annbed Re: Plakat 26.09.09, 03:53 Dobra robota Mała korekta: MARTA - 1270 g, 30 tc (zdjęcie jest w ostatnim rzędzie, 3. od lewej) Odpowiedz Link
karla73 Re: Plakat 26.09.09, 10:24 Mój Oliwier jest w pierwszym rzędzie ,ósmy od lewej.Dane poprawne.Plakat super!Wzruszyłam się niesamowicie.Dzięki. Odpowiedz Link
skomroch1 dziewczyny 26.09.09, 13:39 Oczywiście wszystkie poprawki uwzglenimy, na mojej wersji której fotografie zamieściłam nanosze nowe dane. Mamo Joachima, postaram się tez uwzglednic twoje sugestie, niepoprawna pisownia i mnie irytuje, dzieki za uwage.A moze by tak w zaproszeniu na forum napisac "i na www.wczesniak'? Bijou, jesli chcesz, to szybciutko wyślij zdjecie Madzi które tobie odpowiada, i spróbujemy zmienić.jako że jest to dużo pracy niestety inne już muszą zostać jakie sa, a że Bijou była pierwsza z uwaga o niepodobaniu ma wyłączność Mamoolisia, ponieważ Pola jest dwa razy a ty jesteś "starą"uczestniczką forum wyslij szybko fotkę Olisia na kkm75@wp.pl i Olis zostanie włączony do plakatowych dzieci. I na koniec-a wiecie jak ja ryczałam, jak segregowałam i dostawałam te zdjecia? A jak przyjaciółka przynioosła plakat musiałam nw chwilę wyjść, bo same wiecie co.Świetne te nasze dzieci, żebyśmy my mieli tyle sił, co one Odpowiedz Link
mamaolisia Re: dziewczyny 26.09.09, 16:17 Dziękuję Ci Kasiu serdecznie fotka wysłana Jak dojdzie to daj znać Pozdrawiam Serdecznie Odpowiedz Link
ocwiejka Re: dziewczyny 26.09.09, 16:33 Dawno tu nie wchodziłam a tu taka niespodzianka i widze ze Gabrys się załapał chciałabym ze dwa takie plakaty do poradni tylko szczerze mówiąc nie wiem gdzie mogłaby je wydrukować? mozecie cos doradzić? Odpowiedz Link
karola1612 Re: dziewczyny 26.09.09, 17:17 U nas wszystko się zgadza.Maks jest w drugim rzędzie szósty (32tc/1660g).Bardzo dziękujemy.Plakat jest naprawdę świetny.Gratuluję autorce pomysłu.Oczywiście chętnie rozwieszę plakaty w placówkach które odwiedzaliśmy. Odpowiedz Link
mimi0080 do Skomroch 26.09.09, 19:10 Kochana czy mogłabym dziś jeszcze dorzucić Jasia zdjęcie przegapiłam i tak smutno mi , że nie ma go na plakacie...gdzie podesłać zdjęcie? Odpowiedz Link
nadia222 Re: dziewczyny 26.09.09, 22:53 Skomroch, taka malutka popraweczka, jak się da, to fajnie, a jak nie, to nie ma sprawy w sumie. Antoś, 32tc, 2150 (jest 2159) - to taki pucuś na niebiesko w pierwszej górnej części plakatu. Dzięki! Wielka robota! Jesteście Wielkie! Odpowiedz Link
tolka11 Re: dziewczyny 26.09.09, 13:51 Skomroch weż przy Miłoszu sarze napisz tylko wiek ciążowy i będzie git.28 i 33 tydzień i już. Odpowiedz Link
lennor Re: Plakat 26.09.09, 22:07 Piękny Strasznie się ucieszyłam na widok mojej Lenki.Dane sie zgadzają Pozdrawiam wszystkie dzieciaczki. Odpowiedz Link
gk102 Re: Plakat 26.09.09, 22:45 Moja Hania tez się załapała, pierwsza w 3 rzędzie, wszystko się zgadza! Super! Odpowiedz Link
ellllla do poprawki 26.09.09, 23:01 Kawał dobrej roboty! Ja poproszę o poprawkę przy wadze Uli - ważyła 1300g. Czwarty rząd od dołu, bliźniaki stojące jako trzeci i czwarty w rzędzie. Odpowiedz Link
sabcia_z Re: Plakat 26.09.09, 23:06 Plakat faktycznie wspanialy, u mojego Kuby nie zgadza sie tylko wiek ciazowy - jest 30tc a powinno byc 31tc. Kuba jest w 3 rzedzie od gory, drugi od prawej strony, w bialym kapturku Jesli nie zdarzylam na poprawke to nic nie szkodzi! Odpowiedz Link
fundacja_wczesniak Re: Plakat 26.09.09, 23:16 Nie smiem prosic o dopisanie naszej strony, wiec nic wiecej nie powiem. Dzieki za zrozumienie sugestii dot. poprawek Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Plakat 28.09.09, 11:45 Mamo Łukaszka z 33 tc., z reniferem na ubranku, a ile mały wazył jak się urodził? Fundacja wczesniak bezie umieszczona, zmieści się Mimi0080, niestety zdjecie Jasia po prostu sie nie zmieści, trzeba by było zmieniać cały układ graficzny plakatu, a to tak na prawde robienie plakatu od nowa. Na pewno uwzglednimy Jasia przy robieniu nowej edycji,bo dużo dzieci z forum też na nim nie ma. Wszelkie inne poprawki zostały uwzglednione, jak tylko bedzie na pdf to poprzesyłam. Kaśka Odpowiedz Link
mamakubusia9 Re: Plakat 28.09.09, 20:50 Kasia a jak z moją prośbą? Zmieści się adres fundacji? Odpowiedz Link
skomroch1 jaki adres proponujecie??? 28.09.09, 11:54 co wam szybko i ladnie wchodzi? Ja wpisuje forum wczesniak gazeta i już, ale pewnie nie wszyscy tak maja. Co proponujecie? Pilne!!1 Odpowiedz Link
nastjaa Re: jaki adres proponujecie??? 29.09.09, 00:02 jeżeli chodzi o wyszukiwarkę google, to wystarczy: wcześniak gazeta.pl (ale powinno się zaznaczyć, żeby wpisać w wyszukiwarkę), jeżeli nazywamy to adresem internetowym to chyba powinno się wpisać cały dokładny link Tak się zastanawialam nad 2 edycją plakatu- jeżeli była robiona w corelu to (na razie nieoficjalnie) mogłabym się tym troszkę pobawić (tym bardziej, że powinno się łatwiej i szybciej robić, przerabiając pierwsza edycję) Odpowiedz Link
skomroch1 Re: jaki adres proponujecie??? 29.09.09, 12:13 No to co najlepiej wam działa, jaki adres? Proszę o odpowiedzi, bo przyjaciółka ma teraz troche czasu. Odpowiedz Link
anjazzielonego Re: jaki adres proponujecie??? 29.09.09, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/f,15302,Wczesniaki.html Odpowiedz Link
marzena19_75 Zajmę się drukiem 29.09.09, 12:24 Dziewczyny , ponieważ jakby mam mozliwość to mogę zająć się drukiem plakatów. Wydrukuję dla Warszawy(jesli ktos będzie chciał to proszę o info na maila i mu też podeślę albo umówimy się na odbiór osobisty) potrzebuję tylko plik graficzny do wydruku) Prośba do skomroch: kochana podeślij mi takie pliczek na gazetowego najlepeij z rozszerzeniem ai lub corell. pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link
skomroch1 adres 29.09.09, 13:05 Ale dobre byłyby same litery, forum.gazeta.pl.wczesniaki ?nie mogłoby byc? Odpowiedz Link
anjazzielonego Re: adres 29.09.09, 13:37 faktycznie wyskakuje wpisane w wyszukiwarce, ale jeśli ktoś wpisze sobie ten " skrót" do paska, to oczywiście strona nie wyskoczy. Nie wiem, jak sądzicie??? Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Plakat 29.09.09, 17:01 Ładnie mi wskoczyło jak wpisałam www forum gazeta pl wczesniaki. A wam? Odpowiedz Link
monikamadzia Re: Plakat 29.09.09, 17:30 Mi też ładnie wskoczyło. Madzia31tyd 820g fotoforum.gazeta.pl/5,2,monikamadzia.html Odpowiedz Link
polaa27 Ostateczna wersja plakatu? 29.09.09, 19:14 A jest już ostateczna wersja plakatu z poprawkami w datach i wadze urodzeniowej dzieciaczków? Jeśli tak to może Skomroch wrzucisz link, żeby jeszcze sprawdzić przed drukiem, skoro marzena19_75 chce wydrukować? Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Plakat 04.10.09, 09:43 Bo Ty masz cookies, Twoja wyszukiwarka już pamięta to forum i Twój komputer jest nauczony, że to tutaj. Uwierz mi, że tak być nie może, bo rodzicowi, który tu nigdy nie wchodził, nie zadziała Może być np. tak: Forum "Wcześniaki" na Gazeta.pl albo Wpisz w wyszukiwarce forum wcześniaki Gazeta albo ten adres z przekierowaniem, co chyba Darecky podawał powyżej. Innej możliwości naprawdę nie ma Odpowiedz Link
zorrgula Błąd 30.09.09, 07:31 Błąd: 4rząd, 4zdjęcie Zuzia - waga się zgadza 830g, ale tc to 28, a nie 38 Odpowiedz Link
tartulina U nas zdjęcie bez danych buuuuuu 04.10.09, 08:30 W prawym górnym rogu w białej sukience jest Kamila -22tc 580g Kasiu,ja też będę prosiła poprawioną wersję na pocztę,nawet gazetową. Z góry wieeelkie dzięki! Odpowiedz Link
evimama Re: U nas zdjęcie bez danych buuuuuu 06.11.09, 14:18 Plakat super, dzieciaczki też. Proszę o przesłanie na maila gazetowego, wydrukuję, porozwieszam) Odpowiedz Link
trojakowamama U mnie też błąd... 05.10.09, 21:44 Plakat cudny! Dwa malutkie błędy u moich trojaków - cała trójca z 33 tc (nie 30), a Jula ważyła 1640g Odpowiedz Link
ela213 Re: Błąd 10.10.09, 00:17 Jestem Szczęśliwa bo myślałam,że Michasi tam nie będzie.Plakat super i dzieciaczki cudowne Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Baby, nie mieszajcie! 04.10.09, 09:49 To, czy podany na plakacie błędny adres zadziała, czy nie, zależy od tego, jaką kto ma wyszukiwarkę (niektóre są domyślne i przeszukują net, na przykład Google chrome) i od tego, czy ktoś już z danego komputera otwierał to forum (wtedy komp je "pamięta"). Nie zmienia to faktu, że adres jest NIEPOPRAWNY i że zdecydowanej większości nowych rodziców, którzy tu jeszcze nie byli, po prostu nie zadziała. Najkrótsze teksty to albo adres zaproponowany wyżej przez Tatę Ewy i Adamka, albo tekst "forum Wcześniaki na Gazeta.pl". Innej opcji po prostu nie ma. No chyba, żeby fundacja Wcześniak stworzyła nam subdomenę forum.wczesniak.pl, z której będzie automatyczne (to ważne) przekierowanie na to forum, ale nie wiem, czy to jest do zrobienia. Odpowiedz Link
tolka11 Re: Baby, nie mieszajcie! 04.10.09, 11:16 Sprawdziłam w pracy, u znajomych i u siostry. Wszędzie wpisuje adres niepoprawny. Tak się nie da wejść. Odpowiedz Link
fundacja_wczesniak Re: Baby, nie mieszajcie! 04.10.09, 21:51 Beatko, u nas na stronie glownej jest osobny baner przekierowujacy na forum, ale nie wiem, czy nowy rodzic tak od razu go odnajdzie. U nas ten baner nazywa sie Wirtualna Grupa Wsparcia dla Rodzicow Wczesniaków. Ale jakby trzeba bylo stworzyc taka subdomene, to nie ma sprawy, tylko jak to w praktyce bedzie wygladac. Oswiec mnie prosze, bo ja zwykly humanista jestem Pozdr MM www.wczesniak.pl Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Baby, nie mieszajcie! 04.10.09, 22:14 Generalnie proste to jest jak drut i Twój informatyk na hasło "przekierowanie" będzie wiedział, co i jak. Stworzy subdomenę np. forum.wczesniak.pl, wklei mały fragmencik kodu i gotowe. Mój małż mówi, ze to około kwadrans roboty jest, w zależności od wykorzystanych technologii. Dla użytkownika będzie to wyglądało tak, ze będzie wpisywał adres www.forum.wczesniak.pl, a ta podstrona zamiast mu się otworzyć będzie go przekierowywała na to forum, tak jakby wyrzucała tutaj - użytkownik nawet nie zauważy, że go gdzieś przerzuciło. O, dam Ci przykład - my tak mamy z domeną swsmail.eu/ - wpisujesz taki adres, a tak naprawdę na tej stronce jesteś przez ułamek sekundy i od razu Cię przerzuca na nasza stronę firmową, która się znajduje pod adresem smartwebsolutions.eu/ Odpowiedz Link
fundacja_wczesniak Re: Baby, nie mieszajcie! 05.10.09, 13:43 Beatko, no to powiedz mi prosze, czy mam robic to przekierowanie, czy problem adresu forum zostanie rozwiazany inaczej. Z mojej strony nie ma zadnego problemu na stworzenie tej subdomeny. Pozdr Magda Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Skooomrooch! Odezwij się :-) 05.10.09, 14:11 hmm... To Kasia Skomroch musi zadecydować, bo to jej projekt Ja bym była za, bo mi się wydaje, ze to jest najlepsze rozwiązanie: adres krótki, elegancki, daje naszemu forum imprimatur Fundacji... Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Skooomrooch! Odezwij się :-) 05.10.09, 21:10 Już, już, miałam upojny weekend pod lasem u Teściów, bezkomputerowo. Muszę się takze przyznać, że to co mi przyjaciółka przysłała jakos nie chce się otworzyć, mam nowy komputer i nie wiem jakie tu programy. Czekam wiec jak przyjdzie ktos w gosci co to sie zna i pomoże. Często mamy gości, więc pewnie czekac długo nie bede. Ja bym była jak najbardziej za przekierowaniem, im mniej wyrazów do apamiętania tym lepiej. A kto ma to zrobić? czy ja mogę np., to znaczy ten biedny gość który przyjdzie na kawę i zostanie zaprzęgnięty do roboty? Ja się zupełnie nie znam na tym, jestem absolutna noga i proszę doradzić. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
trojakowamama U mnie też błąd... 05.10.09, 21:48 Plakat cudny! Dwa malutkie błędy u moich trojaków - cała trójca z 33 tc (nie 30), a Jula ważyła 1640g Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Skooomrooch! Odezwij się :-) 05.10.09, 22:30 Ty nic nie masz zrobić, Blondynko kochana, znaczy się musisz zapodać w ostatecznej wersji plakatu gotowy prawidłowy adres (Może być forum.wczesniak.pl? To pytanie do Magdy Resztę musi zrobić informatyk administrujący stroną Fundacji, bo to on zna hasła, ma dostęp do serwera, etc. Odpowiedz Link
fundacja_wczesniak Re: Skooomrooch! Odezwij się :-) 06.10.09, 13:04 Kochane, dla mnie adres strony jest oki. Moge zrobic przekierowanie, no problem. Tak mysle, czekam na odpowiedz informatyka, ale mniemm, ze nie bedzie mial z tym problemu. Kasiu, prosze w takim razie o ostateczna decyzje, co i jak Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
jola23061978 Re: Plakat 05.10.09, 22:31 Piękne to wcześniakowe przedszkole - kawał historii i życia w kazdym takim obrazeczku zamknięty Ja to ślepa widzę , że Oliwia jest 7 lewej w pierwszym rzedzie pod adresem strony Waga 910 OK ale czy tam jest tydzień 26 wpisany - normalnie mam soczewki na te moje -6 dioptrii ale ni chu chu jak to nie problem poprosze na maila : jolaswierk@op.pl wersje do wydruku Odpowiedz Link
ivonne76 Błąd do poprawki 07.10.09, 12:59 Kasiu, u mnie tez niestety błąd jest w opisie pod zdjeciem - mój synek jest Kamilkiem a nie Kamilą hehheheh reszta OK. Synek jest w II rzędzie, pierwszy od lewej. Z góry dzięki Odpowiedz Link
hankam Re: Plakat 07.10.09, 16:35 Jest i moje dziecię, w czwartym rzędzie po prawej stronie - nie mogę odczytać podpisu, widzę, że jest Joanna, powinno być 31 t.c., 1150g Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Plakat 08.10.09, 18:51 To wspaniale z nic nie muszę robic oprócz zgodzenia sie na Waszą propozycje Oczywiście zaproponowany przez MCM skrót jest super, krótki i łatwy do zapamietania, więc chyba ok? Decydujcie szybko i dziękujemy Fundacji Wcześniak za umożiwienie nam podłączenia sie zarówno do domeny jak i informatyka Wszelkie zmiany nanoszę, prosze o wiecej, jeśli jest nieścisłość. Mamo Łukaszka, chłopczyka z dolnego rzędu, w kombinezonie z reniferem, prosze o dosłanie mi danych. Jeśli nie dostane danych w ciągu najbliższych kilku dni, zdjecie zostanie wymienione na zdjecie innego dziecka. Proszę więc bardzo o kontakt, bo Łukaszek jest uroczy Odpowiedz Link
cclaudia4 Re: Plakat 10.10.09, 17:00 Pisalam juz wczesniej odnosnie mojego Lukasza Lukasz 33tyg.2200g.Szkoda,ze nie mozna zmienic zdjecia bo to juz kawal chlopa Jezeli nie bedzie to problemem to tez poprosze na maila cclaudiaa@wp.pl Odpowiedz Link
anjazzielonego Re: Plakat 26.10.09, 10:44 czy można prosić o przesłanie plakatu w . pdf na mail: Anna.Miska@op.pl chciałabym wydrukować i dostarczyć do szpitala. Odpowiedz Link
zaoknem.5 Re: Plakat 26.10.09, 11:36 Ktoras z forumowiczek z Warszawy oferowala wydrukowanie plakatu. Czy to jeszcze aktualne, żeby się dołożyć finansowo - no i dostac kilka (np. 2-3) egzemplarzy? Prosze o kontakt na adres gazetowy: zaoknem.5@gazeta.pl Odpowiedz Link
ap77 Re: Plakat 26.10.09, 12:05 to ja moge kilka wydrukowac! Wyslijcie na maila gotowy juz projekt!!! To moj mail ap77@gazeta.pl Forumki z Wawy napiszcie do mnie to zobacze ile egzemplarzy uda mi sie skombinowac! Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Plakat 26.10.09, 18:03 No dobrze, ale w końcu jaki adres do nas tu ma być? czy robimy to przekierowanie z Fundacji? Ja tego nie potrafię, ale moge pogadać Z Magdą Makaruk.Za to adres Fundacji także sie znajdzie na plakacie Odpowiedz Link
kasiaforenc Re: Plakat 28.10.09, 13:55 Strasznie się wzruszyłam. Nasze dzieci są takie niesamowite. Dla wielu rodziców nowych wcześniaczków ten plakat będzie iskierką nadziei. Moja Julcia jest 2 od prawej w 1 rzędzie. Dane prawidłowe. Proszę o przesłanie pliku obojętnie w jakim formacie na kasiaforenc@op.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
fundacja_wczesniak Re: Plakat 28.10.09, 14:04 Rozumiem, ze ostateczny adres bedzie brzmial: www.forum.wczesniak.pl, tak? Zaraz pogadam z administratorem strony i powiem, co i jak. Pozdr M. Odpowiedz Link
evimama Re: Plakat 06.11.09, 14:19 Plakat super, dzieciaczki też. Proszę o przesłanie na maila gazetowego. Wydrukuję, porozwieszam) Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Plakat 07.11.09, 00:09 Czekamy jeszcze na działania informatyka z fundacji Wcześniak w sprawie przekierowania adresu. Odpowiedz Link
mama_janka007 blad u nas 07.11.09, 03:50 kasiu, dopiero teraz zauwazylam, waga janka nie 1000 a 2100g, tc sie zgadza. Odpowiedz Link
super.wilczyca Prośba 07.11.09, 14:26 Czy mogę prosić na meila marta.zemojduk@op.pl. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link
misia0000 Re: Plakat 08.11.09, 09:59 A można dostać ostateczną wersję??? Mail: m.telminska@tvn.pl Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Plakat 08.11.09, 11:37 Ostateczna wersja bedzie po załatwieniu przez Fundacje nowego adresy www.forum. wczesniak.pl Jak adres zostanie załatwiony umieszczę jeszcze raz plakat w swojej galerii, ze wszystkimi poprawkami, do ostatecznej korekty a potem porozsyłam wam. Ani Kamila Tartuliny ani Szymek Marty na pewno nie będa NN A Janek zostanie prawidłowo opisany, bo gdyby w tym tyg. ciązy wazył 2100 byłby znany na cały świat Odpowiedz Link
gosiamama.oskara Re: Plakat 08.11.09, 23:51 to ja też poproszę o przesłanie na maila gosiak.krawczyk@wp.pl Odpowiedz Link
makarcia wydrukuje na kujawsko -pomorskie 09.11.09, 00:53 To super, do mnie na j.kielczyk@vp.pl lub kielczyk@centrumpsa.pl wyślij to wydrukuje na kujawsko-pomorskie i będziemy rozsyłać lu rozwozić. Odpowiedz Link
fundacja_wczesniak Re: Plakat 10.11.09, 12:37 Dziewczynki, przepraszam, ze tyle to trwalo, ale niestety okazalo sie, ze nie uda sie nam podpiac domeny przez naszego administratora i ze nie zajmie to nam 15 minut. Niestety strona podpieta jest pod wlasciciela domeny, inna firme i gdybysmy chciali do naszej strony podpiac domene, to wlasciciel domeny musi wystapiac z wnioskiem (oczywiscie platnym) do NASK-u i Ci musza wyrazic zgode na przeniesienie praw itd. itp. - potrwa to dlugo, bo wymaga przesylania dokumentow, podpisow, akceptacji wnioskow itd. W tej sytuacji poniewaz walczymy z zakladaniem statusu opp i biurokracja Instytutu Matki i Dziecka, ktory wchodzi do naszego statutu i w osobie bylego dyrektora skutecznie opoznia caly proces, nie mam czasu zajmowac sie dodatkowa papierkologia. Dlatego przepraszam, ale w tej sytuacji nie moge pomoc. Moze trzeba wpisac adres internetowy opisowo w stylu - zapraszamy na forum Wczesniak na portalu www.gazeta.pl i juz. Jak juz mowilam u nas na stronie glownej fundacji jest osobny baner, ktory nosi nazwe Wirtulana grupa wsparcia i jak sie na niego kliknie, to automatycznie otwiera sie strona forumowa. Moze w ten sposob, nie wiem, nie chce, zeby to zabrzmialo, ze za wszelka cene chce przemycic adres fundacji. Nie o to chodzi. Moze go w ogole nie byc. To jest plakat forumowy i niech bedzie poswiecony tylko forum. Pozdrawiam Magdalena Makaruk www.wczesniak.pl Odpowiedz Link
verka77 Re: Plakat 01.12.09, 19:07 Czy coś się ruszyło ? Za 10 dni będę na porodówce i chętnie bym powiesiła plakaty Jeśli można to poproszę o wysyłkę plakatu mailem na verka77@gazeta.pl Odpowiedz Link
ewcians A może być coś w tym stylu?? 04.12.09, 19:55 zerknijcie co wymyśliłam: www.wczesniaki.republika.pl Odpowiedz Link
ewcians Re: A może być coś w tym stylu?? 04.12.09, 19:56 yyyy nie wiem czemu nie podświetliło linka, ale skopiujcie i wklejcie w pasek adresowy. Odpowiedz Link
ewcians Re: A może być coś w tym stylu?? 05.12.09, 00:48 Ok, poprawione: teraz już chyba wszystko dobrze? www.wcześniaki.republika.pl Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Plakat 04.12.09, 22:16 Fajne Mama Misia też cos zadziałała, zrobimy głosowanie która opcja Odpowiedz Link
ewcians Re: Plakat 05.12.09, 00:07 Mnie to tam wsio rawno, tak jakoś weny dostałam więc postanowiłam wykonać robotę, serwer darmocha, jedynie co trza to raz na pół roku się logować, już ja tego dopilnuję w razie czego. Nawet w sumie nie wiedziałam że MCM coś wykombinowałabo bym się nie wcinała na chama - sorrrrrrrrrki wielkie Odpowiedz Link
ewcians Re: Plakat 05.12.09, 00:41 KARRO błędy - poproszę o wskazanie..........bom zakręcona dziśjak słoik na zimę...... Odpowiedz Link
ewcians Re: Plakat 05.12.09, 00:44 AAAAAAAAAAAA tak tak hehe misz-masz niezły R mi nawala po rozprawieniu się zklawiaturą przez Zuzę a z tym kliknij to nie wiem co mnie zaćmiło (pewnie fruwający przed oczyma kucyk Zuzi,bo akurat mi się zrąbała na kolana) SENKJU KARRO - bo bym w błogiej nieświadomości żyła! Już zabieram się za korektę Odpowiedz Link
ewcians Re: Plakat 05.12.09, 00:49 Poprawiłam...... teraz już powinno grać i trąbić www.wczesniaki.republika.pl Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Plakat 05.12.09, 12:35 Wiesz, ja tam się nie upieram, ale wstępnie chodziło o to, żeby nie było dodatkowego klikania, wyskakujących reklam, tylko od razu przekierowanie, dlatego wykupiliśmy domenę www.wczesniaki.info Odpowiedz Link
ewcians Re: Plakat 05.12.09, 16:28 Ja też się w żadnym wypadku nie upieram przy swoim. Jakby nie było będzie ok. Odpowiedz Link
anjazzielonego Re: co z plakatem? 22.01.10, 16:37 No właśnie, to już ROK minął Będzie/ nie będzie plakatu? Odpowiedz Link