Gość: mex IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 13:56 posiada ktos menu z Mexicany? szukam na necie, ale nie widze zeby mieli jakas strone. moze byc nawet skan papierowej ulotki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do mex Re: pizzeria mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 15:07 gó...ane pizzerie nie mają stron na necie bo są gó...ane !!!!porażka żeby nie było menu i fona na necie z pizzerii!!!!!!!!!!!!!nie mówiąc o zdjęciach lokalu i opisie...nie ma cie w necie nie istniejesz!!!!proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: pizzeria mexicana IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 15:29 Gość portalu: do mex napisał(a): > gó...ane pizzerie nie mają stron na necie bo są gó...ane !!!!porażka żeby nie > było menu i fona na necie z pizzerii!!!!!!!!!!!!!nie mówiąc o zdjęciach lokalu > i > opisie...nie ma cie w necie nie istniejesz!!!!proste Jeszcze tak tępej wypowiedzi nie czytałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: pizzeria mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 15:50 Dobre lokale nie muszą sie reklamować w necie,i tak często brakuje tam wolnych miejsc.Dla mnie nr.1 w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:16 Niby wszystko ok, ale Pani Sabinka strasznie mnie denerwuje i dlatego tam nie chodzę. A ulotki nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sik pik Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:22 ta sabinka to taka blondynka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: pizzeria mexicana IP: *.chello.pl 19.02.10, 20:44 ta za...a laska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:04 stara i juz nie taka ladna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:59 mexicana jest super, najlepsze są zapiekanki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:34 mexicana jest super, najlepsze są zapiekanki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do :) Re: pizzeria mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.10, 12:11 zapiekanki to były dobra ale parę lat temu teraz jak zamówiłem to taki syf że masakra!!!!!!!!!!!!! badziewiaste składniki i sos beszamelowy nawet z dupy!!!!co za ludzie na wszystkim już oszczędzają ale na jakości to się na nich odbije bo tracą klientów jeżeli ich to w ogóle obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picmen Re: pizzeria mexicana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 09:53 Tu się zgodzę - mnie na zmianę denerwuje Pani młodsza blondynka i czasem ta starsza :) Ale jedzenie bardzo dobre, i pizze i zapiekanki są super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muly Re: pizzeria mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.10, 14:06 to prawda, bez stronki troche lipa, zadzwon, powiedz pani ze nie masz menu ale chcialbys np. pizze z tym i tym (co lubisz) i popros o dolączenie do zamowienia menu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooler Re: pizzeria mexicana IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 18:31 Piza nr 1 w mieście!!!!!!! POLECAM przydała by sie choc skromna stronka z mennu w necie, niewielki koszt a jak moze pomoc klientowi. DIAVOLO na podzamczu to jest dopiero syf tam tak podaja ze jak ja zamowilem z zona to najpierw zona zjadla pozniej ja dostalem nigdy tam juz nie pojde nawet nikt nie przeprosil ani nie zaproponowal napoju w ramach czekania i niestosownego podania zamowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smacznego Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 16:23 ja najbardziej lubię dagrasso Odpowiedz Link Zgłoś