Dodaj do ulubionych

Żakowski.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:33
Co sądzicie o Żakowskim? Mnie on denerwuje od zawsze, złośliwiec i to jego
ciamkanie brr. W dodatku teraz okazał się manipulatorem i kłamcą. Na szczęście
Staniszkis się w efekcie nie dała.
Obserwuj wątek
    • Gość: doctor Re: Żakowski. IP: *.demo.pl 02.02.05, 10:11
      Ze niby zrobil Staniszkis to samo, co Staniszkis chce zrobic 240 000?
      • Gość: Niewyprany Re: Żakowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:43
        A ty jesteś kapusiem czy potomkiem kapusia?
    • Gość: Wasza Szkapa Re: Żakowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:33
      No ja mysle, ze p Zakowski bedzie groznym konkurentem p.Maleszki w plebiscycie
      na Dziennikarza Roku
      • Gość: anyab Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz Roku IP: *.kim.pl 02.02.05, 13:38
        W roku 2004 tytuł Dziennikarza Roku otrzymał Marcin Pawłowski.
        • Gość: Wasza Szkapa Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:49
          Nie zartuje z tytulu tylko wysmiewam kanalie.SP Marcin Pawlowski nie musi juz
          obracac sie w towarzystwie Maleszkow, Zakowskich,Paradowskich(p.Janka tez byla
          Dziennikarzem Roku...brrrr), Michnikow.
          • Gość: anyab Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.kim.pl 02.02.05, 13:56
            Przez takie wyśmiewanie - deprecjonujesz tytuł i jego laureatów. Nie zawsze
            nagrody zdobywają nasi faworyci. Ludzie mają różne synpatie i poglądy
            polityczne. Szkoda, że wówczas jak odwaga drogo kosztowała tak niewielu było
            stać na odwagę równą Michnikowej - wielu bało się nawet nie pójśc do wyborów.
            • Gość: Wasza Szkapa Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:04
              Ha Ha Ha Gomulka tez siedzial w wiezieniu z powodow politycznych ale to nie
              znaczy ze mam go wielbic.Kanalie byly rowniez wsrod wiezniow politycznych.
              • Gość: Nina Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:11
                Jak byłam bardzo młoda to wierzyłam, że czerwoni to kanalie a ich polityczni
                przeciwnicy są bez wad. Niestety rzeczywistość okazała się być bardziej
                skomplikowana. Nie rozumiem Michnika, może się zmienił na starość? Mierzi mnie
                to jego bratanie z najgorszego typu kanaliami.
                • Gość: anyab Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.kim.pl 02.02.05, 14:37
                  Uważa, że nastał czas pokoju. To coś tak jak polscy i niemieccy weterani
                  wojennipodający sobie obecnie ręce. Szanuję jego punkt widzenia, chociaż we
                  mnie nie ma tyle miłosierdzia. Bezprecedensowym bohaterstwem w okresie komuny
                  zasłużył sobie na szacunek, co oczywiście nie wyklucza krytyki pod jego
                  adresem.
              • Gość: anyab Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.kim.pl 02.02.05, 14:39
                Zrównywanie Gomułki z Michnikiem świadczy o tym, że Twoja wiedza o okresie PRLu
                jest bardzo mizerna - poczytaj trochę, potem możemy rozmawiać :).
                • Gość: Wasza Szkapa Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:48
                  Coskolwiek wiem.Pierwszy raz zadumalem sie nad Michnikiem w roku bodaj 1977,
                  gdy w Wolnej Europie przeczytali jego list otwarty o sytuacji w PRL(napisany
                  wspolnie z Kuroniem) wyslany do... szefa wloskich komunistow tow.
                  Berlinguera.To ja slucham i mysle:to do cholery nie maja juz gdzie pisac tylko
                  do komunistow? Nic nie dzieje sie przypadkiem Droga Pani (Drogi Panie)
                  • Gość: anyab Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.kim.pl 02.02.05, 15:09
                    A co w tym złego, że napisali do włoskich komunistów?. Dla komunistycznych
                    władz Polski opinie tow. Berlinguera pewnie miały większe znaczenie niż opinie
                    prawicowych polityków europejskich.
                    • Gość: Wasza Szkapa Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:28
                      Dzieki temu o lewackich pogladach pp Michnika i Kuronia wczesnie sie
                      dowiedzialem i zaoszczedzilem sobie poczucia zaskoczenia i rozczarowania
                      podczas mianowania Ludzmi Honoru Jaruzelskiego Kiszczaka Urbana i kogo tam
                      jeszcze
                      • Gość: anyab Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.kim.pl 02.02.05, 15:41
                        Michnik powiedział tak tylko o Kiszczaku i dzięki Bogu wycofał się z tego,
                        pisząć w Wyborczej, że "przegiął pałę" i przepraszająć za to głównie swoich
                        pracowników. Jeśli chodzi o Kuronia to miał poglądy lewicowe a nie lewackie.
                        Michnik też chociaż po przełomie 1989 przeszedł bardziej na prawo (od
                        Kuronia). To zresztą grube uprosczenie uważać, że osoby o lewicowych poglądach
                        są złe, aosoby o prawicowych poglądach są dobre. Zawsze lepsze efekty daje
                        ocenianie czynów a nie ludzi. Nie ma idealnego systemu - dlatego powinna
                        istnieć lewica i prawica, to zapewnia wzajemną kontrolę i ewentualne korekty (w
                        lewo bądż w prawo w zależności od sytuacji gospodarczej i społecznej).
                        • Gość: Wasza Szkapa Re: Może lepiej nie żartować z tytułu Dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:54
                          lol
    • Gość: Stylista Re: Żakowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:38
      Od kiedy zrobił się "na Miłosza" to zgłupiał.
    • Gość: Analityk społeczny Re: Żakowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:06
      To wpływ "Polityki" i Paradowskiej.
    • kataryna.kataryna Re: Żakowski. 02.02.05, 15:09
      Gość portalu: Grażyna napisał(a):

> Co sądzicie o Żakowskim? Mnie on denerwuje od zawsze, złośliwiec i to jego
      > ciamkanie brr. W dodatku teraz okazał się manipulatorem i kłamcą. Na szczęście
      > Staniszkis się w efekcie nie dała.

W niedzielę Żakowski przeprowadził na Staniszkis klasyczną ubecką prowokację,
      tego co zrobił nie da się niczym obronić, hiena nie dziennikarz.

A z Wildsteinem i tak sobie nie poradził.
      • Gość: anyab Re: Żakowski. IP: *.kim.pl 02.02.05, 15:44
        Pani Staniszkis zmieniła zdanie jak uspokoił ją Friszke - ciekawe jakie by
        miala zdanie jak musiałaby czekać parę miesięcy tak jak zwykły szary obywatel,
        albo jakby się okazało, że jej teczka nie istnieje?
        • Gość: Gina Re: Żakowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:44
          A kto rozpozna tego szarego obywatela? Przeglądałam tę listę. Wynika z niej, że
          jest na niej mój wujek i moja ciotka. Mnie na szczęście nie ma ;) Nazwiska
          niezbyt oryginalne, ale jestem pewna, że o nich nie chodzi.
        • Gość: Czytelnik "listy" Re: Żakowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:23
          A skąd pewność Staniszkis ,że to biega o nią, skoro na liście jest wiele pań
          Staniszkis?
          Pozdrowienia
          • Gość: Gina Re: Żakowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:42
            Jest jej panieńskie nazwisko i drugie imię, podobnie jak w przypadku
            Niezabitowskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka