Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:33 Zdałem 16.12 i nic.śledzę stronę cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx,a tam brak otwartych spraw.jest to dla mnie dziwne.czy ktoś tak miał już?dwa tygodnie minęły i już się denerwuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_wroc Re: Zdałem prawko i.... 02.01.06, 21:45 teraz to moze potrwac bo mysle ze duzo osob w ostatnim czasie zdalo, ja na swoje czekalam wprawdzie 15 dni ale mysle ze nie ma sie co martwic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Zdałem prawko i.... IP: *.telpol.net.pl 02.01.06, 21:46 hmm torche to dziwne... moze warto sie wybraz do WORDu czy aby Twoje papiery nie zaginely, ja zdawalam prawko 14go ,a 22go juz odebrałam... gdyby bylo postepowanie administracyjne to byloby dobrze, ale brak otwartych spraw od prawie 3 tygodni to cos nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miejscowy Re: Zdałem prawko i.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 22:22 A czy opłaciles juz plastik czy czekasz na przesłanie dokumentów z WORDU do starostwa?? bo dopoki nie oplacisz prawa jazdy (71zł+7zł znaczki)niemasz co szukac na tamtej stronie!! A tak wogole to ja mialem taka www.kierowca.pwpw.pl Radze ci abys zadzwonil do Starostwa i zapytal czy doszly twoje dokumenty z WORDU!! Jeśli zrobisz tak jak ci mowie to mysle ze nie masz sie co martwić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zdałem prawko i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 22:46 Dziś dzwoniłem do śtarostwa,ale moich dokumentów nie ma.Jutro dzwonię do WORD-u! Kasy też nie płaciłem! Odpowiedz Link Zgłoś
paola200 Re: Zdałem prawko i.... 02.01.06, 22:47 No to jednak masz problem ;) czas na interwencję :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: Zdałem prawko i.... 03.01.06, 12:08 A W KTÓRYM STAROSTWIE ODBIERASZ PRAWKO?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: Zdałem prawko i.... 03.01.06, 09:29 Ale jesteś niedouczony! Ja odebrałam po 13 dniach od zdania i zapłaciłam przy odbiorze. WORD-u nie obchodzi, czy zapłaciłeś, czy nie! Zdałeś, to przesyłają dok. i już. Odpowiedz Link Zgłoś
paola200 Re: Zdałem prawko i.... 02.01.06, 22:46 Jak opłaciłeś i nadal go nie masz to nie martw się - papiery na pewno nie zaginęły :))) ja czekałam na swoje coś koło miesiąca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorti Re: Zdałem prawko i.... IP: 217.97.177.* 03.01.06, 09:59 Ja płaciłam za prawko przy odbiorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Zdałem prawko i.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.06, 10:54 ja płacilam 71 zaraz po zdaniu a potem przy odbiorze 7,50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zdałem prawko i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:36 Dziś jest już,że trwa postępowanie administracyjne.Dopiero po 2,5 tygodnia.Za tydzień mam się zgłosić po odbiór.A już się bałem,ze coś nie tak.Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych! Odpowiedz Link Zgłoś