Dodaj do ulubionych

Szkoła Jazdy ALBAR Kraków

IP: *.chello.pl 06.10.10, 20:25
Proszę o opinię na temat szkoły jazdy ALBAR z Krakowa . Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiek Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: 77.236.26.* 08.10.10, 09:26
      ja się tam uczyłam, i wlasnie zdałam prawko za 1 razem. teoria teorią, uważm że i tak 50% informacji trzeba samemu przyswoic i przetrawić, filmy szkoleniowe są super, ale uczyc jeździc - uczą dobrze - ja jeździłam po Hucie, bo zdawałam na koszykarskiej) !
      POWODZENIA
      • Gość: Patryk Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: 94.254.142.* 08.10.10, 19:02
        Mam podobną opinie , polecam każdemu znajomemu .Pozdrawiam i dziekuje , zaniżyłem statystyki bo zdałem za drugim razem ale było super
        • Gość: Gość Re: Szkoła JazdylALBAR Kraków IP: *.ittp.media-com.com.pl 07.04.12, 22:23
          Najtańszy kurs musi być kosztem czegoś . Kursantów nie ostrzega sie o limitach kielometrow, o grze na czas ( dojazd i powrót ok.50minut a ile zostaje na jazdę oblicz sam . Nie wspomnę o pozycjonowaniu strony by była nr.1. W wyszukiwarce i tych samych pozytywnych komentarzach na stronie ( tylko glupiec nie zorientuje sie ze z tymi wpisami komentarzami na stronie oficjalnej coś jest nie tak .tzn. Niema negatywów . Wybierzierzcie lepsza szkole. Nie wszystko co tanie jest dobre . Jaka cena kursu taki kursant
          • Gość: Angi Re: Szkoła JazdylALBAR Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.13, 10:27
            Ja jestem zadowolona z tego ze wybrałam tą szkołę, nie wiem skąd masz takie informacje, które tu wpisujesz bo nic w tym a prawdy.. Cena jest niska Ale jakość szkolenia nie ! Polecam Albar! ;)
          • Gość: obserwator Re: Szkoła JazdylALBAR Kraków IP: *.interkonekt.pl 30.04.14, 23:59
            Zgadzam się z tobą. Jaka cena taki kurs! Co tanie to drogie.
      • Gość: Szymek Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.play-internet.pl 11.10.11, 00:01
        Witam serdecznie osoby , które szukają dobrej szkoły jazdy. Ja jakiś czas temu też szukałem i czytałem opinie o szkołach. Wybrałem szkołę jazdy Albar . Wybór z perspektywy czasu uznaję za udany. Jazdy z Grześkiem OK . Pozdrawiam Panie z biura , dziękuję za miłą obsługę.
      • Gość: gosc Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków prof przyszlego kier IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 18:31
        co jest potrzebne do stworzenia profilu przyszlego kierowcy , ktore jest wymagane w tej szkole
        • Gość: gehll Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków prof przyszlego kie IP: *.play-internet.pl 15.06.13, 13:46
          idź do urzędu ...
    • Gość: MONIKA Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: 188.33.67.* 02.11.10, 09:30
      Serdecznie polecam szkołę jazdy ALBAR . Na słowa uznania zasługuje ŁUKASZ . Instruktor który sprawił , że zdałam egzamin za drugim razem.Wielki szacunek dla pracy włożonej w moje wyszkolenie. POZDRAWIAM
    • Gość: Mewka Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 23:06
      Zdecydowanie odradzam.
      • sarawi Szkoła Jazdy ALBAR Kraków 14.12.10, 11:58
        To uzasadnij dlaczego.
        Jesli masz czas na czytanie forum, to moze znajdz tez czas na napisanie swojej opinii, bo mam wrazenie, ze osoby piszace "zdecydowanie odradzam" to tylko konkurencja, ktora buszuje po wszystkich watkach i piszaca bzdury na temat swoich kolegow. Nic sensownego nie potrafia wymyslic, nie umieja podac zadnego argumentu, dlatego pisza tylko pare slow, zeby napisac, zeby zniechecic ... Bede usuwac takie posty, do niczego nie prowadza.
        • Gość: obserwator Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.interkonekt.pl 01.05.14, 00:01
          Po internecie buszuje ,ale właściciel szkoły ALBAR
    • Gość: Magda Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: 149.156.186.* 14.12.10, 20:40
      Witam . Szkoliłam się w innej krakowskiej szkole , doszkolenie przed egzaminem realizowałam w OSK ALBAR i byłam bardzo zadowolona . Egzamin zdałam za pierwszym i jest to zasługa mojego drugiego instruktora Pana Bogdana . Jest super i mogę powiedzieć tylko tyle , że jeżeli ktoś jest niezadowolony ze szkolenia w swojej szkole to powinien szukać innego instruktora i być może będzie to rozwiązanie problemu tzn zdanie prawka !!!! POZDRAWIAM
    • Gość: obserwator Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 17:56
      szkoła nauki jazdy jest najmniej ważna jeżeli chodzi o wybór, najważniejszy jest sam instruktor!!!. To on Cię uczy, przekazuje wiedzę i swoje doświadczenie a do tego musi umieć to robić! bo do każdego z nas trzeba umieć "dotrzeć|" Porozmawiaj z różnymi znajomymi. Cieżko dzisiaj o dobrych instruktorów. Młodzi są tylko młodzi i sami nie umieją jeździć a nie dopiero uczyć. Stary jest dobry ale tylko ten, któremu się chce, ma doświadczenie jako kierowca i potrafi wytłumaczyć. Bo gdy siedział i tylko uczył przez ten czas To on tyle wie o jeździe co dziadek o pieczeniu naleśników!! Pozdrawiam i życzę udanego wyboru...
      • Gość: Miriam Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.home.aster.pl 09.01.12, 20:21
        no właśnie, negatywne opinie należałoby uzasadniać
        a odnośnie instruktora , podobnie jak z lekarzem
        nie przychodnia, a lekarz leczy :)
    • Gość: Radek Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.maxnet.biz 16.01.12, 14:34
      Witam.
      Znam kogoś kto może pomóc w wyrobieniu dokumentów tzw.Prawa jazdy różnych kategori sam załatwiałem i wszystko było wporządku polecam.
      W razie pytan prosze o mail rkowalik10@wp.pl
      • Gość: nie Lechu! Re: Szkoła ALBAR Kraków nie polecam Leszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 15:19
        dokładnie podpisuję sie pod tą opinią, Pan Leszek to powinien sobie poszukać innej pracy , jest arogancki i uważam że nie umie tłumaczyć zasad pokonywania skrzyżowań, tak byle do przodu i tyle.., ale może inni instruktorzy są lepsi , nie miałam okazji się przekonać.
    • Gość: Edzia Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.12, 14:37
      Super szkoła, gorąco polecam! Wykupiłam kurs na kat. A
      Teoria zajęła mi 3 dni, na ładny uśmiech gdyż posiadam już kat. B
      Jazdy zamknęłam w 2 tygonie!! EGZAMIN ZA 1 RAZEM :D
      wspaniali instruktorzy, szczególnie Bogdan i Konrad, pomagali wiedzą, siłą i poczuciem humoru.
      Mile wspominam godziny spędzone na placyku, żałuje że tak szybko sie skończyło :)
      Pozdrawiam
    • Gość: kajol Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.play-internet.pl 20.07.12, 10:07
      wydaje mi się, że oprócz zasięgnięcia opinii na forum, warto też popytać się znajomych co sądzą o tej szkole i instruktorach - czy potrafią dobrze uczyć czy nie, czy są cierpliwi itd. no i obowiązkowo trzeba wejść na stronę z rankingiem szkół - bez tego ani rusz! wejdź sobie np. na www.autoq.pl i porównaj przede wszystkim zdawalności, ceny, zniżki itd. a co do szkoły Albar chodziła tam moja koleżanka zdała za 4 razem, ale ogólnie mówiła, że było ok, trochę miała marudzącego instruktora^^
    • Gość: Kursantka Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 22:46
      Jestem zadowolona ze szkoły i instruktorów. Kurs do najdroższych nie należy, dobra lokalizacja szkoły na Karmelickiej.
      Nauka praktyczna bezstresowa! Dla porównania wzięłam dodatkowe lekcje u 2 innych instruktorów. Ocenili oni obiektywnie moją jazdę, ale i tak wróciłam do mojego instruktora Tomka. Polecam go i szkołę!!! Zdałam za 2 razem!:-)
    • Gość: Madzia Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.12, 18:59
      Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Zapisałam się do niej na kurs doszkalający po 3 niezdanych egzaminach praktycznych i, krótko mówiąc, nie zawiodłam się! Lokalizacja bardzo przystępna (blisko Teatru Bagatela), kompetentny personel oraz, co najważniejsze, mili i wykwalifikowani instruktorzy- bardzo polecam pana Grześka, dzięki jego poradom i pozytywnemu nastawieniu zdałam egzamin za drugim razem :)
      • Gość: Nadia Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.centertel.pl 04.01.13, 22:49
        Nie jestem zadowolona i nie polecam, tania może jest, lokazlizaca dobra, ale trafiłam na instruktora, który NIE UMIE uczyć Łukasz M.; gościu zero podejścia do kursanta, arogancki i skraca lekcje o 10 -15 min na swoje sprawy!!!
    • Gość: agnieszka osk albar IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.14, 19:35
      Polecam albar, zwłaszcza instruktora pana Zenona. Prowadzi również wykłady w szkole. Ogromna cierpliwość, wielokrotnie tłumaczy i powtarza rzeczy, z którymi ma się problem w czasie jazd. Dzięki jego podejściu i zaangażowaniu zdałam egzamin na prawo jazdy w pierwszym podejściu, zarówno teorię jak i jazdy. Dziękuję panie Zenonie jeszcze raz:)
    • el-q Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków 02.05.14, 11:34
      jesli chodzi o teorie to trzeba sie samemu douczyc, wkladowca taki sobie, instruktorzy sa ok
    • Gość: własnie Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków IP: *.2.ftth.classcom.pl 24.05.14, 22:43
      Mnie tez dziwi że nigdzie nie ma ani jednej negatywnej opini a wiem ze tak owe sa na pewno . Nie ma firmy która była by az tak nieskazitelna bez zadnego choć jednego negatywu . Właśnie przez to że komentarze są oszukane nie podejmę współpracy z nimi jestem w trakcie szukania czegoś innego,
    • Gość: m~a~g~i~k ALBAR a powinno być BAR bez AL IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 20:45
      AlBar porażka uciekaj kto może!!! Cena == jakość (mniej niż zero). Jak sama nazwa wskazuje bardziej to A-*BAR* niż szkoła! Sam się przekonałem, co tanie to drogie….
      • 1niedbi Re: ALBAR a powinno być BAR bez AL 10.12.14, 13:47
        Dziwna opinia, nie bardzo wiadomo o co piszącemu chodzi, a jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy, że to konkurencja macza w tym palce.
        • kizior90 Re: ALBAR a powinno być BAR bez AL 08.01.15, 20:39
          w 2011 r. robiłam kurs w szkole albar. Zachęciła mnie cena i to że nie było jakiś dodatkowych, ukrytych opłat. Jeżeli chodzi o teorię - Pan Zenon o ile dobrze kojarzę, bardzo sympatyczny, cierpliwy, widać że tłumaczy z zaangażowaniem, ogólnie trochę nudnawe są zajęcia teoretyczne, ale chyba wszędzie tak jest. Ciekawie opowiadał o prawdziwych sytuacjach na drodze z jazd z kursantami. Jeżeli mowa o praktyce - polecam wszystkim o ile dobrze pamiętam Pana Krzyśka, jeżeli tam jeszcze pracuje. Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem na koszykarskiej. Jazdy w bardzo miłej atmosferze, spokojnie zwraca uwagę, nie krzyczy, dużo żartuje, mówi na co uważać w trakcie egzaminu, na jakich bzdurach oblewają. Jedynym minusem było to że miedzy umówionymi jazdami nie ma ani 5 minut przerwy tzn, ktoś jest umówiony na 8 do 10, następny kursant na 10 do 12., przez to jazdy są skracane o te kilka minut, więc ktoś kto jest wyliczony może być niezadowolony, ale ja osobiście bardzo polecam.
    • 7konik Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków 22.10.15, 13:10
      Albar Bardzo dobra szkoła jazdy. Pracują w niej pomocni i kompetentni instruktorzy, bardzo powoli i
      dokładnie wszystko tłumaczą. Bardzo wysoka zdawalność. Polecam
      • wojtekt4 Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków 27.10.15, 14:26
        Jeżeli chcecie pomóc przyszłym kierowcom, zostawicie swoją opinię na stronie gdzieprawojazdy.pl - to portal z bazą szkół prawa jazdy z całej Polski. Zachęca do podzielenia się opinią.
      • bosski6 Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków 26.11.15, 17:07
        Ja bardzo polecam tę szkołę jazdy, są spoko! Dobre ceny i fajni instruktorzy
    • bargiello Re: Szkoła Jazdy ALBAR Kraków 01.12.15, 17:04
      Serdecznie polecam OSK Albar, super instruktorzy bezstresowa i przyjemna nauka, tanio i efektywnie. Same pozytywy:) Uczęszczałam na kurs weekendowy przebiegł on bardzo sprawnie, co najważniejsze i teoria i praktyka zdana za pierwszym razem! Osobiście polecam jazdy u Pana Bogdana Kucy :)
      Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka