skomroch1 09.02.09, 10:23 czy ktoś ma tam założone subkonto? My mamy orzeczenie o niepełnosprawności na 3 lata i chcę założyć Rochowi konto, ale nie wiem, czy oprócz ksero zaświadczenia trzeba wysłać jeszcze jakieś papiery.Zależy mi na czasie, a tam nie odbierają telefonu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my_amelia Re: Fundacja Polsat 09.02.09, 11:42 My mamy założone subkonto i z tego co pamiętam to wysyłałam wszystkie dokumenty z historią choroby, własna prośbę o dofinansowanie do turnusu, orzeczenie, ale to nie wszystko bo oni i tak jeszcze później prowadzą korespondencję i prosili o dosyłanie różnych dokumentów min.o wysokości dofinansowania z PCPR i opina z Ośrodka Pomocy Społecznej i chyba tyle!w końcu trochę dofinansowali ! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
marynka07 Re: Fundacja Polsat 09.02.09, 12:07 Ja kiedyś dzwoniłam tam o pomoc i niestety poinformowano mnie że jak przekraczam minimalny dochód na osobę to nic nie pomogą ale subkonta tam nie mam więc nie wiem jak to z tym jest Odpowiedz Link
my_amelia Re: Fundacja Polsat 09.02.09, 12:41 nas nie pytali o dochody! więc nie wiem! Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Fundacja Polsat 09.02.09, 12:45 I dodzwoniłam się. Fundacja Polsat nie zakłada subkont, pomaga tylko w dofinansowaniu rehabilitacji itp.Subkonto założy nam fundacja Zdążyć Z Pomocą, i to jeśli przyjedziemy to od ręki.Ufff... Odpowiedz Link
my_amelia Re: Fundacja Polsat 09.02.09, 13:04 myślałam że jak ktoś sie do nich zwraca o dofinansowanie to juz ma cos w rodzaju subkonta czy konta! Odpowiedz Link