pizza987 06.03.08, 09:22 Przykra sprawa, ale co robić, czas po prostu leci.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strongwaz Re: Gustaw Holoubek [*] 06.03.08, 09:46 A pamiętacie "Gangsterzy i Filantropi" echhh w mordę wielka szkoda został jeszcze Michnikowski.... Odpowiedz Link
jajendrek Re: Gustaw Holoubek [*] 06.03.08, 11:18 > został jeszcze Michnikowski.... Niestety taka jest kolej rzeczy, Łapicki też już stara gwardia. Odpowiedz Link
franek-b Re: Gustaw Holoubek [*] 06.03.08, 10:09 > Przykra sprawa, ale co robić, czas po prostu leci.... dokładnie, jakoś mam wrażenie, że człowiek spełniony w życiu jak odchodzi to jest takie naturalne i normalne, ale zawsze jest przykro z tego powodu [*] Odpowiedz Link
edek40 Re: Gustaw Holoubek [*] 06.03.08, 10:38 Czy ja się starzeje? Odnosze wrażenie, że w naturalny sposób odchodzą wielcy naszego teatru i kina, a godnych ich następców nie widzę. Odpowiedz Link
rapid130 Re: Gustaw Holoubek [*] 06.03.08, 13:37 Niedawno poszły w TV "Pogawędki o życiu w starym lesie". Holoubek i Konwicki łażą po lesie i sobie gadają. www.e-teatr.pl/pl/artykuly/48128.html Miałem wtedy wrażenie, że Holoubek wyraźnie "posunął się" fizycznie, momentami mówił niewyraźnie. Pomyślałem, że wcale bym się nie zdziwił, gdyby za kilka miesięcy donieśli, że zmarł. Nu wot, samospełniająca się przepowiednia. :/ ["]["]["]["] Odpowiedz Link