25.07.04, 14:38
Czy możecie coś poradzić na to schorzenie? Moja koleżanka ma 28 lat, pracuje
jako sprzedawczyni, ma 2 dzieci i wielkie żylaki. Operacji się boi. Ewa
Obserwuj wątek
    • akownik Re: żylaki 25.07.04, 15:57
      homeopatia radzi sobie z zylakami,ale podalas zbyt malo informacji o kolezance a
      poza tym najlepiej pojsc do homeopaty tam gdzie mieszka kolezanka.
      • very_martini Re: żylaki 25.07.04, 17:06
        No wlasnie ja wczoraj z Ewa stukalam, i z homeopata jest u nich problem, bo na
        razie zostal stwierdzony tylko homeopata kompleskowy. Macie namiar na kogos w
        Bielsku? Dobrze pamietam?

16%VOL
        22%VAT
        (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
        • beba2 Re: żylaki 25.07.04, 17:12
          Jeśli ma iść za kasę do kompleksiarza, to lepiej niech tu napisze furę objawów.
          Może nawet ktoś z naszych rzuci jakiś pojedynczy ( w najgorszym wypadku). A
          kompleksy to sobie można bez lekarza aplikować - taniej wyjdzie ;)
        • akownik Re: żylaki 25.07.04, 17:13
          w ostatecznosci jest kompleks ktory mozna zaordynowac samemu ale lepiej do homeopaty
    • ewamaja Re: żylaki 25.07.04, 20:49
      Jakie powinnam podać informacje? Będę pytała i mam nadzieję, że pomoże
      • astria1 Re: żylaki 25.07.04, 23:11
        W Bielsku - Biała ?

Jesli z tego miasta to będę miała super odlotową lekarkę - homeopatkę klasyczną
        wpiszę ją jutro, bo nie jestem na swoim komputerze ale wiem ze choc jest droga
        to ponoc niesamowita, i krotko jeszcze bedzie mieszkała w Bielsku Bialej bo
        wyjezdza z kraju

pzdr
        Anna
        • adhom Re: żylaki 26.07.04, 06:49
          Sprobuj Hamamelis 200, raz dziennie.
    • very_martini Re: żylaki 28.07.04, 19:51
      Ewo, a czy to nie byl Bialystok?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=12246275&a=13579681
      Myla mi sie te wszystkie stoki i bialosci

16%VOL
      22%VAT
      (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
      • ebab Re: żylaki 28.07.04, 21:28
        no własnie ,jak nie ma klasycznego to co zrobic , ja sie też borykam z zylakami
        a operacje z tego co wiem daja spokój na 3 lata i potem znów jest problem ... a
        jakie objawy trzeba opisac ? nie bardzo wiem ..
        • viki2lav Re: żylaki 29.08.04, 14:48
          czesc, do tej pory tylko czytam i korzystam;) z waszych rad, od tygodnia
          probuje Hamamelis w kroplach 3xdz po 30-50 i z niecierpliwoscia oczekuje zmian
          • beba2 Re: żylaki 29.08.04, 17:46
            No, to jednak zyczę cierpliwości. Takie choroby nie mijają z dnia na dzień.
            Leczenie może trwac i kilka miesięcy.
            A oprocz hamamelis ( mam nadzieję, że virginiana), można zażywać arnicę 9 CH 2
            x dz. i też raczej długo.
            • beba2 Re: żylaki 29.08.04, 17:48
              A możesz jescze opisać "parametry" ego hamamelisa co zażywasz. Firma, potencja
              i skład, bo być może to nie jest lek pojedynczy.
              Bo coś mi się zdaje, że tych kropli to dużo za dużo ( nie to, ze zaszkodzą, ale
              po co przepłacać)
          • very_martini Re: żylaki 29.08.04, 20:29
            Po 30-50??? Jezu, jakie zdzierstwo... Spokojnie zredukuj liczbę kropli do 20. W
            homeopatii w zasadzie nieważna jest ilość, bo homeopatia operuje energią i
            dostarczaniem organizmowi bodźców - szkoda przepłacać:) Lekarze boironowi za
            jedną dawkę uważają 10 kulek, podczas gdy spokojnie starczą 3, a dla mnie i tak
            jedna dawka - jedna kulka:) i działa, na przekór temu, co chciałyby firmy
            pordukujące leki;)

16%VOL
            22%VAT
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka