mnie w garsci...

Na szczescie oprocz PC mam laptopa Maca, i jesli stale lacze bedzie szwankowac, zawsze moge
                sie polaczyc Makowka.
                • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 08.12.04, 00:10
                  Tez mam 2 wyjścia smile
                  Jadno to siec osiedlowa a drugi to Neosmile
                  Ale jak widzisz sa dni, kiedy zapasu tez brakujewink
                  Zostaje stry, dobry modem tylko ta cena sad((
                  • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow 79 08.12.04, 00:17
                    Widze, ze zaczyna się drugi cymuśny dzień smile)
                    W myszy chyba bateria siada bo lata jak zwariowane gdzie sama chce smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka