qubraq 01.11.07, 17:30 www.russiandvd.com/store/product.asp?sku=4134&genreid= Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: Bajka... :-) 01.11.07, 17:36 AGNIESZKA GLIŃSKA CZYTA „WIELKĄ KSIĘGĘ BAŚNI ROSYJSKICH” ORAZ BAJKĘ „WILK I ZAJĄC” 11 listopada o godz. 11.00 w klubie i księgarni czułym barbarzyńca dzieci będą miały niepowtarzalną okazję zapoznania się z rosyjskimi bajkami. „Wielką księgę baśni rosyjskich” oraz „Wilka i zająca” przeczyta Agnieszka Glińska. Okazją do spotkania jest I – szy Festiwal Filmów Rosyjskich „Sputnik nad Warszawą” (9 – 18 listopada, Kinoteka, Warszawa). Ponad 60 filmów (z lat 1924 – 2007) złoży się na program filmowy I – szego Festiwalu Filmów Rosyjskich „Sputnik nad Warszawą” (9 – 18 listopada, Kinoteka, Warszawa). Filmy będą prezentowane w sekcjach: Kino nieme, Perły kina rosyjskiego, Retrospektywa filmów Andrieja Tarkowskiego, Złote dokumenty, Kino XXI – go wieku, Filmy dla dzieci i młodzieży (wersje aktorskie oraz animowane). Widzowie Festiwalu obejrzą filmy w oryginalnej wersji językowej – z polskimi napisami. Rodzice będą mogli udać się w podróż sentymentalną i obejrzeć wspólnie z dziećmi filmy z czasów swojej młodości – takie jak „Konik Garbusek”, „Biały kieł”czy „Tajemnicza wyspa”. Pełny program Festiwalu dostępny na stronie www.filmros.pl Festiwal będzie imprezą cykliczną. Jego organizatorami są: Fundacja Wspieram, Europejska Agencja Reklamowa, Filmoteka Narodowa, Kino Kinoteka oraz Klub Fanów Kina Rosyjskiego STALKER wraz z Rosyjskim Centrum Nauki i Kultury w Gdańsku. Festiwal powstaje pod patronatem Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego oraz przy finansowym wsparciu Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc w naszej księgarni i klubie, dzieci chętne do wzięcia udziału w czułych czytankach prosimy zgłaszać pod adresem: poczta@czuly.pl Każde zaproszenie zostanie przez nas potwierdzone. Prosimy dokładnie podać swoje dane kontaktowe Odpowiedz Link
sedona Konik Garbusek! 01.11.07, 18:32 Ale fajnie temu, kto pojdzie. Garbuska chetnie bym obejrzala Odpowiedz Link
qubraq Re: Konik Garbusek! 01.11.07, 20:55 sedona napisała: > Ale fajnie temu, kto pojdzie. Garbuska chetnie bym obejrzala Trzeba zapytac Pania Kierowniczke bo podejrzewam ze jako milosniczka dzieciecych zabaw pewnie ma w kolekcji "Konika Garbuska" więc za rok moze sie wprosimy do Małej-Muu na jakis wieczor filmowy, jak myslisz? Odpowiedz Link
mala-muu Re: Konik Garbusek! 02.11.07, 21:12 Nie musimy aż tyle czekać! Przegląd bajek można zorganizować już teraz! Mam duży telewizor, można się zebrać i pooglądać. Tofik też będzie zachwycony taką liczbą ludziów (więcej głaszczących łap!) Odpowiedz Link
qubraq Re: Konik Garbusek! 02.11.07, 21:44 mala-muu napisała: > Nie musimy aż tyle czekać! Przegląd bajek można zorganizować już teraz! > Mam duży telewizor, można się zebrać i pooglądać. Tofik też będzie zachwycony > taką liczbą ludziów (więcej głaszczących łap!) Dzięki, jesteś cudowna!!! ) Zdzwonimy się po weekendzie, dobrze? Odpowiedz Link
qubraq Re: Konik Garbusek! 20.11.07, 18:58 mala-muu napisała: > Nie musimy aż tyle czekać! Przegląd bajek można zorganizować już teraz! > Mam duży telewizor, można się zebrać i pooglądać. Tofik też będzie > zachwycony taką liczbą ludziów (więcej głaszczących łap!) Goscie sie szykuja na sobote na 15tą! do zobaczenia zatem... Odpowiedz Link
hajota Re: Bajka... :-) 26.11.07, 15:44 Znaczy się 8 grudnia? To ja też mogę. Byle 8., a nie 9., bo jest koncert Lube. Odpowiedz Link
qubraq Re: Bajka... :-) 26.11.07, 15:57 hajota napisała: > Znaczy się 8 grudnia? To ja też mogę. Byle 8., a nie 9., bo jest koncert Lube. Mała-Muu powiedziala "sobota 8 grudnia" godzina ta sama... Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Bajka... :-) 26.11.07, 10:43 Ja chcialam sie ukorzyc, ze sie nie stawilam. w piatek dostalam robote i mialam ambitny plan robienia cała sobote : ( za dwa tygodnie nie ma problemu - moja druga polowa bedzie poza domem, wiec bede miec wiecej czasu i mniej na glowie. Aga, nie trzeba sprzatac na nasze przyjscie!!!! U nas w domu jest taki chaos, ze Łuczywo ma przeciwciala na kazdy mozliwy rodzaj zabrudzenia! Odpowiedz Link
qubraq Re: Bajka... :-) 26.11.07, 12:31 fanta-girl napisała: > > Łuczywo ma przeciwciala na kazdy mozliwy rodzaj zabrudzenia! O rany! Ale pięknie - "ŁUCZYWO" -czyj to pomysł? Arcyprzeslicznie!!! ) No to za dwa tygodnie "Multiki i Mikołajki"... ok? Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Bajka... :-) 05.12.07, 17:36 czy sobotnia impreza caly czas aktulna? Na 15??? Demka dasz rade? Jak suchoty? Wyleczone? Odpowiedz Link
qubraq Re: Bajka... :-) 05.12.07, 19:01 fanta-girl napisała: > czy sobotnia impreza caly czas aktulna? > Na 15??? > Demka dasz rade? > Jak suchoty? > Wyleczone? Impreza aktualna! 8 grudnia w sobote u Agi o 15tej; dostalas przecież esemes, Ty i Demka! czyż nie? My sie spotykamy na gornym podescie stacji metra Służew po stronie ulicy Wałbrzyskiej najpoźniej o godzinie 14:45 bo jedziemy o godz. 14:52 autobusem 117 z przystanku do Małej-Muu! Hajota Gośka ja i Demka; mam nadzieje ze wyzdrowiala... Przyjedź albo przyjdź svp! Odpowiedz Link