23.03.11, 20:58
Dzisiaj w Galerii Krakowskiej "wpadłem" na naszego ojca założyciela.
Nie zameiniliśmy ani jednego słowa, bo kolega mnie nie poznał ( mam 25 kilo mniej na wadze) i to mnie nie dziwi. :)))
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: :))))))) 23.03.11, 21:24
      waga mniejsza ale mozg ten sam , ale tak zadnego czesc co slychac...?
    • lexus400 Re: :))))))) 24.03.11, 07:47
      Ojciec założyciel jak był u mnie to nawet kawy nie zdążyłem zrobić, jest taki zagoniony i zabiegany, że mógłby chyba nawet własnej frau nie poznać:))
      • krakus.mp Re: :))))))) 24.03.11, 20:14
        Nie wydawał się zagoniony. Szedł spokojnie w stronę banku BGŻ ( lub do Alianza).
        Mógł mnie nie poznać albo poznał tylko olał. :)))))
        • lexus400 Re: :))))))) 24.03.11, 20:29
          krakus.mp napisał:

> Nie wydawał się zagoniony. Szedł spokojnie w stronę banku BGŻ ( lub do Alianza)
          > .
          > Mógł mnie nie poznać albo poznał tylko olał. :)))))

No wiesz, jak szedł do banku to albo wpłacić kredyt lub inne zobowiązanie, co nie jest przyjemne i człowiek idzie zadumany i strapiony albo szedł pobrać potężną ilość gotówki a wtedy człowiek jest podekscytowany, podniecony i wtedy też nie zwraca się uwagi na otoczenie:))
          • tomek854 Re: :))))))) 24.03.11, 20:55
            Albo na ów bank napaść. A wtedy następny post Ojca Założyciela będzie z jakiejś tropikalnej wyspy a temat będzie dotyczył tego, ile chcemy za to, żeby siedzieć cicho, że wiemy, że krakus go koło owego banku widział :-)
      • sherlock_holmes Re: :))))))) 09.04.11, 23:08
        ...a Ty się nie przyznałeś, że organizujesz tajne robocze spotakanie forumowe z ... (ciii, tajemnica, ja nie będę zdradzał kto był u Ciebie. Chyba, że sam się przyzna lub ty ujawnisz tożsmość kolegi ;) )

lexus400 napisał:

> Ojciec założyciel jak był u mnie to nawet kawy nie zdążyłem zrobić, jest taki z
        > agoniony i zabiegany, że mógłby chyba nawet własnej frau nie poznać:))
        • lexus400 Re: :))))))) 10.04.11, 07:16
          hmmm u mnie oprócz naszego forumowego przesympatycznego towarzystwa, to jeszcze bardzo licznie przebywa hondowe forum, choć oni to nawet zloty u mnie organizują:))
    • sherlock_holmes Re: :))))))) 03.04.11, 22:34
      CHyba powinno być ";)))))))" w tytule? Bo skąd zwykły uśmiech? Co jest śmiesznego w tym, że cię nie poznałem? Może trzeba było zejść z piedestału i pierwszy powiedzieć "cześć"? A może, po twoich pewnych występach, wcale nie miałem ochoty na rozmowę?
      PS. Szedłem do Allianzu zgłosić sprzedaż MAzdy (ze złodziejami z BGŻ rozstałem się jakieś 10 lat temu, w samą porę...), w głowie robiłem sobie plan dnia i zakupów - i nie zwracałem uwagi na ludzi. Przypuszczam, że jedynie Jarek mógłby wtedy zwrócic moją uwagę.
      • bassooner Re: :))))))) 03.04.11, 22:38
        Przypuszczam, że jedynie Jarek mógłby wtedy zwrócic moją uwagę.

mi by wystarczyła jakaś goła blondyna z wielkimi balonami!
        • krakus.mp Re: :))))))) 04.04.11, 21:35
          bassooner napisał:

> Przypuszczam, że jedynie Jarek mógłby wtedy zwrócic moją uwagę.
          >
          >
          > mi by wystarczyła jakaś goła blondyna z wielkimi balonami!

Bo Ty bass jesteś facet z krwi i kości.:)

* Ulubione fora
          * Ulubione wątki

*
          *

+ dodaj zdjęcia Twoje: Posty Zdjęcia

Forum Auto-Moto

* Automobil
          * Motocykl i dziewczyna
          * Motocykle i motocykliści
          * Nawigacja GPS
          * Alfa Romeo - użytkownicy

* AXA Direct - OC AC
          * TANIE OC
          * ODSZKODOWANIA
          * Prędkość zabija?
          * UBEZPIECZENIA OC/AC/NNW

więcej » Załóż forum
          Logo poleca:

* Golenie intymne
          * Najdroższy Kinect
          * Nie tylko dżinsy

logo
          REKLAMY GOOGLE

* Poznaj opinie innych
          Nie kupuj w ciemno! Opinie w Cokupic.pl
          Cokupic.pl
          * Mądry kierowca porówna OC
          Porównywarka 64 ubezpieczeń OC i AC Kupuj najtańsze OC samochodu.
          ipolisa.pl/_Kalkulator_OC_AC
          * Zniżki do 80%
          Zniżki do 80% w Twoim Mieście. Sprawdź Najnowsze Promocje!
          Citeam.pl

• krakus.mp Re: :))))))) 04.04.11, 21:36
            Przepraszam. Trochę mi się za dużo wkleiło.:)
      • krakus.mp Re: :))))))) 04.04.11, 21:29
        sherlock_holmes napisał:

> CHyba powinno być ";)))))))" w tytule? Bo skąd zwykły uśmiech? Co jest śmieszne
        > go w tym, że cię nie poznałem? Może trzeba było zejść z piedestału i pierwszy p
        > owiedzieć "cześć"? A może, po twoich pewnych występach, wcale nie miałem ochoty
        > na rozmowę?
        > PS. Szedłem do Allianzu zgłosić sprzedaż MAzdy (ze złodziejami z BGŻ rozstałem
        > się jakieś 10 lat temu, w samą porę...), w głowie robiłem sobie plan dnia i zak
        > upów - i nie zwracałem uwagi na ludzi. Przypuszczam, że jedynie Jarek mógłby wt
        > edy zwrócic moją uwagę.
        >

Hmmmmm.

Ty jak zwykle musisz się czepiać byle czego i jak zwykle musisz pokazać swoją wyższość nad moją osobą.
        Jeżeli jesteś faktycznie takim bystrym typem na jakiego się kreujesz to powinieneś był widzieć iż nie byłem sam ( koleżanka szybkim krokiem kierowała się do służbowego auta).
        Chciałem cię zawołać po imieniu, lecz widząc jak szybko się oddalasz, stwierdziłem że to nie ma sensu. Napisałem o tym na forum, bo myślałem że przynajmniej tu sobie pogadamy jak dobrzy znajomi z osiedla. Chyba się przeliczyłem. :(

Ale fajnie że się odezwałeś, bo twój głos utwierdza mnie w przekonaniu iż nadal jesteś przemądrzałym kmiotkiem.
        • krakus.mp ??? 04.04.11, 21:32
          Jeszcze jedno, wielce szanowny Panie SH.
          O jakich "pewnych" moich występach raczysz wspominać? Nie qmam nic a nic.
          Racz mnie oświecić z łaski swojej.
          • tomek854 Re: ??? 05.04.11, 03:20
            NIe wiem o jakich wcześniejszych pisał, ale jestem jakoś dziwnie przekonany że przy następnym spotkaniu powyższy na pewno zostanie wzięty pod uwagę :-)
        • dr.verte Re: :))))))) 04.04.11, 22:04
          Ooo to to , tesknilem za Krakusem , czemu tak rzadko PISujesz
        • sherlock_holmes Re: :))))))) 04.04.11, 22:36
          Cieszę się, że cię nie rozczarowałem. Wiedz, że jestem teraz wioskiem i już nie mieszkam w mieście, więc od razu widać jaka mi słoma z butów wychodzi.
          A tak naprawdę to wstyd mi było zagadać, w kufajce, pilotce i gumofilcach.
          • krakus.mp Re: :))))))) 05.04.11, 20:32
            sherlock_holmes napisał:

> Cieszę się, że cię nie rozczarowałem. Wiedz, że jestem teraz wioskiem i już nie
            > mieszkam w mieście, więc od razu widać jaka mi słoma z butów wychodzi.
            > A tak naprawdę to wstyd mi było zagadać, w kufajce, pilotce i gumofilcach.
            >

Przez grzeczność nie wdawałem się w poście w opis Twojego ubioru bo nie chciałem by forumowicze się śmiali. Skoro sam się pochwaliłeś " wiejskim" stylem jaki przyszło ci nosić to ja tylko dodam, iż bardzo się zdziwiłem widząc na krytym parkingu Galerii Krakowskiej, zaparkowany ciągnik. Teraz wiem, iż pojazd też zmieniłeś. Pewnie kupiłeś po sprzedaży Mazdy.:)
            • t-tk Re: :))))))) 05.04.11, 21:33
              To Szerlok został Tirowcem i będzie nas teraz zabijał?!
              • sherlock_holmes Re: :))))))) 05.04.11, 22:37
                Oj tam zaraz tirowcem. Zwykła fura zaprzegnięta w siwka. Tylko problem na parkingu, bo mi ochroniarz zwrócił uwagę, że łbem trzepie i obrok rozrzuca :)
            • franek-b Re: :))))))) 05.04.11, 21:55
              Dajcie sobie po razie albo 2 buziaki i będzie ok.
    • sherlock_holmes Re: :))))))) 30.04.11, 21:01
      A w piątek spotkaliśmy sie na drodze w dziwnych okolicznościach - tym razem ty mnie nie poznałeś. Przyznam, że mnie pozytywnie zaskoczyłeś.
      • krakus.mp Re: :))))))) 01.05.11, 21:51
        sherlock_holmes napisał:

> A w piątek spotkaliśmy sie na drodze w dziwnych okolicznościach - tym razem ty
        > mnie nie poznałeś. Przyznam, że mnie pozytywnie zaskoczyłeś.
        >

W Piątek powiadasz?

Nie wiem gdzie to mogło być. Pewnie gdzieś koło Wieliczki.
        Jak możesz, to powiedz co i jak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka