asia.sthm 29.09.12, 00:02 Pandziatko urodzilo sie 29 lipca. Mozna zobaczyc jak matka ja turla, podrzuca, no cudo po prostu. Najczesciej jednak spi www.sandiegozoo.org/pandacam/index.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Panda 29.09.12, 12:20 moze jutro zobacze, bo dzisiaj gdzies matka z dzieckiem wybyli. Osobiscie bylam w tym zoo i mialam okazje zobaczyc pandy, kolejka do nich byla jak do miesnego w PRLu, a ja sama troche sie rozczarowalam bo "giant" panda w/g mojego wyobrazenia ma rozmiary goryla, a tu dwa dosyc male niedzwiadki i na dodatek jeden nie tolerowal drugiego i byly rozdzielone, wiec ten mialy to na pewno nie owoc milosny tylko laboratoryjny. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Panda 29.09.12, 13:56 To ja sie podlacze i pochwale, ze tez urodzilam male pandziatko 16 sierpnia, wlasnie spi na moim brzuchu Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Panda 29.09.12, 14:46 Ach Greentea GRATULACJE!!! I niech wam sie pieknie chowa. To wpisuje pandziatko w zajawke, jeszcze nie mielismy Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Panda 29.09.12, 16:28 wlasnie czas na wiskanie...czy pandzie pchly to takie jak zwykle, czy raczej jakies nadzwyczajne, pod ochrona? Odpowiedz Link
roseanne Re: Panda 29.09.12, 20:43 sliczne kurcze, ide zamawiac bilety do san diego, co prawda planowalam dopeiro na marzec, ale co mi tam w marcu kwitnie tamtejsza pustynia Odpowiedz Link
tamsin Re: Panda 01.10.12, 02:18 Ok przyznaje sie, ze juz nie moge wytrzymac bez zagladania na pandziatko przynajmniej trzy razy dziennie. Dwa razy maly byl sam a raz mama go tulila i kolysala a raz obgryzala sobie galazki bambusa i malego nim przykrywala. Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Panda 01.10.12, 20:17 Też zarazilam się pandziątkiem Wczoraj gdy oglądalam miśki to wlos mi dęba stanąl: mamuśka normalnie żąglowala maluchem, podnosila go, przekręcala go w lapkach, podrzucala (!!) i go ciągle szczypala, myślalam, że malemu coś zrobi a dzisiaj mamusia na wychodnym i pandziątko śpi spokojnie Dzięki za linka!!! Odpowiedz Link
tamsin Re: Panda 03.10.12, 15:30 wczoraj obydwoje zagineli z norki, troche sie marwilam o malego bo nie wiem czy on juz moze wychodzic czy to za wczesnie. Dzisiaj rano sprawdzam , obydwoje sie znalezli rano i niby spia, chociaz matka go przewraca non stop. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Panda 03.10.12, 17:53 zeby go tylko nie obchuchal , bo kataru dostanie jak nic. Ja mialam wczoraj zaszczyt zajrzec w pyszczek malego . Mamuska podniosla go do kamery pierwszy raz gora do przodu. Bo normalnie to go do gory nogami odwraca aby pokazac czy to chlopczyk czy dziewczynka - a ja i tak nie umiem odroznic. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Panda 12.10.12, 17:14 kamera wyszla na podworko - pilke i inne zabawki dostarczono, ale narazie zywego ducha nie ma.... na zlosc teraz w kanciapce. Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Panda 16.10.12, 19:35 Maluch uczy się chodzić www.youtube.com/watch?v=vIbVALMdtWA&feature=youtu.be Odpowiedz Link
tamsin Re: Panda 17.10.12, 22:38 on pewnie chce nauczyc sie chodzic bo juz nie moze wytrzymac tego gniecenia przez matke. Popatrzylam na kamere na podworku i tylko wielki brzuch widac na drzewie, ciezko nawet powiedziec gdzie glowa a gdzie dol, masa futra i tyle. malego nie nie widac. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Panda 19.10.12, 00:23 Wlasnie znow na podworku mamusia wpiernicza straszne ilosci lisci - jak maszynka. Zeby od samych lisci tak ladnie wygladac, to ja ide do parku .... jutro jak dzien nastanie. dziecka nie widac - widocznie nauczylo sie chodzic i sobie poszlo gdzies dalej. Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Panda 21.10.12, 19:49 Mleczko przyszlo www.youtube.com/watch?v=cPi1LSi7WYw&feature=related Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Panda 22.10.12, 23:20 Więcej mleczka www.youtube.com/watch?v=z4Nk6je-k5E&feature=related Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Panda 23.10.12, 16:46 Wyjatkowo sympatyczne te gnojki - rozczulajace. do tej pory malo znalam pand, ale teraz kupily mnie sobie jak leci. Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Panda 06.11.12, 10:42 Mlody twardziel www.youtube.com/watch?v=NatghvYFioU&NR=1 www.youtube.com/watch?v=tq5qnz-1p1U&feature=relmfu Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Panda 01.12.12, 14:52 Gao Gao zakochany w sianku www.youtube.com/watch?v=sDz-655SgZk&feature=youtu.be Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Panda 14.02.13, 14:44 Pólroczne rozbrajające pandziątko www.flickr.com/photos/ritapetita/8416230138/in/photostream/ Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Panda 01.09.13, 10:04 Poniewaz w San Diego widac tylko bambus i wiatr to wklejam nowego, maciupkiego jak kruszynka ulubienca z Waszyngtonu. Ogonek ma. nationalzoo.si.edu/animals/webcams/giant-panda.cfm Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Panda 30.01.14, 22:04 Jakie śliczne, kochane zwierzątko. Już wcina, lub próbuje, bambusa. Kochane takie puchate...aaawwwww... asia.sthm napisała: > Poniewaz w San Diego widac tylko bambus i wiatr to wklejam nowego, maciupkiego > jak kruszynka ulubienca z Waszyngtonu. Ogonek ma. > > nationalzoo.si.edu/animals/webcams/giant-panda.cfm > Odpowiedz Link