Dodaj do ulubionych

stymulacja owulacji

07.11.06, 11:11
Czy któraś z Was wie coś o tym ? pierwszy raz biorę jakieś małe pigułki w
mniej więcej w połowie cyklu mam mieć zastrzyk - jestem w tym temacie
zielona ? czy to jest skuteczne? Będę wdzięczna za Wasze porady i
opinie.Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • nowabiala1 Re: stymulacja owulacji 07.11.06, 11:57
      Zadaj to pytanie na forum Niepłodność.
    • lacitadelle Re: stymulacja owulacji 07.11.06, 14:29
      zapytaj lekarza, który Ci je przepisał.

Powinien Ci dokładnie objaśnić i jeszcze wskaźać literaturę fachową, jak Ci
      będzie mało.
    • agnieszkadob Re: stymulacja owulacji 07.11.06, 15:49
      Tego typu odpowiedzi to może sobie darujmy, widocznie z jakiegoś powodu lekarz
      nie udzielił dość szczegółowych odpowiedzi na pytania. Forum jest też po to aby
      podzielić się doświadczeniami, poradami etc a nie ujrzeć odpowiedź ,,zapytaj
      lekarza". Pozdrawiam i życzę więcej cierpliwości.
      • lacitadelle Re: stymulacja owulacji 07.11.06, 16:17
        szczerze mówiąc nie wiem, czemu mam sobie darować tego typu odpowiedzi?

zadałaś poważne pytanie (tzn. na temat leków jak rozumiem przepisanych przez
        lekarza) nie podając w dodatku szczegółów ("jakieś małe pigułk"). Możesz uzyskać
        pewnie wiele odpowiedzi i trudno powiedzieć, czy będą kompetentne. Choćby
        dlatego, że jakaś inna dziewczyna też mogła brać małe pigułki, ale zupełnie inne.

Uważam, że nie ma dobrego powodu, dla którego lekarz nie udzieł szczegółowych
        odpowiedzi: albo nie zapytałaś i wtedy moim zdaniem powinnaś to zrobić, albo nie
        chciał i wtedy moim zdaniem powinnaś zmienić lekarza.

Na tym forum pojawiają się różne osoby i niektórym (nie mówię, że akurat Tobie)
        mogą nie przyjść do głowy najrozsądniejsze wyjścia z sytuacji lub też potrzebują
        "zachęty", aby z takiego wyjścia (które nie zawsze jest najłatwiejsze) skorzystać.

Pozdrawiam również!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka