sven_b 04.02.08, 10:06 Mowę odejmuje... www.youtube.com/watch?v=cC9IWdzcTYo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Ignoranci 05.02.08, 02:40 emes-nju napisał: > Gdzie to bylo? The Location is Novi Sad (Južna Bačka). There were truck checks at some point ahead and they were arresting drivers bringing in goods without proper paper work. Other trucks sent a radio message to all these truckers, and i guess that guy in the yellow truck stopped the other one to warn him too. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Ignoranci 04.02.08, 11:27 może i ignoranci, ale ja bym stawiał na cudowny wynalazek pt. nawigacja Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Ignoranci 04.02.08, 11:37 Faktycznie mrozi krew w żyłach ta ludzka głupota. Kolesie się kapnęli że zjechali nie tym zjazdem,co chcieli.Nawigacja mogła zawieść. Pamiętam,jak kilka lat temu,mój kumpel (nawigator ) pomylił zjazdy na autostradzie w Niemczech i przez niego nadłożyłem kilkadziesiąt kilometrów drogi. Odpowiedz Link
sven_b Re: Ignoranci 04.02.08, 13:26 Tak sobie myśle że gdyby nawigacja pokierowałaby tych szpeni do pieca hutniczego to nie ma zmiłuj - awaryjne i wjeżdżamy. Odpowiedz Link
edek40 Re: Ignoranci 04.02.08, 11:52 To potwierdza moja tezę, że strasznie wielu ludzi chce mnie zamordować. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Ignoranci 04.02.08, 12:17 edek40 napisał: > To potwierdza moja tezę, że strasznie wielu ludzi chce mnie zamordować. Czyżbyś w rzeczywistości nazywał się Yossarian??!#!? Odpowiedz Link
edek40 Re: Ignoranci 04.02.08, 13:06 Nie. Jednak o ile pamietam, Yossarian przezyl, bo sie bal ;) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Ignoranci 04.02.08, 14:00 edek40 napisał: > Nie. Jednak o ile pamietam, Yossarian przezyl, bo sie bal ;) A Ty się nie boisz? A jako że jeszcze piszesz w takim razie nie jesteś Dunbarem. Jego przecież zniknęli ;) I żeby dostać śniadanie do łóżka musiał za każdym razem padać na twarz ;) a podejrzewam że nie musisz się posuwać aż do takich działań. Odpowiedz Link
edek40 Re: Ignoranci 04.02.08, 14:24 No... Się boje. Więc jeżdżę tak, jakby wszyscy chcieli mnie zamordować. Z tym śniadaniem to zły przykład. Aby bowiem otrzymać śniadanie... Muszę sam sobie je zrobić. Małzonka bowiem odchudza się, więc ma mnie w szachu. Robi dzieciom kaszkę i już. Nie muszę padać na twarz, bo to nic nie da. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Ignoranci 04.02.08, 15:20 Ja mam chyba podobnie, jeżeli chodzi o śniadania to sam muszę sobie robić. A ostatnio mam wrażenie że już wszyscy próbują mnie zabić Odpowiedz Link
lexus400 Re: Ignoranci 04.02.08, 12:22 Wydaje się to być niemożliwe aby rozumna istota była aż tak upośledzona umysłowo. Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Ignoranci 04.02.08, 13:09 Widzialem to jakis czas temu, ponoc to autostrada we Wloszech. Odpowiedz Link
bassooner Re: Ignoranci 04.02.08, 14:12 O ja pierd*lę...pod prąd TIR-em...i to po autostradzie, i te manewry, i te samochody wymijające i omijające tych kolesiów...nie, nie nie mogę w to uwierzyć... A swoją drogą, jeżeli przytrafiło się to tylu kierowcom to może było jakieś złe oznakowanie ??? Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ignoranci 04.02.08, 19:17 Albo nawigacja. Sam na własne oczy widziałem kolesia, który z rozpędu wjechał sprinterem do morza. Bo mu nawigacja pokazała, ze na wyspę Harris to tamtędy. Chyba się nie doczytał, że promem... Odpowiedz Link
yamasz Re: Ignoranci 04.02.08, 19:38 Ten w żółtym i ten z przyczepą z dyszlem to złamali tyle przepisów że szok. Toż to poprostu brak wyobraźni i zwykła głupota. I pomyslec że to kierowcy tirów którzy kręcą grube miliony kilometrów. Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Ignoranci 04.02.08, 20:39 A jednak nie Wlochy chyba jest wiecej ciekawostek;) www.topgear.com/content/news/stories/2592/ Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ignoranci 05.02.08, 02:41 www.youtube.com/watch?v=PHhGzfsqKH0 E, to dobre jest! Odpowiedz Link
simon921 Re: Ignoranci 04.02.08, 21:31 Może mają tak jak u nas - następny zjazd za 50km... (A2 - Poznań - Września). A tak serio - za takie coś zamiast mandatu powinno być już odebranie prawa jazdy na jakiś czas. Odpowiedz Link
margotje Re: Ignoranci 05.02.08, 09:20 Mnie to zajeżdża drobnym montażem... Nie chce mi się wierzyć, ze istnieją tacy debile. Jakkolwiek do tej pory wierzyłam w uczciwość gatunku ludzkiego i tez się mocno zawiodłam. Czy wiec należy się dziwić jakiemuś zjawisku ? Tak Sven zgadzam się z Toba: to odbiera mowę. Odpowiedz Link