krwawy 14.11.03, 11:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=9071010 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina10 krwawy - kukułcze jajo 14.11.03, 11:59 Zgoda, zrobiło się za poważnie i za bardzo "narodowo" jak na forum. Stare i niezagojone rany. Pozwól jednak decydować uczestnikom tego forum. Ale, ale, czy to ty przypadkiem nie masz uszkodzonego narządu słuchu i równowagi ??? Adresatem powinien być jakiś laryngolog ? Musisz coś z tym zrobić człowieku ....Kiedy przelatujesz nad tym forum to się skoncentruj lepiej. Czy to nie Ty podrzucasz te "rzewne kukułcze jaja"..... i znikasz. KUKUŁKA >>>Jest typowym pasożytem lęgowym, składa swoje jaja do gniazd ptaków innych gatunków. (.....) Okres wylęgu jaj kukułki jest prawie zawsze krótszy od okresu wylęgu jaj gospodarzy, co powoduje, że pisklę kukułki jest wykarmiane przez obcych rodziców. << Odpowiedz Link
jej_maz Re: krwawy - kukułcze jajo 14.11.03, 16:02 Witaj Krwawy! Dawno Cie nie bylo. Prosilem Cie o pomoc w poradach komputerowych , bo Ty tez sieciowy ale zniknales. Widze, ze ciagle jestes na topie technologii? Extra - moze pomozesz swoimi radami? Odbieram ten Twoj link jako zart; mlodziez inaczej rozumie czas. Sam sie o tym przekonalem bedac nastolatiem. Na Slasku jest zwyczaj, ze jak ktos umiera, to na scianie kamienicy w ktorej ta osoba zyla, wiesza sie nekrolog z informacjami kto, kiedy, w jakim wieku i kiedy service. Kiedys zauwazylem mala grupe ludzi lamentujacych nad takim nekrologiem. Podszedlem, zobaczylem i skomentowalem; phi, toz on mial az 37 lat! Wcale nie taki mlody... Pamietam to do dzisiaj i jak zdarza mi sie modlic, wspominam. Odpowiedz Link
krwawy Re: krwawy - kukułcze jajo 14.11.03, 16:53 jej_maz napisał: > Odbieram ten Twoj link jako zart. I taka była moja intencja. Ten obs to ja. pozdrowiłem już w temacie kresowym ale mogę raz jeszcze. pozdr. Odpowiedz Link
jej_maz Re: Krwawy 14.11.03, 17:32 Mam pytanko; jakie sa opinie o Motorolli i Samsung w Europie. Musze zmienic swoj cell i zastanawiam sie nad marka. Mozesz pomoc? Odpowiedz Link
warum Re: Krwawy 14.11.03, 17:43 A ja uzywam prostego jak cep, ale majacego to co mi potrzebne - Bosha 909Moge wyslac emaile, wg mlodziezy to rzech bo: nie ma ekstra dzwonkow,nie ma gier,nie moge przegladac stron www, sluchac radia, ani robic zdjec /bo kiedy?((- brakuje mu estetyki "puderniczki" ale jak go wybieralam kilka lat temu byl "naj"/ teraz wciaz doklejam mu antenke, ktora nie wiem czemu ktos w ogole zrobil wystajaca?(( Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Krwawy 14.11.03, 17:56 Podobnie jak Warum, moja komórka jest stara jak świat. Mam ją szósty rok. Nazywa się motorola, ale innych symboli na niej nie ma. Nie ma cudów, nawet nie mogę wysyłać SMS-ów (trzeba coś wpisać, by zainicjować) ale antenkę ma wysuwaną. Waży prawie pół kilograma i może służyć jak narzędzie samoobrony. Odpowiedz Link
jej_maz Re: Krwawy 14.11.03, 18:06 Tu zmienia sie to raczej czesto, a to z racji zmiany tzw; planu, ktory jest czasowym (zwykle rocznym) kontraktem. Jako ze to sluzbowa bestia, to uklad z providerem jest taki, ze co roku dostajemy nowy sprzet w ramach nowego planu. Kedys nie bylo problemu; Motorolla albo Nokia, teraz jest tyle tego na rynku, ze niektore nazwy kompletnie nic nie mowia. Staram sie czegos dowiedziec na temat co jest dobre (czyt. niezawodne, male, lekkie, i gwarantuje czysta jakosc dziwku) na dzien dzisiejszy. PS. Dzieki Krwawy! Odpowiedz Link
jej_maz PS 14.11.03, 18:07 Glosnosc dwonka nie za bardzo istotna... i tak przestawiam na wibrator... )))) Odpowiedz Link
warum Re: PS 14.11.03, 18:11 ))u mnie jeden ma taki wibrataor... co sprawia przyjemnosc przy noszeniu, a wkurza tych co dzwonia i nie sa odebrani a drugi ma narastajacy dzwiek... buczacej/ a moze muczacej/ krowy- co we wszystkich wzbudza zainteresowanie, niekoniecznie pozytywne Odpowiedz Link
lablafox Re: PS 14.11.03, 19:02 hahaha , dla starej raszpli telefon powinien być duży ,żeby mogła trafiać w klawiturę,, z dużym wyświetlaczem ,zeby bez okularó mogła z trudem odczytac sms-a, głośny niekoniecznie , bo podwójna korzyść i radośc z wibratora, a jakby go nie było to przeciez my przy sobie nosimy trabki do słyszenia , więc z usłyszeniem no problem. Najlepsza jest obecnie Nokia 6310 ,ale 3310 tez jest prosta w obsłudze , zwłaszcza dla 40++ i o takich , jak powyższe parametrach. Lx Odpowiedz Link
ewelina10 Och ta komórka :-) 14.11.03, 19:05 Ta komórka trzyma nas na coraz krótszym pasku )) Czy poprzez "wibrator" czy jakikolwiek wydobywający się z niej dźwięk.... zawsze i wszędzie musisz być gotowy do raportu. Nawet, jeśli w tym momencie nie wyczujesz jej drgań, albo słuch Cię zawiedzie .... nie ciesz się, że zwiodłeś poszukującą Cię osobę......jeszcze pozostają Ci oczy do przeczytania od niego sms-a. Brakuje już tylko do pełni szczęścia ..... Chipa wszytego pod skórę z naszym kodem genetycznym. )) Czy wtedy znajdziesz jeszcze jakieś miejsce na świecie,w którym cywilizacja da Ci odpocząć od siebie ? Odpowiedz Link
mammaja Re: Och ta komórka :-) 14.11.03, 20:54 Przypuszczam,ze nie wykorzystuje calego szeregu funckji,jakie ma moja komorka zsony Ericsson,lacznie z aparatem fotogr. Tesknie za stara nokia,ktora obslugiwalam "na pamiec" ,nie musialam wkladac okularow do SMS.Ale promocja wymiany telefonu na nowszy typ skusila i po co mi to bylo? Moze kiedys jeszcze sie przysiade i zbadam jej wszystkie funkcje. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Och ta komórka :-) 15.11.03, 02:37 Jak na staruchę przystało dziecinnieję i lubię nowe zabawki Dawno temu bawiłam się alcatelem. Cegła cud!!!, ale jak do tej pory jedyna niezawodna Co roku jadąc na wieś biorę ja ze sobą, bo tylko ona łapie zasięg. Resztę cudeniek można tam wywalić na śmietnik. Jakies 3 lata temu przyjechało tam ze 30 osób. Każdy a jakże z komórką A kolejka się ustawiała do mojej cegły Po alcatelu miałam 2 nokie. 3310 parzyła niemiłosiernie w ucho jak popaplałam 15 minut a druga nie pamiętam numeru, taka z klawiaturą , niepraktyczna jak diabli. Następną miałam motorolę V coś tam. Malutka, zgrabniutka, duże klawisze ale mały wyświetlacz. Przy starczej ślepocie trudno grać jak się zapomni okularów. Od miesiąca mam chyba ericsona, nie chce mi się sprawdzić bo leży w drugim pokoju. Łatwa w obsłudze, ale nie bawią mnie już jej bajery ((( Czekam na coś naprawdę ekstra co by mnie zainteresowało)) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Och ta komórka :-) 15.11.03, 11:41 Moja komorka to Ericsson T28s.Uzywam jej tylko jako telefonu,nie mozna nia robic zdjec..Jest mala i wygodna,przyjazna w uzyciu.Bajerki zostawiam wnuni.. ml Odpowiedz Link