konkubinka 08.03.04, 12:31 Dużo miłości, satysfakcji i szczęścia oraz pamięci - że idealny mężczyzna nie pije, nie pali, nie sprzecza się, nie robi zakladów, po prostu nie istnieje... Najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Macoch!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-jack-1 @----8------- - różyczka dla Pań 08.03.04, 15:51 Życzę wszystkim paniom, obchodzącym to Święto, bo, jak się okazuje, niektóre nie obchodzą, wszelkich ulg w trudnościach, na jakie codziennie natyka się kobieta oraz po prostu, co najważniejsze, Szczęścia. Niech będzie Wam dobrze na tym świecie I od razu podziękuję za miłe przyjęcie na forum Obawiałem się trochę tu pokazać, bo, nie da się ukryć, nie jestem macochą i nie jestem nawet ojczymem (jeszcze?). Dzięki za wszystkie dobre rady, uwagę i cierpliwość Odpowiedz Link
nooleczka Re: @----8------- - różyczka dla Pań 08.03.04, 18:23 dzięki, black jack Dzięki, konkubinko i oczywiście wzajemnie!!! Pozdrawiam, Ania P.S> My Dzień Kobiet obchodzimy z Jurkeim zawsze, dziś np. idziemy do kina na "Pasję". Odpowiedz Link
konkubinka Re: @----8------- - różyczka dla Pań 08.03.04, 19:04 wow!! Ja obchodze kazde swieto , jakie tylko sie da.Lubie obdarowywac i byc obdarowywana - chocby buziakiem..... Odpowiedz Link