kara_angorn Re: Charłaki??? 03.03.06, 13:31 najkrócej rzezcz ujmując to z pochodzenia czarodzieje, którzy utracili, a właściwie nie odziedziczyli zdolności magicznych, ale mogę się mylić:) Odpowiedz Link
haklina Re: Charłaki??? 03.03.06, 13:38 W takim razie proszę o pomoc kogoś, kto jest pewny swojej odpowiedzi i napiszę więcej niż dwa zdania. Odpowiedz Link
eeela Re: Charłaki??? 03.03.06, 13:43 Poszukaj sobie w wyszukiwarce, to pytanie juz nie raz padlo. Odpowiedz Link
maly_jelen Re: Charłaki??? 03.03.06, 15:51 Tak, najłatwiej powiedzieć "Znajdź se sama"...Żałosne. Odpowiedz Link
ewengarda Re: Charłaki??? 03.03.06, 22:38 Zalosne to jest to, ze niektorzy po raz 10 zaczynaja watek na ten sam temat, nie zadajac sobie trudu, zeby przejrzec forum. A nikomu sie nie chce po raz n+1 odpowiadac na te same pytania. Ja sie eeeli nie dziwie, co wiecej - w pelni ja popieram. Jest wyszukiwarka, wystarczy wpisac haslo - mniej ruchow raczkami, niz przy zakladaniu nowego watku. Amen. Odpowiedz Link
eeela Re: Charłaki??? 04.03.06, 14:36 > Tak, najłatwiej powiedzieć "Znajdź se sama"...Żałosne. A dlaczego mam kogos wyreczac w mysleniu? Odpowiedz Link