Dodaj do ulubionych

Do mam z Wrocławia

09.09.12, 21:28
Ja tak trochę z innej beczki, bo nie chodzi o moją wcześniaczkę, tylko o starszą córkę. Miała wypadek na rowerze i uszkodziła sobie b. mocno policzek i brodę. Mamy skierowanie na badanie EMG, czy ktoś może polecić, gdzie najlepiej wykonać takie badanie? Przejrzałam oferty w Internecie, ale nie jestem z Wrocławia, więc może jakaś podpowiedź?
Obserwuj wątek
    • mama-cudownego-misia Re: Do mam z Wrocławia 09.09.12, 22:51
      Tak naprawdę nie wiem, ale ja bym się pchała na Borowską, chyba że będą nieproporcjonalnie długie terminy oczekiwania... Zawsze to największy szpital kliniczny w mieście, powinni mieć też największe doświadczenie.
      • adusia29tc Re: Do mam z Wrocławia 10.09.12, 22:16
        Dziękuję za wiadomość, mamy jeszcze skierowanie do chirurga szczękowo - twarzowego, wiem że coś takiego jest w szpitalu wojskowym, jakie opinie ma ten szpital?
        • adusia29tc Re: Do mam z Wrocławia 10.09.12, 22:21
          Sprawdziłam, taka chirurgia jest też na Borowskiej, to jednak zacznę tam. Jeszcze raz dziękuję
          • mama-cudownego-misia Re: Do mam z Wrocławia 11.09.12, 07:07
            Nie ma za co. Ja akurat mam złe doświadczenia z tymi poradniami na Borowskiej (głównie organizacyjnie to fatalnie rozwiązane, straszne kolejki), a dobre z wojskowym, ale faktycznie Borowska niezła. Jakbyś szukała kiedyś prywatnie, daj znać, znam kogoś, kto na chirurgii szczękowej parę lat popracował, może podpowie, do kogo iść.
            • adusia29tc Re: Do mam z Wrocławia 11.09.12, 22:10
              Na Borowską nie umiem się dodzwonić, do Wojskowego nie próbowałam, bo czasowo nie dałam rady no i czekałam na komentarz, chyba nie będę miała za dużego wyboru i będę szukała prywatnie. Już i tak część badań wykonałyśmy prywatnie, a i podejście jest inne np. p. doktor radiolog świadoma, że my z daleka obiecała porozmawiać z chirurgami i oddzwoniła, że ogólni radzą konsultacje u ch. szczękowego. Jeśli masz jakiś namiar to poproszę na gazetowego lub mar.kra@o2.pl
    • olaguc Re: Do mam z Wrocławia 02.03.15, 19:38
      Witam każdą mamę! mam ciekawy pomysł na stworzenie placówki rozrywkowo-edukacyjnej dla dzieci o nowym niepowtarzalnym charakterze. Proszę o udzielenie 5 krótkich pytań, odpowiedzi na które bardzo by mi się przydały. Z góry dziękuję)

www.interankiety.pl/interankieta/64078062dcd9d2463c5130d4feb0a44a?podglad=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka