demka 16.02.07, 00:14 Czy ktoś słyszał o serialu Zona? ( nie żona)) ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sedona Re: pytanie 16.02.07, 00:53 www.usanetwork.com/series/thedeadzone/ pewnie nie o to Ci chodzi, a moze... Jesli to rosyjska zona, to pewnie Mietelica bedzie wiedziala. Odpowiedz Link
metelica Re: pytanie 16.02.07, 02:40 sedona napisała: > Jesli to rosyjska zona, to pewnie Mietelica bedzie wiedziala. A Ty to masz poczucie humoru!...heh..... Odpowiedz Link
sedona Re: pytanie 16.02.07, 05:53 Ale ja na powaznie. Powaznie powaznie. Przeciez jestes najlepsza w wyszukiwaniu po rosyjskich stronach. Odpowiedz Link
metelica Re: pytanie 16.02.07, 10:38 Ach! Ty miałaś na myśli moje zdolnosci wyszukiwania informacji w necie!!! Uffff.....A to ja się wystraszyłam,jak przeczytałam o tej zonie,ze niby ja powinnam dobrze o niej wiedziec )))) Znowu się przypomniało :" Budietie u nas na Kołymie...." )))) Odpowiedz Link
jemiela Re: pytanie 16.02.07, 14:30 Ja też uważam że Metelica jest najlepsza w wyszukiwaniu rosyjskich stron. W Wysockim też plasuje się wysoko. No tak ogólnie to ja lubię Metelicę! I tu wyzwanie któremu ja nie jestem w stanie podołac. Szukam od kilku dni "Trzy krzesła" ("Tri stulia"), Jerofanowa, nakręcone bodaj w 1958 roku i kompletna pustka, pomóżcie. Odpowiedz Link
sedona Re: pytanie 27.02.07, 04:12 www.zona.tv/story/121.html Moze juz masz, ja znalazlam przypadkowo szukajac piesni o Kolymie. Odpowiedz Link