12.07.05, 12:49
Poszukuję kwatery 2os. w Łebie. Jak najbliżej morza. W terminie od 30 VII-
7 VIII. Jeśli ktoś coś wie na ten temat, bardzo proszę o info.

Gdzie można się tam pobawić (jakies dyskoteki, fajne knajpki?)i co ogólnie
jest warte zobaczenia?
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Re: ŁEBA!!! 12.07.05, 13:40
      Byłam w Łebie w niezielę, widziałam że są tam jeszcze wolne pokoje, ale nic
      więcej na ten temat nei wiem.

Co do Łeby, to bardzo fajne miasteczko, ładne i urocze, no i przede wszytskim
      wydmy.
      Wstęp na wydmy kosztuje 4zł, parking przy kosztuje 4zł/godzinę. Od parkingu
      trzeba przejśc 5,5 km na piechotkę do samych wydm, można wypożyczyc rower za
      6zł/godzinę lub przejechac sie taki samochodzikiem za 10zł/osobę lub przepłynąc
      stateczkeim do wydm, al enei wem za ile.
      Na wydmach są naprawdę piekne widoki, z jednej strony wielkoie jezioro, a z
      drugiej wiadomo morze.
      Mozna wziąc na wydmy ręcznik i strój, gdyż jest tam dojście do morza i mozna
      sobie odpocząc i sie wykąpac, oj woda o wiele zimneijsza niż w zatoce w Gdyni
      czy Rewie, ok. 17 stopni, ale i tak fajnie.
      W łebie mozna się przejśc po porcie, można tam nabyc swieze ryby prosto od
      rybaków, jest też wesołe miasteczko.
      Obok portu jest super knajpka "Skansen", naprawdę ładna, polecam, dobre
      jedzonko i tanie, piwo 4,5zł, sałatka 8,5zł, frytki 3,5zł, jest tam ogromny
      wybór jedzenia, pizze, dania mięsne, rybne, grill i coś na słodko, lody, gofry,
      naleśniki.
      O dyskotekach nic nei iem bo byłam tam tylko jeden dzień, ale i tak było bardzo
      fajnie
    • Gość: nefretete25 Re: ŁEBA!!! IP: .1.* / *.allianz.pl 12.07.05, 16:36
      Dzięki za cynk. Czekam na dalsze informacje:)
      • Gość: ppp Re: ŁEBA!!! IP: *.hanet.pl / 80.51.253.* 12.07.05, 20:43
        Witam byłem w Łebie 2 i 3 lata temu i powiem Ci ze to były moje najlepsze
        wakacje w moim zyciu a w kilku miejscowosciach juz byłem nad morzem znajomi
        teraz tam siedza mówia ze troche sie pozmieniało ale nadal jest cos pieknego a
        o wydmach nie wspomne piekne poprostu Łeba ma swój specyficzny klimat jakiego
        inne miasteczka nie maja w tym roku jedziemy do Miedzyzdroji mysle ze tez
        bedzie ciekawie pozdro no i miłych wakacji Łeba -nie bedziesz załował
        zobaczysz
        • Gość: ppp Re: ŁEBA!!! IP: *.hanet.pl / 80.51.253.* 12.07.05, 20:47
          Aha zapomniałem o dyskotekach troszke tego tam jest Viva Mozart Mateus my
          najczesciej balowalismy na dyskoteka na plazy tzw Agados do białego rana hehe
          oj jak wspominam to az chce sie wracac kto wie moze za rok
    • Gość: kaja Re: ŁEBA!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:19
      Agados już nie ma. W każdym razie w zeszłym roku nie było
      • Gość: nefretete25 Re: ŁEBA!!! IP: .1.* / *.allianz.pl 13.07.05, 09:09
        Dziękuję za info, czekam - może jeszcze się czegoś ciekawego dowiem.Szkoda
        tylko że nie ma żadnych propozycji, związanych z wolnymi kwaterami:(

PS. nefretete to dziewczyna, nie chłopak:)
        • Gość: ppp Re: ŁEBA!!! IP: *.hanet.pl / 80.51.253.* 13.07.05, 11:14
          Agadosu nie ma ale jest coś innego,nefretete25 czy tak ciezko wpisac na gratce
          lub w wyszukiwarce Łeba kwatery jest tego tam cała masa a wiec szukaj i dzwon
          bo czasu juz nie ma pozdro
          • Gość: A Re: ŁEBA!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.07.05, 11:36
            UWAŻAJCE NA OŚRODEK ALKA UL NADMORSKA/BRZOZOWA
            ZAREZERWOWAŁAM TAM DOMEK -PRZEZ TELEFON WSZYSTKO PIĘKNIE -NA MIEJSCU OKAZAŁO
            SIĘ - GRZYB I STRASZNA STĘCHLIZNA MEBLE GŁĘBOKIE LATA SZEŚĆDZIESIĄTE NIE TYLKO
            ZE STYLU ALE I Z METRYKI NA KORZYŚĆ WŁAŚCICIELI PRZEMAWIAŁ TYLKO BRAK PROBLEMÓW
            Z REZYGNACJĄ /MOŻE DLATEGO ŻE NIE DOSTALI ZALICZKI?/ PRZYPADKIEM TRAFIŁAM NA
            OŚRODEK CHEMAR2 TE SAME PIĘNIĄDZE A WARUNKI... CZYSTO MIŁO I PRZYJEMNIE -
            SERDECZNIE POLECAM
            • Gość: nefretete25 Re: ŁEBA!!! IP: .1.* / *.allianz.pl 19.07.05, 14:01
              Hej! A mgłabyś dać jakieś namiary na ten ośrodek? I jak to się przedstawia
              cenowo?
              PS. Dzięki za ostrzeżenie:)
              • Gość: a Re: ŁEBA!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.07.05, 15:10
                Ośrodek Wczasowy "CHEMAR 2"
                ul. Nadmorska 16
                84 -360 Łeba
                tel.\fax. + 48 (059) 866-11-24
                tel. + 48 (059) 866-11-36 lub 866-11-22
                chemar2@ta.pl
                oritex@baltyk.com.pl
                lub poprostu wpisz w wyszukiwarkę
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka