ewamaja 25.07.04, 14:38 Czy możecie coś poradzić na to schorzenie? Moja koleżanka ma 28 lat, pracuje jako sprzedawczyni, ma 2 dzieci i wielkie żylaki. Operacji się boi. Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akownik Re: żylaki 25.07.04, 15:57 homeopatia radzi sobie z zylakami,ale podalas zbyt malo informacji o kolezance a poza tym najlepiej pojsc do homeopaty tam gdzie mieszka kolezanka. Odpowiedz Link
very_martini Re: żylaki 25.07.04, 17:06 No wlasnie ja wczoraj z Ewa stukalam, i z homeopata jest u nich problem, bo na razie zostal stwierdzony tylko homeopata kompleskowy. Macie namiar na kogos w Bielsku? Dobrze pamietam? 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
beba2 Re: żylaki 25.07.04, 17:12 Jeśli ma iść za kasę do kompleksiarza, to lepiej niech tu napisze furę objawów. Może nawet ktoś z naszych rzuci jakiś pojedynczy ( w najgorszym wypadku). A kompleksy to sobie można bez lekarza aplikować - taniej wyjdzie ;) Odpowiedz Link
akownik Re: żylaki 25.07.04, 17:13 w ostatecznosci jest kompleks ktory mozna zaordynowac samemu ale lepiej do homeopaty Odpowiedz Link
ewamaja Re: żylaki 25.07.04, 20:49 Jakie powinnam podać informacje? Będę pytała i mam nadzieję, że pomoże Odpowiedz Link
astria1 Re: żylaki 25.07.04, 23:11 W Bielsku - Biała ? Jesli z tego miasta to będę miała super odlotową lekarkę - homeopatkę klasyczną wpiszę ją jutro, bo nie jestem na swoim komputerze ale wiem ze choc jest droga to ponoc niesamowita, i krotko jeszcze bedzie mieszkała w Bielsku Bialej bo wyjezdza z kraju pzdr Anna Odpowiedz Link
very_martini Re: żylaki 28.07.04, 19:51 Ewo, a czy to nie byl Bialystok? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=12246275&a=13579681 Myla mi sie te wszystkie stoki i bialosci 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
ebab Re: żylaki 28.07.04, 21:28 no własnie ,jak nie ma klasycznego to co zrobic , ja sie też borykam z zylakami a operacje z tego co wiem daja spokój na 3 lata i potem znów jest problem ... a jakie objawy trzeba opisac ? nie bardzo wiem .. Odpowiedz Link
viki2lav Re: żylaki 29.08.04, 14:48 czesc, do tej pory tylko czytam i korzystam;) z waszych rad, od tygodnia probuje Hamamelis w kroplach 3xdz po 30-50 i z niecierpliwoscia oczekuje zmian Odpowiedz Link
beba2 Re: żylaki 29.08.04, 17:46 No, to jednak zyczę cierpliwości. Takie choroby nie mijają z dnia na dzień. Leczenie może trwac i kilka miesięcy. A oprocz hamamelis ( mam nadzieję, że virginiana), można zażywać arnicę 9 CH 2 x dz. i też raczej długo. Odpowiedz Link
beba2 Re: żylaki 29.08.04, 17:48 A możesz jescze opisać "parametry" ego hamamelisa co zażywasz. Firma, potencja i skład, bo być może to nie jest lek pojedynczy. Bo coś mi się zdaje, że tych kropli to dużo za dużo ( nie to, ze zaszkodzą, ale po co przepłacać) Odpowiedz Link
very_martini Re: żylaki 29.08.04, 20:29 Po 30-50??? Jezu, jakie zdzierstwo... Spokojnie zredukuj liczbę kropli do 20. W homeopatii w zasadzie nieważna jest ilość, bo homeopatia operuje energią i dostarczaniem organizmowi bodźców - szkoda przepłacać:) Lekarze boironowi za jedną dawkę uważają 10 kulek, podczas gdy spokojnie starczą 3, a dla mnie i tak jedna dawka - jedna kulka:) i działa, na przekór temu, co chciałyby firmy pordukujące leki;) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link