28.06.04, 16:24
Udowodniono naukowo (statystycznie) wiele razy ze homeopatia NIE DZIALA.
Przestan przeciagac wszystkich z forum naturalnego i ziol tu. Szkodzisz tym
ludziom i osmieszasz forum naturalne.
Obserwuj wątek
    • arecibo1 Re: Martini 28.06.04, 16:31
      I lepiej nie pisz juz ze hemeo. to med. naturalna. Dobrze wiesz ze nie.
      • very_martini Re: Martini 28.06.04, 16:54
        Are, czepiaj się WHO, które homeopatię klasyfikuję jako medycynę naturalną.
        Homeopatia jest leczeniem naturopatycznym, czy Ty tego chcesz, czy nie, a
        forumowicze z forum med nat mają prawo wiedzieć, że istnieją naturalne metody
        leczenia poza oczyszczaniem.
        Z jakąś gorliwością się ostatnio zabrałeś za tępienie homeopatii, okazało się,
        że walka z medycyną konwencjonalną skazana jest na niepowodzenie i musisz to
        sobie jakoś odbić?

16%VOL
        22%VAT

--
        takie tam... forum homeopatyczne
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
        • beba2 Re: Martini 28.06.04, 18:11
          Tylko, że ciągle występuje pod innym nickiem...
          Boi się, że go rozpoznamy i wyślemy na jak najbardziej naturalny bambus, czy co?
          A może zdaje mu się, że jak wystąpi w trzech ( dziesięciu ) osobach ,to będzie
          wyglądało, że przeciwników naszego forum jest więcej ?

Męcz się, męcz. Jak już się zmęczysz to zmień nick i... dalej męcz...
          • alexander_82 Re: Martini 28.06.04, 22:19
            Heheh, co Ty za glupoty piszesz? Wiadomo ze to ja. potrzebowalem drugi nick.
            Nawet jak mnie bedziesz tak wyzywac to homeo. nie zacznie dzialac.
            • jszania pewnie nie wiesz, ze jestes administratorem 20.07.04, 16:55
              ja zreszta tez ;-)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21164
              • very_martini Re: pewnie nie wiesz, ze jestes administratorem 20.07.04, 16:58
                Przepraszam,chlopaky, ze Wam przykrosc sprawilam, ale inaczej sie nie dalo

16%VOL
                22%VAT
                (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
                • jszania Re: pewnie nie wiesz, ze jestes administratorem 20.07.04, 17:01
                  very_martini napisała:

> Przepraszam,chlopaky, ze Wam przykrosc sprawilam, ale inaczej sie nie dalo

przepraszam, ale nie lapie o co chodzi. poprosze mysl wyrazic prosciej (wersja
                  dla niehomeopatow)
                  • very_martini Re: pewnie nie wiesz, ze jestes administratorem 20.07.04, 17:06
                    No... Wydawales sie rozzalony faktem bycia administratorem, a ja nic na to nie
                    poradze, bo zostaje nim automatycznie i az do momentu zamkniecia forum kazdy,
                    kto tu jodluje przeciwko naszej Jedynie Slusznej Metodzie.
                    Sorry, ale musze robic, co napisalam w regulaminie Gettta, zeby nie bylo. W
                    ogole, fajne okreslenie, chyba zmienie nazwe forum anty.
                    Albo antyhomeopatyczny Bronx

16%VOL
                    22%VAT
    • tomek.toms Re: Martini 28.06.04, 23:14
      Ehm :/

Mam nadzieje że to było ostatni raz, bo na szczęście za niedługo będzie funkcja banowania i będzie spokój z takimi wielonickowymi postaciami :p
      Ideą forum jest niecenzurowana wypowiedź ale jak ktoś będzie tworzył sobie sto nicków i pisał takie głupoty to funkcja ban będzie używana bez zastanowienia.

Temat będzie zamknięty jutro, regulamin forum pojutrze.

Miłych snów !
      • arecibo1 Re: Martini 28.06.04, 23:42
        :-|

przeciez mowie: potrzebowalem drugi nick. tak mi wyszlo ze sie zalogowalem.
        to bylo do Martini a ona wie ze to ja.
    • tomek.toms Re: Martini 28.06.04, 23:55
      Ok, nie będę w to wnikał. Ale skoro jesteś Alexander na 100 % wiesz że na tym forum nie zakładane są takie tamaty i mogłeś wypowiedzieć się w wątku anty.

Pozdrowienia i ponownie życzę miłych snów choć wogóle nie chce mi sie spać :]
      • alexander_82 Re: Martini 29.06.04, 00:22
        Jestes mily bo Ci pomoglem na ziolach. Tak bys znowu sie wydarl :)

Mozesz skasowac ten watek. I tak myslem ze wywalisz. Chodzilo tylko o to zeby
        Martini przeczytala. Teraz juz moze poleciec.
        • tomek.toms Re: Martini 29.06.04, 12:54
          alexander_82 napisał:

> Jestes mily bo Ci pomoglem na ziolach. Tak bys znowu sie wydarl :)
          >
          > Mozesz skasowac ten watek. I tak myslem ze wywalisz. Chodzilo tylko o to zeby
          > Martini przeczytala. Teraz juz moze poleciec.
          >
          >
          >
          >
          >

Heh, nie wydarłbym się :] Poprostu to forum ma swoje zasady których tak jak prawo trzeba przestrzegać. Zresztą wszystko napisała już Martini w poście wyżej.

Pozdrowienia

P.S. A odnośnie cytryny to dziękuje bo pomogła :) Łupież się zdecydowanie zmniejszył.
          • alexander_82 Re: Martini 29.06.04, 17:06
            > P.S. A odnośnie cytryny to dziękuje bo pomogła :) Łupież się zdecydowanie zmnie
            > jszył.

Wiesz ze jeszcze mozesz polepszyc efekt oczyszczaniem? Ale to by bylo trudne,
            bo problemy skorne wymagaja gruntownego oczyszczenia organizmu. 20-30 dniowa
            glodowka albo ssanie oleju - dluuuuugo, moze nawet kilka miesiecy. No i dieta.
    • very_martini Moja propozycja 29.06.04, 10:25
      i jednocześnie ostatni post w tej żenującej wymianie zdań.

Are. Załóż sobie nowy nick i otwórz forum konkurencyjne dla forum "Oszust
      noni". Nazwij je na przykład "Sekta homeo do piachu!" i czekaj na wpisy od
      oburzonych faktem istnienia tego forum. Może uda Ci się przekroczyć magiczną
      barierę tego, co osiągnąłeś na Oszuście noni. Widzę, że tego forum już nie ma,
      więc z litości nie wspomnę, ile postów od zgorszonych forumowiczów pojawiło się
      tam przez 2 tygodnie.
      Czy Ty naprawdę nie masz fajnieszych zajęć, niż ściganie całymi nocami po całym
      internecie soku noni, optymalsów i homeopatów??? Takie odnoszę wrażenie,
      przyglądając się niektórym Twoim wypowiedziom.
      Zostaw nas w spokoju, Are. Jeśli ludzie tu przychodzą, to dlatego, że chcą, a
      fraza "homeopatia to nie remendium na wszystko" padła tu conajmniej
      kilkunastokrotnie. Przemyśl modyfikację tego zwrotu pod kątem oczyszczania.
      Żadna z matek tu obecnych nie będzie fundować niemowlęciu głodówki albo
      oczyszczania sokiem cytrynowym, żeby wyleczyć je z zapalenia ucha. Jeśli
      skorzysta z naszych sugestii i będzie chciała sprówować belladonny, to super,
      jeśli uzna za stosowne zrobić inaczej, to też super. Nam nic do tego. Tobie
      również.

PS. Tomek, rzuć okiem na maila!

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
    • very_martini Re: Martini 08.07.04, 16:00
      Dobra, Are, masz tu popis moich zdolnosci administratorskich. Nie usunieto ANI
      JEDNEGO Twojego postu. Zadowolony? Mam nadzieje, ze tak

16%VOL
      22%VAT
    • very_martini Re: Martini 18.07.04, 18:23

16%VOL
      22%VAT
    • very_martini Re: Martini 20.07.04, 13:45

16%VOL
      22%VAT

• agaaska Re: Martini 20.07.04, 20:24
      Gdzie kto i kiedy udowodnił?

Dlaczego w Stanach tak bardzo popularna jest homeopatia? Dlaczego są szpitale
      homeopatyczne? Dlaczego homeopatia ma tyle skutecznych wyleczeń?

Widzisz nauka zaczyna się tam gdzie są madre twierdzenia i wzory, ale to, że
      nauka nie umie czegoś opisać wzorami nie znaczy, że tego nie ma. A zaprzeczając
      skuteczności homeopatii pokazujesz jak bardzo ograniczony jest Twój umysł.
      Przecież nie dalej jak 600 lat temu ziemia była płaska, patrzy ile się zmieniło
      teraz jest kulą i następuje kolejne przebiegunowanie.
      Daj szansę jakiemuś nowemu geniuszowi na udowodnienie skuteczności homeo i nie
      baw się w świętą inkwizycję.
      • stapelia Re: Martini 20.07.04, 22:14
        BRAWOOO!!! i to jest dla mnie sedno sprawy i zawsze przytaczam sobie ten
        argument, gdy ogarniaja mnie chwile zwatpienia i kiedy usilnie wpatruje sie w
        lustro czy aby moja kulka na szyi sie nie zmniejszyla po magicznych
        kuleczkach:))
        Czytaj Arecibo1 co madre glowy pisza!!!
    • cholymelan Re: Martini 23.07.04, 15:06
      jakie sa namiary na : forum naturalne, i zioła???
    • very_martini WSZYSTKIE POSTY USUNIETE PRZEZ VM:) 23.07.04, 21:05
      z wiadomych przyczyn;)

16%VOL
      22%VAT
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka