Gość: Janusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:25 Jestem z Rybnika.W piątek wybieram się do Kołobrzegu.Mam dylemat,droga na Poznań czy na Bydgoszcz.Za informacje dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc wika Re: Jak jechać? IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.07, 11:49 Wczoraj wrocilam z oklic koszalina jechalismy droga na poznan. W tamta strone katowice-wroclaw autostrada super droga w dobrym stanie, potem wroclaw-poznan- pila-szczecinek-koszalin juz niestety droga dosyc ruchliwa, waska. Jechalismy 8 godzin. nasi znajomi na Bydgoszcz jechali 11 godzin (godzina w korku w lodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Jak jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 12:22 Ja jechałem z Katowic do Sarbinowa na Łódź,potem w Świeciu na Tucholę,potem na Koszalin i Kołobrzeg.Jechałem w nocy więc w Świeciu na moście nie było korków.Znajomi odradzali mi drogę na Poznań.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonas74 Re: Jak jechać? 06.08.07, 13:12 Witam, 14 lipca jechaliśmy do Darłowa przez Poznań (nocą) - zdecydowanie polecam tę trasę; natomiast wracaliśmy 24 lipca przez Bydgoszcz (również nocą) - koszmar. Droga dziurawa, wąska i nawet nocą przepełniona. Odpowiedz Link Zgłoś
aga379 Re: Jak jechać? 06.08.07, 17:01 My w zeszłym roku jechaliśmy z Nysy do Darłowa drogą przez Poznań,jechaliśmy nocą. Rewelacja. w tym roku jedziemy tą samą trasą. Odpowiedz Link Zgłoś