yola13 04.04.07, 21:31 wpisujcie nazwe miasta i szpital, bo ta baza szpitali Fundacji "rodzic po ludzku" to nie jest chyba wiarygodne źródło, mile widziane szpitale ze Śląska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolka11 Re: Lista szpitali w których ojciec moze być przy 13.04.07, 13:11 CSK Katowice Ligota Odpowiedz Link
miladzia1 Re: Lista szpitali w których ojciec moze być przy 18.04.07, 11:40 szpital w Oławie, koszt 150zł Odpowiedz Link
yola13 Re: Knurów woj. śląskie 13.05.07, 20:01 o warto wiedziec, bo to blisko mnie, a czy trzeba płacic za ta imprezę i ile? Odpowiedz Link
kamilka_sit Re: Knurów woj. śląskie 16.05.07, 12:16 Obecność męża przy cesarce jest nieodpłatna. Kupuje się tylko odzież ochronną (koszt około 5-10 zł) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
egafokus Re: Lista szpitali w których ojciec moze być przy 11.05.07, 13:33 A czy ktoś wie coś na temat szpitala Zeromskiego w Krakowie??? czy tu tata też może być przy CC??? Odpowiedz Link
egafokus A co z krakowskim szpitalem żeromskiego????? 14.05.07, 10:17 czy tu też jest możliwość obecnośći taty przy CC???? Odpowiedz Link
nadia1 Re: A co z krakowskim szpitalem żeromskiego????? 15.05.07, 23:15 Jeszcze 3 tygodnie temu (rodzila tam moja siostra przez cc) nie mozna bylo. Jej lekarz, ktory wykonywal CC, zapytany przez moja sioste czy istnieje mozliwosc obecnosci meza na sali operacyjnej, odpowiedzial, ze nie ma takiej mozliwosci. Odpowiedz Link
yola13 Re: A co z krakowskim szpitalem żeromskiego????? 31.05.07, 07:38 to ciekawe ze na stronie fundacji "Rodzic po ludzku" w opisie szpitala Żeromskiego w Krakowie pisze jak byk ze CC z bliską osobą, wszystkie ankiety były odsyłane do Fundacji przeciez przez samych ordynatorów, wniosek z tego taki ze ta cała akcja Fundacji "Rodzic po Ludzku" to jeden wielki Pic na wodę i fotomontaz Odpowiedz Link
azanna Re: Lista szpitali w których ojciec moze być przy 10.06.07, 22:33 Pyskowice, ale nie na sali, lecz przy szybie przez którą widać salę. Dla mnie to było fajne, bo większość czasu patrzyłam na męża, który się do mnie uśmiechał. Odpowiedz Link
mama-a Re: Lista szpitali w których ojciec moze być przy 22.10.07, 13:41 To nie jest dobry pomysł ,aby mąż był na sali operacyjnej ,ponieważ jest to bardzo krwawa i robiąca bardzo duże wrażenie operacja nawet na lekarzach którzy widzą ją pierwszy raz.Nie zawsze dobre jest to co modne. Odpowiedz Link
neerroo Re: Puck 29.10.07, 23:03 cała "brudna robota" odbywa sie za parawaneem ,więc ten widok mężowi zostaje oszczędzony............a jego obecnosć była dla mnie bardzo ważna i cieszę sie ,ze była mozliwa Odpowiedz Link