Gość: wrocek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:56 tak jak w temacie: gdzie we wroclawiu znajde dobry sklep winiarski (dobrze zaopatrzony, ew. z obeznanym personelem)? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andru_Wrocław Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:10 To zdecydowanie najlepszy sklep we Wrocławiu: Vinoteka Nico ul. Rzeźnicza 6-7 50-129 Wrocław Parter kompleksu Wratislavia Center. Wejście od ul. Kiełbaśniczej, obok lokalu firmy Avon. Od jakiegoś czasu rewelacyjna obsługa, cały czas się uczy, ale się nie wymądrza (jak to kiedyś bywało) i jest po prostu pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 15:27 widzę, że masz jakić kryptreklamowy kompleks i w dodatku syndrom rozdwojenia jaźni skoro sam sobie zadajesz pytanie i dajesz odpowiedź wytłumacz w czym on jest lepszy od innych sklepów - jakies kryteria co ze Światem Win na Ofiar Oświęcimskich, Co z Nicolas w Carrefourze, CO ze sklepem w KOronie, że nie wspomne o Galerii na Włodkowica? Niedługo Centrum Wina otworzy sklep na Rzeźniczej tam z tego co wiem obsługa jest dobrze wybrana NAprawdę wydaje Ci się ze ktoś się nabiera na taka prymitywna krypciochę Przy okazji nie pracuję w żadnym z wymienionych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deseo Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:39 brawo, panowca. facet mógłby przynajmniej poczekać więcej niż 25 minut ;) btw, to gdzie teraz pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:07 musze was zmartwic - nie jedna osoba ma neostrade akurat ja zadalem pytanie bo w innym watku nie dostalem odp i nie ja sobie na nie odpowiedzialem pozdrawiam ps.ciesze sie, ze wypisaliscie kilka sklepow mam nadzieje, ze znajde czego szukam jeszcze raz pisze: nie naskakujcie na goscia bo odpowiedzial i siez tego ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 17:27 ciesze się że mogłem ci pomóc napisz do mnie prywatnego maila chetnie napisze ci więcej o sklepach winiarskich we Wrocławiu chętnie Cię po nich oprowadzę - chętnie napiję się z Tobą wina w którejś z winiarni - reflektujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;panowca cisza jak było do przewidzenia n/txt IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marwaz Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: 176.61.24.* 06.08.14, 00:47 witam. prosze o wszelki info na temat dobrze zaopatrzonego sklepu winiarskiego we Wrocku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 17:22 cześć - powoli kończę pracę w detalicznym handlu winami i będę zajmował się winem z trochę innej strony - jak tylko podpiszę umowę niechybnie przedstawię się w wątku "Who is who?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Vinoteka Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 16:20 Dziękuję za pozytywną opinię, nadal się będę uczył:) A jeśli chodzi o Panowcę to chyba już zapomniał, że używamy Dialogu do połączeń internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andru_Wrocław Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 16:52 Gość portalu: Adrian Vinoteka napisał(a): > Dziękuję za pozytywną opinię, nadal się będę uczył:) A jeśli chodzi o Panowcę t > o > chyba już zapomniał, że używamy Dialogu do połączeń internetowych. Chyba nie tylko o tym ten Pan zapomniał! Zapomniał też jak sam wychwalał pod niebiosa ten sklep. Do czasu jak nie przestał tam obsługiwać. Wtedy był najlepszy, a teraz jest już niedobry. Pewnie jest on niezastąpiony jako sprzedawca, no i jako wykrywacz kryptospisków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Vinoteka Do Panowcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 16:55 Bardzo proszę Cię o zaprzestanie obrzucaniea mnie błotem na forum. Mam nadzieję, że nie będę musiał uciekać się do Twoich metod. Pozdrawiam mimo wszystko i powodzenia w nowej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Do Panowcy 01.02.05, 18:01 Może nie powinienem się wtrącać, panowca sam się obroni (jeśli w ogóle obrony potrzebuje), ale proszę się nie dziwić, że podejrzliwość wzbudzają posty Andru_Wrocław, który jak pokazuje wyszukiwarka odezwał się na tym forum po raz pierwszy cztery dni temu, oba jego posty dotyczą sklepu w którym Pan pracuje, do tego świetnie zna nie tylko adres, ale i kod pocztowy. I jeszcze jedno (to już do Andru_Wrocław), jestem na forum od samego początku, czytałem niemal wszyskie posty i nie przypominam sobie, by kiedykolwiek panowca "pod niebiosa wychwalał" sklep, w którym wtedy pracował. Jeśli było inaczej, proszę wskazać link ... Zresztą ułatwię zadanie, jedyny post który znalazłem jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=275999&a=763657 W żaden sposób nie da się go odczytać jako wychwalania, jest prośba o rzeczową ocenę. Jeszcze tu: forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=18&w=19980795&a=20123410&rep=1 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Korekta 01.02.05, 18:03 Sorry, drugi link powinien wyglądać tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=526923&a=763773 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrah Re: Do Panowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:53 po przeczytaniu archiwum to widac iz najwiekszy pyskacz we Wrocławiu to ten Vittis cały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg syrah,... IP: 212.160.147.* 02.02.05, 08:11 vittis już nie pyskuje, zabrał zabawki i kupuje wino za granicą, czasem przy okazji, czasem jeżdżąc po nie specjalnie. Co do sklepów we Wrocławiu, moja definicja jest taka: dobry sklep we Wrocławiu to ten, w którym aktualnie pracuje Panowca ;-) Jeśli chodzi o Vinotekę, to problem tego sklepu od zawsze polegał na tym, że sklep skupiał sie na sprzedawaniu tego, co importuje Bodega Marques, a są to wina dobre, ale drogie. Ja myślę, że sprzedaż wina powinna się opierać na solidnym wyborze win podstawowych, a idea "winnych butików" jak LPdP czy Vinoteka jest dla mnie niezrozumiała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Vinoteka Re: syrah,... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 10:14 Muszę Cię zmartwić ale nie jesteśmy "winnym butikiem"lecz rozrastającą się siecią. Odpowiedź na pytanie o najlepszy sklep we Wrocławiu, pozostawiam Wam potencjalnym klientom. Gdyby jednak ktoś zapytał: "Gdzie można dokonać degustacji wina przed zakupem?" z chęcią odpowiem-już niebawem w Vinotece. Odpowiedz Link Zgłoś
ducale w sprawie degustacji 02.02.05, 10:49 Mam pytanie ,jak to jest z tymi degustacjami w swietle prawa,wolno czy nie ?czy tylko po zamknieciu sklepu ?czy nie jest to zakazana reklama alkoholu? zauwazylem ostatnio chyba w Geant degustacje Martini,dzieki za info pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sstar definicja 04.02.05, 18:36 Gość portalu: docg napisał(a): > Co do sklepów we Wrocławiu, moja > definicja jest taka: dobry sklep we Wrocławiu to ten, w którym aktualnie > pracuje Panowca ;-) to bardzo dobra definicja (to mowie ja - star:-) a w razie wakatu (gdyby pnwca porzucil sprzedaz detaliczna) zawsze pozostaje Nicolas! Pozdrawiam star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca Re: definicja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 14:56 dziękuję za dobre słowo Nicolasa polecam zawsze i wszedzie i to nie tylko ze wzgledu na sentyment - raczej ze względu na oryginalną ofertę i zwykłą , normalną "kontaktowość" przynajmniej starych pracowników (bo nie poznałem jeszcze najnowszego nabytku - choć słyszałem dużo miłych słów o Pani Ani") PS KEidyś jak u nich siedziałem z rozpędu obsłużyłem wspólna klientkę, która dopiero wychodzac skojarzyła że powinienem byc na Krupniczej a nie w Nicolas Znowu się rozpisałem ale Nicolas to zawsze była taka "przyjazna konkurencja" Odpowiedz Link Zgłoś
panowca błoto 04.02.05, 00:31 obrzucanie błotem powiadasz? zapominasz że wielu klientów, którzy cię odwiedzlili z rozpędu to moi przyjaciele i opowiadanie im różnych bzdur skutkowało tylko tym, że mielismy z czego żartowac przy winie - masz rację nie obrzucajmy się błotem na forum, opowiadaj dalej te żałosne bzdury, których ci nakładli do głowy przy praniu mózgu - nie będe z Toba polemizował nie mam na to czasu - ciesze się każdym dniem spędzonym z dala od czystej głupoty życze ci dużo sukcesów "w szybkim uczeniu się" - jak widać po twoim fanie Andriu (obydwaj wiemy kto to jest) jakakolwiek indywidualność, oryginalność , ze o profesjonaliźmie i zaangażowaniu nie wspomne , skutkuje otrzymaniem etykietki osoby, która się "wymądrza" - jasne lepiej przyjac kelnerską postawę i przytakiwać każdej niekompetencji baw się dobrze , rób swoje, relamuj co Ci kazą - przez takie zagrania mało kto będzie ufał sprzedawcom - nikt nie uwierzy, że maja własne zdanie, przez takich jak ty wszystkich sprzedawców znajdziemy w jednym worku z etykietka cwaniaków ale rozumiem, że musisz wyrobić normę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: błoto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.05, 11:40 Pisz dalej te swoje elaboraty. Skoro tak zawsze wszystko wiesz jaka pogoda będzie 4 sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosecha Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 22:29 dobre chęci nie wystarczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Drogi Panie Adrianie IP: *.pedhemat.am.wroc.pl 03.02.05, 14:07 Winoteca Nico była najlepszym sklepem winiarskim we Wrocławiu za czasów pańskiego poprzednika. To on urządzał profesjonalne degustacje, dzięki niemu posiadam pewną wiedzę i zamiłowanie do wina. Nie słyszałam natomiast jeszcze o żadnej degustacji zorganizowanej przez Pana, więc może trochę ostrożniej z chwaleniem się. We Wrocławiu sklepy winiarskie sa generalnie w powijakach, przesterowane nieprzyzwoicie ceny, ograniczony wybór, co do obsługi też bywa różnie, dużo ściemy mało wiedzy. Pan ma dobre zadatki, chęć i zapał ale jeszcze sporo nauki przed Panem. Życzę powodzenia, które przełoży się na satysfakcję Pańskich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Drogi Panie Adrianie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.05, 11:49 Zdaję sobię sprawę iż nauki jeszcze dużo, nigdy tego nie ukrywam. Jeśli chodzi o degustacje zdecydowaliśmy się wstrzymać do momentu otwarcia Wine Baru, będzie z pewnością wtedy o wiele więcej możliwości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: Gdzie dobre sklepy winiarskie we wroclawiu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.14, 19:19 Od lutego jest Winoteka w pasażu czerwonej torebki na kiłczowie. świetny wybór tam jest Odpowiedz Link Zgłoś