Dodaj do ulubionych

pizzeria mexicana

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 13:56
posiada ktos menu z Mexicany? szukam na necie, ale nie widze zeby mieli jakas strone. moze byc nawet skan papierowej ulotki ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: do mex Re: pizzeria mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 15:07
      gó...ane pizzerie nie mają stron na necie bo są gó...ane !!!!porażka żeby nie
      było menu i fona na necie z pizzerii!!!!!!!!!!!!!nie mówiąc o zdjęciach lokalu i
      opisie...nie ma cie w necie nie istniejesz!!!!proste
      • Gość: asd Re: pizzeria mexicana IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 15:29
        Gość portalu: do mex napisał(a):

> gó...ane pizzerie nie mają stron na necie bo są gó...ane
        !!!!porażka żeby nie
        > było menu i fona na necie z pizzerii!!!!!!!!!!!!!nie mówiąc o
        zdjęciach lokalu
        > i
        > opisie...nie ma cie w necie nie istniejesz!!!!proste

Jeszcze tak tępej wypowiedzi nie czytałem...
        • Gość: smakosz Re: pizzeria mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 15:50
          Dobre lokale nie muszą sie reklamować w necie,i tak często brakuje tam wolnych miejsc.Dla mnie nr.1 w Wałbrzychu
    • Gość: aaa Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:16
      Niby wszystko ok, ale Pani Sabinka strasznie mnie denerwuje i dlatego tam
      nie chodzę. A ulotki nie posiadam.
      • Gość: sik pik Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:22
        ta sabinka to taka blondynka ?
        • Gość: Burza Re: pizzeria mexicana IP: *.chello.pl 19.02.10, 20:44
          ta za...a laska ?
          • Gość: mlody Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:04
            stara i juz nie taka ladna
            • Gość: :) Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:59
              mexicana jest super, najlepsze są zapiekanki !
            • Gość: :) Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:34
              mexicana jest super, najlepsze są zapiekanki !
              • Gość: do :) Re: pizzeria mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.10, 12:11
                zapiekanki to były dobra ale parę lat temu teraz jak zamówiłem to taki syf że
                masakra!!!!!!!!!!!!! badziewiaste składniki i sos beszamelowy nawet z dupy!!!!co
                za ludzie na wszystkim już oszczędzają ale na jakości to się na nich odbije bo
                tracą klientów jeżeli ich to w ogóle obchodzi...
      • Gość: Picmen Re: pizzeria mexicana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 09:53
        Tu się zgodzę - mnie na zmianę denerwuje Pani młodsza blondynka i czasem ta
        starsza :)
        Ale jedzenie bardzo dobre, i pizze i zapiekanki są super.
        • Gość: muly Re: pizzeria mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.10, 14:06
          to prawda, bez stronki troche lipa, zadzwon, powiedz pani ze nie masz menu ale
          chcialbys np. pizze z tym i tym (co lubisz) i popros o dolączenie do zamowienia
          menu :)
          • Gość: cooler Re: pizzeria mexicana IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 18:31
            Piza nr 1 w mieście!!!!!!! POLECAM przydała by sie choc skromna stronka z mennu
            w necie, niewielki koszt a jak moze pomoc klientowi.

DIAVOLO na podzamczu to jest dopiero syf tam tak podaja ze jak ja zamowilem z
            zona to najpierw zona zjadla pozniej ja dostalem nigdy tam juz nie pojde nawet
            nikt nie przeprosil ani nie zaproponowal napoju w ramach czekania i
            niestosownego podania zamowienia
    • Gość: smacznego Re: pizzeria mexicana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 16:23
      ja najbardziej lubię dagrasso
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka