julsza 05.01.05, 09:58 Szukam takich wiekszych foremek do wykrawania ciastek - wszedzie sa tylko male i male. Czy w Polsce mozna gdzies kupic? Dodam, ze mam takze ludziki i barbapapy z IKEI :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: gdzie foremki do ciastek? 05.01.05, 10:00 Przed świętami widziałam takie foremki na stojaku w Realu, motywy raczej świąteczne więc nie wiem czy dalej będą, ale foremki duże, ok. 10 cm wysokości. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Ikea 05.01.05, 10:01 jest chyba jedynym źródłem naprawdę dużych foremek, niestety nowe wzory pojawiają się raz w roku, ja w zeszłych kupiłam ogromne choinki, gwiazdki i serduszka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: gdzie foremki do ciastek? 05.01.05, 10:13 W supermarketach(Auchan,Carrefour,Real) powinnaś znaleźć wykrawacze Tescomy takie jak tutaj: tinyurl.com/5h5mw Bywaja też takie jak na tym obrazku tinyurl.com/5oqn3 ale tych z wyciskaczem plastikowym niestety nie widziałam,są tylko te 'na wylot';)Są całkiem spore. Odpowiedz Link Zgłoś
julsza no tak... 05.01.05, 12:15 a ja zagladalam tylko do Piotra i Pawla i sklepow z gospodarstwem domowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: gdzie foremki do ciastek? IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 12:36 Teraz juz jest mały wybór. Co nieco jest jeszcze w Carrefourze zerknij tu: www.bonprix.pl/katalog.php?st=&proc=0&page=2&idkat=12&cena=&idrodz=62&st=&menu_lewe=4 Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: prosta sprawa 05.01.05, 12:36 Prosta sprawa - zajrzyj na aukcje: allegro, świstak.pl, aukcje24.pl...))) Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: prosta sprawa 05.01.05, 15:07 bardzo dobrze nadaja sie foremki do ciastoliny i niektore babki do piasku, sa zdecydowanie wieksze od foremek do ciast. Odpowiedz Link Zgłoś