Dodaj do ulubionych

ferie zimowe - sześciolatek

03.01.11, 10:10
Witam
Mam 6-letniego synka, chodzi do zerówki. Szukam pomysłu na jakieś zajęcia w ferie, coś w stylu zima w mieście. Mamy coś takiego w Zielonce?
Obserwuj wątek
    • palomanegra1 Re: ferie zimowe - sześciolatek 16.01.11, 20:21
      W Kobyłce jest pracownia ceramiki, która prowadzi warsztaty dla dzieci. www.operagliniana.pl
      Lokalny MOK jest chyba zamknięty w ferie, nie wiem, może sie mylę.
    • lidiast12 Re: ferie zimowe - sześciolatek 19.01.11, 14:06
      zorganizowane ferie są w wyspach leonarda -trasa na wolomin,z tego co wiem jest to od 9 do 17.00 ,opieka,zabawy,śniadanie,obiad,podwieczorek koszt 5-dniowego turnusu wynosi 350 zł.grupy dostosowane odpowiednio do wieku dzieci,od 5-12 roku życia
      ilość miejsc ograniczona,Moja 6-letnia córka będzie tam w pierwszym tygodniu,
      pozdrawiam
      • madziaa25-6 Re: ferie zimowe - sześciolatek 19.01.11, 18:50
        Podobno można zapisać dziecko na okres ferii do przedszkola (publicznego). Za dzień pobytu płaci się tak jak dzieci chodzące do danego przedszkola.
        • kama2201 Re: ferie zimowe - sześciolatek 20.01.11, 20:04
          Kiedyś (a było to prawie dziesięć lat temu) w czasie ferii zimowych i letnich wakacji MOK organizował zajęcia dla zielonkowskich uczniów.Czy teraz OKiS organizuje podobne zajęcia?.Ze względu na wiek latorośli nie jestem zorientowany.Kiedy rozpoczynają się ferie?.PozdKM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka