pylekpolny 03.07.08, 22:31 aj law ju Dich-MYSZAbrum!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszabrum Re: myszabrum daj znac... 04.07.08, 12:43 Cześć R. :) Dzięki za pamięć. Wzruszyłam się :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
docelowo Re: myszabrum daj znac... 04.07.08, 14:49 jak mawia 1969wolf, to nie to forum!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sparko11 Re: myszabrum daj znac... 31.07.08, 11:01 Hmm... :-) się tak spontanicznie chcę dołączyć, może nie do wyznań miłosnych, ale do serdecznych pozdrowień dla Ciebie Myszo, bo jakoś tak poczułam do Ciebie sympatię. Zaglądam tu ostatnio rzadko, ale jednak - zaglądam. I - kurcze - żałuję, że nie uczestniczyłam w tym forum wtedy, gdy królowała tu taka silna, zgrana ekipa starych bywalców, m.in. Ty Myszo. Ale nic to. Tak miało być widocznie. Pozdrawiam raz jeszcze (jeśli to przeczytasz). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: myszabrum daj znac... 31.07.08, 12:42 sparko11 napisała: > ... żałuję, że nie uczestniczyłam w tym forum wtedy, gdy królowała tu taka silna, zgrana ekipa starych bywalców, m.in. Ty Myszo. Ale nic to. Tak miało być widocznie... _________________________________. Coz sparko, dobroc i trzezwosc zawsze w koncu zwycieza..! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sparko11 witaj Auguście 31.07.08, 12:56 :-) byłam ciekawa, czy zareagujesz na moją wypowiedź. Czuwasz ;-) Nie wiem, czy to, co napisałeś do mnie miało być złośliwe - mam nadzieję, że nie. Chcę Ci napisać, że czytałam dużą część Twoich obecnych dyskusji z Marbladem. I kiedyś - kilka Twoich bardzo starych wypowiedzi. Hmm... Fajnie, że masz tyle cierpliwości i ciepła w stosunku do niektórych osób. I to absolutnie nie jest żaden przytyk, że nie do wszystkich. To jest raczej zrozumiałe dla mnie. Poza tym - nie wiem czemu, ale chcę też, żebyś wiedział, że - gdy raz strasznie tu pojechałeś po jednej z moich wypowiedzi, skomentowałeś - jak to masz w zwyczaju - prawie każde zdanie, podniosło mi się wtedy bardzo ciśnienie, ale jak już ochłonęłam - zgodziłam się częściowo z Tobą. W ogóle (to taka ogólna refleksja) no nie da się ukryć, że, przynajmniej w moim przypadku - w miarę upływającego czasu, w trzeźwości (czy abstynencji, jeśli ktoś woli, choć - wciąż jestem w trakcie leczenia) - powoli, ale wyraźnie zmienia się świadomość i sposób patrzenia na sprawy... I kolejna refleksja, a raczej "zwierzenie się" - nie jest łatwo... Ale coraz wyraźniej dostrzegam, że - warto. Wracając do tego, co napisałeś August - mam nadzieję, że tak jest ;-) Pozdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sparko11 cd. do Augusta 31.07.08, 12:59 ups, zajarzyłam z opóźnieniem; to miało być złośliwe... ale - nic to. ja akurat nie mam nastroju na dokopywanie komukolwiek. znikam sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: cd. do Augusta 31.07.08, 14:24 sparko11 napisała: > ups, zajarzyłam z opóźnieniem; to miało być złośliwe... ______________________________________. Sparko, teraz zobaczylem dopiero Twoj list... Odpowiem, jak wroce z basenu... - Musze juz uciekac...! :-( Pozdrawiam: A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Witaj Sparko...! 31.07.08, 20:25 sparko11 napisała: > :-) byłam ciekawa, czy zareagujesz na moją wypowiedź... - - - - - - - - No wiesz Sparko, jakze moglbym nie zareagowac...! ;-)) ______________________________. sparko11 napisała dalej: > Czuwasz ;-) - - - - - - Czuwam...! ;-)) __________________________. sparko11 napisała dalej: > Nie wiem, czy to, co napisałeś do mnie miało być złośliwe - mam > nadzieję, że nie. Chcę Ci napisać, że czytałam dużą część Twoich > obecnych dyskusji z Marbladem. I kiedyś - kilka Twoich bardzo > starych wypowiedzi. Hmm... - - - - - - - - - - - - - - Hm... - A co Ty myslisz...!? ;-)) ____________________________. sparko11 napisała dalej: > Fajnie, że masz tyle cierpliwości i ciepła w stosunku do niektórych osób. I to absolutnie nie jest żaden przytyk, że nie do wszystkich. To jest raczej zrozumiałe dla mnie. - - - - - - - - - - - - - - - Zwlaszcza do dzieci i zwierzat...! (moze od Ciebie wymagam wiecej...!) ;-)) _________________________________. sparko11 napisała dalej: > Poza tym - nie wiem czemu, ale chcę też, żebyś wiedział, że - gdy > raz strasznie tu pojechałeś po jednej z moich wypowiedzi, > skomentowałeś - jak to masz w zwyczaju - prawie każde zdanie, > podniosło mi się wtedy bardzo ciśnienie, ale jak już ochłonęłam... - - - - - - - - - - - - - - - - - Szkoda, ze mnie przy tym nie bylo... :-(( _____________________________________________. sparko11 napisała dalej: > zgodziłam się częściowo z Tobą. - - - - - - - - - - - - - - - - - Ja jestem caly zadowolony, kiedy taka kobieta, jak Ty godzi sie chociaz z mala moja czescia... - Dziekuje...! ;-)) ___________________________________________. sparko11 napisała dalej: > ... w moim przypadku - w miarę upływającego czasu, ...powoli, ale wyraźnie zmienia się świadomość i sposób patrzenia na sprawy... > I kolejna refleksja, a raczej "zwierzenie się" - nie jest łatwo... > Ale coraz wyraźniej dostrzegam, że - warto. > Wracając do tego, co napisałeś August - mam nadzieję, że tak jest ;-) Pozdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: myszabrum daj znac... 31.07.08, 19:55 Nie no, kurczę ;)) Jedyne forum, na którym zrobiłam karierę :P Czasem zaglądam. Niestety, wiedziałam że tak będzie (i pisałam to). Że ostanie się jeno August. Niezatapialny. <:3)~~ brrrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: myszabrum daj znac... 31.07.08, 20:08 myszabrum napisała: > Nie no, kurczę ;)) Jedyne forum, na którym zrobiłam karierę :P > Czasem zaglądam... - - - - - - - - - - - Musisz takze zapewne "bardzo rzadko" tu czytac te wypowiedzi, skoro ta malutka "tracona myszka" wypowiedz nie uszla tobie uwadze...(!?)... - Biedna myszka...! :-(( ___________________________________. myszabrum napisała dalej: > Niestety, wiedziałam że tak będzie (i pisałam to). Że ostanie się jeno August. Niezatapialny. - - - - - - - - - - - - - - Tez mi prorok sie znalazl... - Kazdy wie, ze trzezwi dluzej usiedza przy stole, anizeli pijani...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
arielka49 Re: myszabrum daj znac... 31.07.08, 20:42 August: > Tez mi prorok sie znalazl... - Kazdy wie, ze trzezwi dluzej usiedza > przy stole, anizeli pijani...! Brrrrr....jak mogłam Cię czytać . *********************************************** Takie jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: myszabrum daj znac... 31.07.08, 20:55 arielka49 napisała (do A...): > Brrrrr....jak mogłam Cię czytać . _________________________________________. Chcialas powiedziec: "jak mogę Cię czytać...!?" :-() Uwazam ze to dlatego, bo w podstawowce nauczono cie czytac...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
magtomal Re: myszabrum daj znac... 01.08.08, 06:51 Żałuj, Sparko, że nie znałaś tego forum w czasach przed-augustowych. Bardzo je ceniłam i bardzo mi pomogło. I faktycznie było tu dużo osobowości. Niestety, August właściwie wszystkich przegnał - widzę, że większość od czasu do czasu zagląda, ale się nie odzywa - i nie dziwię się, bo dyskusji to nie da się prowadzić. I jakoś żal... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: myszabrum daj znac... 01.08.08, 09:08 magtomal napisała: > August właściwie wszystkich przegnał - widzę, że większość od czasu do czasu zagląda, ale się nie odzywa - i nie dziwię się, bo dyskusji to nie da się prowadzić. I jakoś żal... _______________________________________________. Chcialas powiedziec: "August właściwie wszystkich przegnal... a pijanych dyskusji to nie da się tu juz prowadzić. I jakoś żal..." A... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiulek61 Re: myszabrum daj znac... 01.08.08, 09:31 Wręcz przeciwnie-Od Augusta dostałam dużo wsparcia!Ma rację,że pijanych traktuje obcesowo.Tak trzeba.Normalnych zaś wspiera i pokazuje drogę.On sam to doświadczył i teraz pomaga innym.Z autopsii wie jak trzeba traktować pijanych.Nie wszystkich tak traktuje.A może napiszecie ilu osobą w ten sposób pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
