mader1 24.04.06, 20:11 Myślę, że skoro znamy już daty urodzin... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mader1 Samborago !!! 24.04.06, 20:13 Kochana, dużo, dużo sił do życia... Niech Cię Bóg wspomaga i wspiera ! Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Samborago !!! 24.04.06, 20:21 Rzeczywiście! Lepiej późno niż wcale. Wszelkiego dobra i łaski od Pana.Dużo radości i uśmiechu na codzień. Odpowiedz Link
pysio8 Re: Samborago !!! 24.04.06, 20:37 Samborago, niech Pan ma Ciebie i Twoją rodzinę w opiece! )) Dobrego, świątecznego dnia,a właściwie wieczoru Wszelkiej radości i pomyślności ))Samborku. Odpowiedz Link
samboraga Re: Samborago !!! 24.04.06, 22:24 dziękuję Wam bardzo za życzenia) bardzo mi miło się zrobiło i pozdrawiam wirtualnie Odpowiedz Link
aka21 Re: Samborago !!! 25.04.06, 07:52 Niby były wczoraj, ale ja dopiero teraz tu zajrzałam.... I tak wszystkiego najlepszego!!! Dużo radości z życia) Odpowiedz Link
agakolekraci Re: Samborago !!! 25.04.06, 09:49 no ja też sóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe - niech Ci się szczęści Aga Odpowiedz Link
marzek2 Re: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!! 24.04.06, 20:27 Ajajaj... umknęło mi, a pamiętałam z innego wątku, że kwiecień taki bogaty w różne daty jest No to wszystkiego najlepszego Samboraga! Niech Ci się synkowie chowają zdrowo a co najważniejsze chowają blisko Boga. A Tobie tego samego - bliskości Boga i sił do dzieci! Odpowiedz Link
kamilla14 Blizniaku astrologiczny 25.04.06, 00:20 Dopatrzylam sie, ze mamy te sama date urodzin i pozwolilam sobie dopisac sie do zyczen, chociaz ciut pozno... Wszystkiego dobrego na kazdy dzien roku tych szzcegolnych urodzin! Znam pare osob z tej samej daty (-z roznych rocznikow), ale kazdy z nas jest inny, wiec nie zamierzam sie doszukiwac jakiegos powinowactwa i w Tobie, jednak Cie bede baczniej miala na oku Badz nam zdrowa! K Odpowiedz Link
mader1 Kamilla 14 25.04.06, 00:20 Proszę, dobrze, że zajrzałam na wątek dat urodzinowych. Wszystkiego najlepszego - udamy, że jeszcze 24.04. Niech Cię Bóg prowadzi ! Odpowiedz Link
aka21 Re: Kamilla 14 25.04.06, 07:55 To udawajmy dalej)) Najlepsze życzenia urodzinowe! (O okrągłych datach nie myśl, same przyjda tak ja te mniej okrągłe, a Ty się do nich tylko uśmiechaj)) Odpowiedz Link
mary_ann Re: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!! 25.04.06, 08:29 I ja się przyłączam do najlepszych życzeń i ściskam gorąco mary_ann Odpowiedz Link
kasia_ol1 dla Samboragi i Kamili 25.04.06, 09:16 i ja się przyłączam z życzeniami udając, że dziś to jeszcze wczoraj dużo zdrowia i sił i na co dzień, a dobry Bóg niech Was obejmie swą miłością. pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link
kamilla14 Dzieki - Re: dla Samboragi i Kamili 26.04.06, 06:50 Przepraszam, ze dopiero teraz, ale nie daje rady zagladac na biezaco... Wiem, ze wiele z Was tez, wiec jestem tym bardziej pelna podziwu, ze znajdujecie czas na skladanie zyczen, nawet dla osob krotko tu bedacych... Bardzo dziekuje za zyczenia, poczulam sie tu tak swojsko, ze teraz nie wiem, jak mnie stad wyrzucicie w razie czego Odpowiedz Link
samboraga Kamilla!!! 26.04.06, 21:33 to wszystkiego najlepszego!!!!! spóźnoione, ale nie mogłam wcześniej... a tak swoją drogą jesteś pierwszą, znaną mi, osobą o tej samej dacie urodzin Odpowiedz Link