chyraski 12.01.09, 14:27 To nowy darmowy portal z automatyczną interpretacja cyklów. Czy ktoś ma juz jakies doświadczenie z tą stroną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra_26 do chyraski 12.01.09, 14:44 Pytasz o doświadczenie, a winnych wątkach (wykasowałam) robisz wprost reklamę, co jest niezgodne z regulaminem. Kolejny taki wybryk, nawet pod innym loginem, a uniemozliwię Ci pisania postów na tym forum w ogóle. Ostrzegam tylko raz. Odpowiedz Link
chyraski Re: do bystra_26 12.01.09, 16:23 Pełno tu odsyłaczy do różnego rodzaju stron internetowych, produktów i firm nie rozumiem, co było w moich odpowiedziach reklamą skoro podałem odpowiedzi na zapisane problemy które można rozwiązać przy pomocy jednego z tych programów w dodatku bezpłatnego? :-( Odpowiedz Link
nglka nie polecam 12.01.09, 15:03 Mam podwójnie złe doświadczenia. nie dość, że w analizie są błędy to autor obiecał coś z tym zrobić i... na obietnicach się skończyło. Nie polecam. no chyba, że masz ochotę na gromadkę dzieci ;) Odpowiedz Link
bystra_26 darmowy???? 12.01.09, 15:09 Z linku w tytule posta nie da się wejść dalej, trzeba się zalogować, a więc nie wiemy, czy jest za darmo. Odpowiedz Link
chyraski Re: No darmowy... 13.01.09, 11:38 ... ale widzę że mi nie wierzysz i nie chcesz wierzyć :-( Odpowiedz Link
bystra_26 jak coś jest zbyt piękne, to rzadko jest prawdziwe 13.01.09, 11:48 Skoro jest bezpłatny, to dlaczego na dzień dobry muszę się zalogować? Dlaczego nie mogę zobaczyć w domienie .eu na stronie głównej jakiegoś demo chociażby? Jak ktoś jest dociekliwy, to wrzuci nazwę w google i zaraz znajdzie stronę w polskiej domienie, gdzie jest sklep internetowy i odpłatna poradnia! Na moje oko, to jest albo zbieranie beta testerów oprogramowania, którym się nie płaci, a jedynie udostępnia program "bezpłatnie"; albo sposób na zbieranie namiarów na osoby, którym później wprost na maila itp. zaproponujecie płatne usługi/produkty; albo Twoje posty mają polepszyć ranking komercyjnej strony, do której linkujesz, w organicznych wynikach wyszukiwania. Odpowiedz Link
chyraski No to ciekawe czy piękne może być prawdziwe :-) 28.01.09, 08:48 A jednak jest to prawdziwe :-) Odpowiedz Link