magtomal Re: myszabrum daj znac... 01.08.08, 09:44 Zapewniam Cię, jasiulek, że ani ja, ani Janu, ani Eska, ani Arielka, ani Eska, ani Mysza, ani... długo mozna wymieniać, nie są "pijani". Odpowiedz Link Zgłoś
yuraathor August jest niepowtarzalny 01.08.08, 11:26 a ja lubię Augusta, jest jedyny w swoim rodzaju, ja zresztą też. zaglądam i będę to nadal robił Odpowiedz Link Zgłoś
cienkabolka Re: August jest niepowtarzalny 01.08.08, 16:00 ja tez doceniam aaugusta, ze tyle energii i czasu poswieca na nawracanie innych, ktorzy bladza i potrzebuja pomocy... Robi to jak potrafi i licza sie chyba fakty, ze wielu pomogl... Pewnie gdyby nie aaugust to wiele pytan pozostaloby na forum bez odpowiedzi. Moze byscie tak w koncu sobie darowali te klotnie, spory i ocenianie bo to chyba do niczego nie prowadzi? Ludzie szukaja pomocy, trafiaja na forum, zadaja pytania i tak sie sklada, ze aaugust najczesciej odpowiada i to sie wam nie podoba... Tez mozecie odpowiadac, nikt wam nie broni... Nie zawsze popieram sposob wypowiedzi aaugusta ale doceniam jego dobre checi i aby wiecej bylo ludzi ktorzy chca zmieniac swiat na lepsze:) A na ostudzenie emocji proponuje przeczytac desiderate:) fotografika.i-csa.com/fotografujemy/desiderata.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: August jest niepowtarzalny 01.08.08, 16:46 cienkabolka napisała: > ja tez doceniam aaugusta, ze tyle energii i czasu poswieca... > A na ostudzenie emocji proponuje przeczytac desiderate:) > fotografika.i-csa.com/fotografujemy/desiderata.html ________________. 2 x Dziekuje...!! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sparko11 Re: myszabrum daj znac... 01.08.08, 14:41 jasiulek: "Ma rację,że > pijanych traktuje obcesowo.Tak trzeba.Normalnych zaś wspiera i > pokazuje drogę.(...).Z > autopsii wie jak trzeba traktować pijanych..." Poczytaj w kontekście tego, co napisałaś rozmowy Augusta z Marbladem. Pijanym, pijącym, użalającym się nad sobą do granic możliwości Marbladem. Sens Twojej wypowiedzi jest co najmniej dziwny... A do Ciebie Auguście - moment, w którym opadło mi ciśnienie i zgodziłam się z tym co napisałeś nie był spektakularny ;-) Raczej ukrywam uczucia. Po prostu bardzo mnie to zabolało, ale - w coś tam trafiłeś celnie... :-) I dlatego pewnie zabolało. Magtomal - wiem, co masz na myśli. Miłego weekendu wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
cienkabolka Re: myszabrum daj znac... 01.08.08, 16:27 sparko11 napisała: > rozmowy Augusta z Marbladem. Pijanym, pijącym, użalającym się nad sobą do granic > możliwości Marbladem. Marblad probuje sie podniesc z dna i chwala za to, ze opisuje tak wiele na forum i ze prowadzone sa takie dyskusje. Mysle, ze wielu czynnych alkoholikow, czytajac to moze wiele spraw zrozumiec, identyfikujac sie z marbladem... A chlop pisze na poziomie i widac, ze nie jest glupi:) Ps. no dobra marblad, juz nie bede wiecej Cie komplementowac bo jeszcze wpadniesz w samozachwyt;) -- Nie podgryzaj bliźniego w dzień bezmięsny! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: myszabrum daj znac... 01.08.08, 16:50 cienkabolka napisała: > ... no dobra marblad, juz nie bede wiecej Cie komplementowac bo jeszcze wpadniesz w samozachwyt;) _______________________________. Jego tylko jedna rzecz moze wprawic w samozachwyt, ale skad Ty mozesz o tym wiedziec...! ;-)) Ha, ha... (ale sobie poplotkowalismy...!). A... ;-)) Ps. Za godzine jade na Mtyng AA, w realu... - Dzis otwarty... Odpowiedz Link Zgłoś