arecibo1 28.06.04, 16:24 Udowodniono naukowo (statystycznie) wiele razy ze homeopatia NIE DZIALA. Przestan przeciagac wszystkich z forum naturalnego i ziol tu. Szkodzisz tym ludziom i osmieszasz forum naturalne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arecibo1 Re: Martini 28.06.04, 16:31 I lepiej nie pisz juz ze hemeo. to med. naturalna. Dobrze wiesz ze nie. Odpowiedz Link
very_martini Re: Martini 28.06.04, 16:54 Are, czepiaj się WHO, które homeopatię klasyfikuję jako medycynę naturalną. Homeopatia jest leczeniem naturopatycznym, czy Ty tego chcesz, czy nie, a forumowicze z forum med nat mają prawo wiedzieć, że istnieją naturalne metody leczenia poza oczyszczaniem. Z jakąś gorliwością się ostatnio zabrałeś za tępienie homeopatii, okazało się, że walka z medycyną konwencjonalną skazana jest na niepowodzenie i musisz to sobie jakoś odbić? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
beba2 Re: Martini 28.06.04, 18:11 Tylko, że ciągle występuje pod innym nickiem... Boi się, że go rozpoznamy i wyślemy na jak najbardziej naturalny bambus, czy co? A może zdaje mu się, że jak wystąpi w trzech ( dziesięciu ) osobach ,to będzie wyglądało, że przeciwników naszego forum jest więcej ? Męcz się, męcz. Jak już się zmęczysz to zmień nick i... dalej męcz... Odpowiedz Link
alexander_82 Re: Martini 28.06.04, 22:19 Heheh, co Ty za glupoty piszesz? Wiadomo ze to ja. potrzebowalem drugi nick. Nawet jak mnie bedziesz tak wyzywac to homeo. nie zacznie dzialac. Odpowiedz Link
jszania pewnie nie wiesz, ze jestes administratorem 20.07.04, 16:55 ja zreszta tez ;-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21164 Odpowiedz Link
very_martini Re: pewnie nie wiesz, ze jestes administratorem 20.07.04, 16:58 Przepraszam,chlopaky, ze Wam przykrosc sprawilam, ale inaczej sie nie dalo 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
jszania Re: pewnie nie wiesz, ze jestes administratorem 20.07.04, 17:01 very_martini napisała: > Przepraszam,chlopaky, ze Wam przykrosc sprawilam, ale inaczej sie nie dalo przepraszam, ale nie lapie o co chodzi. poprosze mysl wyrazic prosciej (wersja dla niehomeopatow) Odpowiedz Link
very_martini Re: pewnie nie wiesz, ze jestes administratorem 20.07.04, 17:06 No... Wydawales sie rozzalony faktem bycia administratorem, a ja nic na to nie poradze, bo zostaje nim automatycznie i az do momentu zamkniecia forum kazdy, kto tu jodluje przeciwko naszej Jedynie Slusznej Metodzie. Sorry, ale musze robic, co napisalam w regulaminie Gettta, zeby nie bylo. W ogole, fajne okreslenie, chyba zmienie nazwe forum anty. Albo antyhomeopatyczny Bronx 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
tomek.toms Re: Martini 28.06.04, 23:14 Ehm :/ Mam nadzieje że to było ostatni raz, bo na szczęście za niedługo będzie funkcja banowania i będzie spokój z takimi wielonickowymi postaciami :p Ideą forum jest niecenzurowana wypowiedź ale jak ktoś będzie tworzył sobie sto nicków i pisał takie głupoty to funkcja ban będzie używana bez zastanowienia. Temat będzie zamknięty jutro, regulamin forum pojutrze. Miłych snów ! Odpowiedz Link
arecibo1 Re: Martini 28.06.04, 23:42 :-| przeciez mowie: potrzebowalem drugi nick. tak mi wyszlo ze sie zalogowalem. to bylo do Martini a ona wie ze to ja. Odpowiedz Link
tomek.toms Re: Martini 28.06.04, 23:55 Ok, nie będę w to wnikał. Ale skoro jesteś Alexander na 100 % wiesz że na tym forum nie zakładane są takie tamaty i mogłeś wypowiedzieć się w wątku anty. Pozdrowienia i ponownie życzę miłych snów choć wogóle nie chce mi sie spać :] Odpowiedz Link
alexander_82 Re: Martini 29.06.04, 00:22 Jestes mily bo Ci pomoglem na ziolach. Tak bys znowu sie wydarl :) Mozesz skasowac ten watek. I tak myslem ze wywalisz. Chodzilo tylko o to zeby Martini przeczytala. Teraz juz moze poleciec. Odpowiedz Link
tomek.toms Re: Martini 29.06.04, 12:54 alexander_82 napisał: > Jestes mily bo Ci pomoglem na ziolach. Tak bys znowu sie wydarl :) > > Mozesz skasowac ten watek. I tak myslem ze wywalisz. Chodzilo tylko o to zeby > Martini przeczytala. Teraz juz moze poleciec. > > > > > Heh, nie wydarłbym się :] Poprostu to forum ma swoje zasady których tak jak prawo trzeba przestrzegać. Zresztą wszystko napisała już Martini w poście wyżej. Pozdrowienia P.S. A odnośnie cytryny to dziękuje bo pomogła :) Łupież się zdecydowanie zmniejszył. Odpowiedz Link
alexander_82 Re: Martini 29.06.04, 17:06 > P.S. A odnośnie cytryny to dziękuje bo pomogła :) Łupież się zdecydowanie zmnie > jszył. Wiesz ze jeszcze mozesz polepszyc efekt oczyszczaniem? Ale to by bylo trudne, bo problemy skorne wymagaja gruntownego oczyszczenia organizmu. 20-30 dniowa glodowka albo ssanie oleju - dluuuuugo, moze nawet kilka miesiecy. No i dieta. Odpowiedz Link
very_martini Moja propozycja 29.06.04, 10:25 i jednocześnie ostatni post w tej żenującej wymianie zdań. Are. Załóż sobie nowy nick i otwórz forum konkurencyjne dla forum "Oszust noni". Nazwij je na przykład "Sekta homeo do piachu!" i czekaj na wpisy od oburzonych faktem istnienia tego forum. Może uda Ci się przekroczyć magiczną barierę tego, co osiągnąłeś na Oszuście noni. Widzę, że tego forum już nie ma, więc z litości nie wspomnę, ile postów od zgorszonych forumowiczów pojawiło się tam przez 2 tygodnie. Czy Ty naprawdę nie masz fajnieszych zajęć, niż ściganie całymi nocami po całym internecie soku noni, optymalsów i homeopatów??? Takie odnoszę wrażenie, przyglądając się niektórym Twoim wypowiedziom. Zostaw nas w spokoju, Are. Jeśli ludzie tu przychodzą, to dlatego, że chcą, a fraza "homeopatia to nie remendium na wszystko" padła tu conajmniej kilkunastokrotnie. Przemyśl modyfikację tego zwrotu pod kątem oczyszczania. Żadna z matek tu obecnych nie będzie fundować niemowlęciu głodówki albo oczyszczania sokiem cytrynowym, żeby wyleczyć je z zapalenia ucha. Jeśli skorzysta z naszych sugestii i będzie chciała sprówować belladonny, to super, jeśli uzna za stosowne zrobić inaczej, to też super. Nam nic do tego. Tobie również. PS. Tomek, rzuć okiem na maila! 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
very_martini Re: Martini 08.07.04, 16:00 Dobra, Are, masz tu popis moich zdolnosci administratorskich. Nie usunieto ANI JEDNEGO Twojego postu. Zadowolony? Mam nadzieje, ze tak 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
very_martini Re: Martini 18.07.04, 18:23 Dobra, Are, masz tu popis moich zdolnosci administratorskich. Nie usunieto ANI JEDNEGO Twojego postu. Zadowolony? Mam nadzieje, ze tak 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
very_martini Re: Martini 20.07.04, 13:45 Dobra, Are, masz tu popis moich zdolnosci administratorskich. Nie usunieto ANI JEDNEGO Twojego postu. Zadowolony? Mam nadzieje, ze tak 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
agaaska Re: Martini 20.07.04, 20:24 Gdzie kto i kiedy udowodnił? Dlaczego w Stanach tak bardzo popularna jest homeopatia? Dlaczego są szpitale homeopatyczne? Dlaczego homeopatia ma tyle skutecznych wyleczeń? Widzisz nauka zaczyna się tam gdzie są madre twierdzenia i wzory, ale to, że nauka nie umie czegoś opisać wzorami nie znaczy, że tego nie ma. A zaprzeczając skuteczności homeopatii pokazujesz jak bardzo ograniczony jest Twój umysł. Przecież nie dalej jak 600 lat temu ziemia była płaska, patrzy ile się zmieniło teraz jest kulą i następuje kolejne przebiegunowanie. Daj szansę jakiemuś nowemu geniuszowi na udowodnienie skuteczności homeo i nie baw się w świętą inkwizycję. Odpowiedz Link
stapelia Re: Martini 20.07.04, 22:14 BRAWOOO!!! i to jest dla mnie sedno sprawy i zawsze przytaczam sobie ten argument, gdy ogarniaja mnie chwile zwatpienia i kiedy usilnie wpatruje sie w lustro czy aby moja kulka na szyi sie nie zmniejszyla po magicznych kuleczkach:)) Czytaj Arecibo1 co madre glowy pisza!!! Odpowiedz Link
cholymelan Re: Martini 23.07.04, 15:06 jakie sa namiary na : forum naturalne, i zioła??? Odpowiedz Link
very_martini WSZYSTKIE POSTY USUNIETE PRZEZ VM:) 23.07.04, 21:05 z wiadomych przyczyn;) 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link