Dodaj do ulubionych

Magawish Swiss Inn Hurgada

30.07.11, 22:34
Bardzo proszę o podzielenie się wrażeniami z pobytu w tym hotelu. Wyjeżdżam 5 sierpnia i jestem zaniepokojona opiniami, do których dotarłam. Są skrajne, z przewagą negatywnychsad. Może ktoś był tam w tym roku? Najbardziej zależy mi na informacjach dotyczących stanu sanitarnego w pokojach. Jeszcze raz bardzo proszę o aktualne informacje!
Obserwuj wątek
    • kasia.xxx Re: Magawish Swiss Inn Hurgada 31.07.11, 13:19
      Witaj smile
      My bylismy w czerwcu tego roku, mieszkalismy w bungalowie, jednym z niedawno odnawianych. Warunki oceniam jako skromne, ale dobre. Widzielismy tez bungalowy ewidentnie wymagajace remontu, ale akurat wtedy wydawaly sie niezamieszkane. Widzielismy tez z zewnatrz budynek Lotus i bungalowy typu studio, wygladaly calkiem przyzwoicie. Swoje wrazenia z pobytu opisalam tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/w,14938,113168637,113168637,magawish_swiss_inn_kilka_pytan.html
      • anna_komnena Re: Magawish Swiss Inn Hurgada 31.07.11, 14:48
        Bardzo dziękuję, Kasiu! Twoja relacja mnie uspokoiła, bo opinie które czytałam są po prostu straszne. Nigdy nie byłam w Egipcie, ten wyjazd jest prezentem od mojego męża na rocznicę ślubu smile a ja zamiast się cieszyć, zaczęłam traktować ten wyjazd jak wyprawę na obóz przetrwaniasmile
        • kasia.xxx Re: Magawish Swiss Inn Hurgada 31.07.11, 22:35
          Cieszę się, że Cie trochę uspokoiłam. Mam nadzieję, że tę rocznicę ślubu będziecie miło wspominać smile Aha, przy meldowaniu włóżcie jakieś dolary do paszportu i proście o bungalowy od ok. 115 do 166, to są te odnowione, blisko morza. No chyba że macie zarezerwowany pokój w Lotusie lub studio, to problem z głowy, bo, jak pisałam, one są też w niezłym stanie (przynajmniej z zewnątrz na takie wyglądały). Udanego wypoczynku smile
          • anna_komnena Re: Magawish Swiss Inn Hurgada 31.07.11, 23:26
            Bardzo dziękuję, naprawdę poprawiłaś mi samopoczuciesmile Niestety, nie mamy wykupionego Lotusasad Nie jestem bardzo wymagająca, ale historie o grzybie na ścianach i karaluchach gigantach mocno mnie zaniepokoiły. Wiem jak ludzie potrafią "koloryzować", dzisiaj czytałam straszną opinię o hotelu w Turcji, w którym byłam w ubiegłym roku, nie mającą nic wspólnego z rzeczywistością. Dlatego zadałam pytanie tutaj. Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i dobre radysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka