Dodaj do ulubionych

Śnieżynka. Ruth Sanderson

01.02.12, 15:39
Skoro zima nie odpuszcza :)

Ruth Sanderson. Śnieżynka
Sama bajke pamietam z dziecinstwa, bardzo ja lubilam.
https://images.sefer.pl/_n_/sklep/116/116230-180.jpg

Mial ktos w reku te ksiazke? Bardzo zainteresowalam sie pracami ilustratorki - piekne, zimowe ilustracje mozna podejrzec tu:
www.liveinternet.ru/community/1726655/post95677402/
A jak z tlumaczeniem? Wydawnictwo Jednosc wydaje zrowno perelki jak i trudno strawne gnioty...
Obserwuj wątek
    • rzezucha.ma Re: Śnieżynka. Ruth Sanderson 01.02.12, 16:31
      O, ja to ostatnio przeczytałam u znajomych :D (wiem, jestem straszna, na szczęście nie byliśmy jedynymi gośćmi - wtedy zwykle się hamuję ;) ale wiecie - dorośli gadali, dzieci się bawili, miałam wreszcie chwilę dla siebie ;))
      Nie czytałam na głos, ale przeczytałam całą (nie znałam wcześniej). Nie pamiętam jakiś rażących baboli, więc chyba ok. Taka rosyjska w klimacie.
      I ten młodzieniec cudny a uroczy :D
      • anick5791 Re: Śnieżynka. Ruth Sanderson 01.02.12, 18:29
        Mamy i czytamy (od czasu do czasu). Mnie się podoba, zdecydowanie - choć wiem, że jestem książkowo bardziej tolerancyjna niż wiele osób na tym naszym forum ;)
    • toris_a Re: Śnieżynka. Ruth Sanderson 03.02.12, 22:32
      Zamowilam i Sniezynke i Zlotowlosa :) Wielkie dzieki za opinie :)

Moje dziewczyny z impetem wpadly w "okres ksiezniczkowy" i zycza sobie blekitna krew na sciany :))) Szukam wiec wszelkiej masci krolewien. Disney mi za bardzo nie przeszkadza, jednak wolalabym cos, co jest ilustracja, ale spelnia kryterium bogatego, krolewskiego splendoru. Wytypowalam Ruth Sanderson (zwlaszcza "Twelve Dancing Princesses" - jej strona www.goldenwoodstudio.com/index.php?mact=album,cntnt01,default,0&cntnt01albumid=26&cntnt01returnid=58), Charlesa Santore i Kinuko Y. Craft - teraz musze jeszcze pozamawiac na amazonie :)
      • steffa Re: Śnieżynka. Ruth Sanderson 04.02.12, 13:34
        Link wadliwy: trzeba skasować przecinek i nawias z końca.
        • toris_a Re: Śnieżynka. Ruth Sanderson 04.02.12, 18:46
          Zgadza sie - przepraszam za niedopatrzenie :)

Na allegro mozna jeszcze kupic resztke nakladu "Kopciuszka" z 2008 roku, nie ma jej juz w ksiegarniach internetowych.

https://www.drops.pl/public/img/products/160x225/kopciuszek_5.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka