Dodaj do ulubionych

Marihuana + syntetyki HELP ME!

05.01.14, 04:34
Nie wiem od czego moglbym nawet zaczac pisac tego posta. Ocenianie siebie w zlym swietle wcale nie przychodzi tak latwo jak sie wydaje, daltego tez staram sie szukac pomocy na jakims forum, a nie wsrod znajomych czy rodziny.
Bo wlasnie mam ze soba straszny problem... chyba zostalem narkomanem... mimo, ze kiedys smialem sie, ze to jest niemozliwe i trzeba miec naprawde slaba wole i psychike, zeby do teog doszlo. Jestem uzalezniony od marihuany, a ostatnio zaczalem palic fake hash., czyli syntetyczne kannabinoidy... od tygodnia jest w cugu. Czasami do tego feta na imreze, a ostatnio sprobowalem i koksu. Wczesniej byly swieta, wiec pojechalem do domu i mialem 2 tygodnie detoksu... ale i tak nic to nie dalo, znowu musze miec banie, musze sie najarac i miec wyjebane na wszystko. Przed swietami tez bylem w cugu... jakies 5 tygodni.
Tyle, ze przez ostatnie jakies 3 dni czuje ze jest ze mna coraz gorzej. Nie w sensie fizycznym ale psychicznym. Zlapalem strasznego dola, wiem ze to przez ciagle cpanie, ale i tak nie moge sie od tego powstrzymac. Mam wrazenie, ze moj swiat stoi w miejscu i jestem w nim calkiwicie sam. Wszystko rusza naprzod, a ja dalej stoje na bombie i trace wszystko po kolei.
Od kobiety, ktora byla spelnieniem moich marzen... ona i tak mysli ze ja tylko pale, i co gorsza to nie ona do konca odtracila mnie, to ja sam odsunalem sie od niej. Do tego zawalam powoli studia i jesli zaraz sie nie ogarne to moze byc bardzo krucho.
Przewalam setki zlotych na dragi i imprezy...
I wstydze sie z kimkolwiek porozmawiac o tym w cztery oczy... a nie chce zniszczyc sobie zycia... POMOCY!
Obserwuj wątek
    • e4ska Narybek po Kilchu :-) 05.01.14, 09:07
      Za to jaka ładna literatura z psychologicznym pogłębieniem! Niby nie wiadomo, od czego zacząć, a potem mocny finał: Pomocy!

Oczywiście, jako osoba uzależniona, musisz udać się do najbliższego ośrodka leczenia uzależnień, a zanim tam się dostaniesz, musisz uczestniczyć w spotkaniach Anonimowych (tak z pozoru) Narkomanów. Spotkasz tam pomoc, wsparcie i zrozumienie.

No i, co oczywiste, w żadnym wypadku nie kupuj biletów lotniczych do USA, a jeśli już tam się znajdziesz mimochodem, omijaj stan Colorado - zalegalizowano tam sprzedaż marihuany. Nie jedź też do Ekwadoru, a w ogóle najlepiej siedź w kraju, gdyż są takie wstrętne kraje w barbarzyńskiej Europie, gdzie się nie utrudnia dostępu do marihuany.

Co myślisz o pomyśle legalizacji marihuany w Polsce? Czy człowiek ze skrętem powinien siedzieć w więzieniu? Bezwarunkowo: musi siedzieć, bo wybaczyć należy pijanemu w sztok, który siedział za kierownicą - wszak więzienia dysponują ograniczoną ilością miejsc!
    • 7zahir Nie jesteś sam z tym problemem 05.01.14, 09:07
      wybierz się na mityng Anonimowych narkomanów,
      oni przerobili to z czym ty się zmagasz
      tu znajdziesz mityng w Twojej okolicy:
      www.anonimowinarkomani.org/mityngi_strona.jsp
      Możesz tez zadzwonić pod ten numer:
      forum.gazeta.pl/forum/w,176,87749947,134665139,Telefon_zaufania_801_889_880.html
    • 7zahir Tu też możesz pogadać 05.01.14, 09:21
      poradnictwo.pl/category/narkomania/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka