very_martini 29.07.04, 16:42 Jak nas znalezliscie? 100 dni - szybko jakos minelo, co? 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: Mala sonda na studniowke forum 29.07.04, 21:34 Podciągam jeszcze wyzej :-)) Ja Wam powiem jak ja znalazłam MArtini :-))) ano wlazłam Ci ja kiedyś na forum "Zdrowie" i zauważyłam ze niejaka Martini_Very_Biancko broni rękoma i nogami homeopatii. Była tak dzielna w tym ze "osmieliłam się " wtrącić i wspomóc ją :-)) ech...do dziś ze łzą w oku wspominam wyprodukowany przeze mnie najdłuższy moj post :-))) MArtini pamietasz go ??? :-)) ...a za chwilkę :-) Tomek.Tomek stwozył to forum i tak juz pozostało zagościłysmy się z Martini :-) potem Beba doszła a następnie Awinn, Akownik a niesmialo tez Adhom :-) i jak widać w tym nie zmiennym składzie jako: "załoga pogotowia homeopatycznego" :-) dotrwalismy do II miejsca jako prywatne medyczne forum a zajęło nam to "tylko" troszkę ponad 3 miesiące :-)) pzdr ^^^ www.pshk.edu.pl ^^^ forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=169 Odpowiedz Link
brunetkaa Re: Mala sonda na studniowke forum 29.07.04, 21:57 no to ja moge być dzieckiem tego forum;))a znalazlam was na gazecie bo siem homeopatia zainteresowala no i czytam was z zainteresowaniem:)fajnie, ze jestescie:))) Odpowiedz Link
gusiek74 Re: Mala sonda na studniowke forum 29.07.04, 22:08 Link z forum trudna ciąża :) Odpowiedz Link
ebab Re: Mala sonda na studniowke forum 29.07.04, 22:09 ja sobie wchodziłam na forum homeopatyczne lehninga, tam ktos podal link i tu przyszłam i ...... zostałam , fajnie ze to jest :-) Odpowiedz Link
aniaora Re: Mala sonda na studniowke forum 30.07.04, 07:55 Ja Was znalazłam przez link na edziecko dotyczący ukryzień komarów i Ledum wrzucony przez Astrię albo Bebę - nie pamiętam; teraz zaglądam gdy tylko mam dostęp do komputera; dzięki za to forum Ania Odpowiedz Link
granna Re: Mala sonda na studniowke forum 30.07.04, 08:17 JA tez przez link z edziecka od martini bodajze :)) Tyle, ze ja jestem zdeklarowaną homeofanka gdzies tak od 7 - 8 lat i takie forum bardzo mi pewnosci siebie dodało bo wiecej rozumiem i wiecej argumentów mam :) I przestałam podawac dziecku wit C w czasie kataru i juz sie nie dziwie czemu leki nie sutkuja, hehe Pozdrowienia granna Odpowiedz Link
very_martini Re: Mala sonda na studniowke forum 10.11.04, 10:25 Co prawda teraz to minęło ze 200 dni, a już na pewno pół roku (za 11 dni kończymy 7 miesięcy!), ale mnie to wciąż ciekawi? Czy znajdujecie nas może za pomocą wyszukiwarki, surfując po gazecie, albo po necie? Gadać! 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
stapelia Re: Mala sonda na studniowke forum 10.11.04, 10:34 Na www.e-medica.pl bylo forum Lehninga, tam pisalam a Martini caly czas polecala forum na gazeta.pl, az nawet jakas kłotnia z tego wyszla:)) zobaczylam z ciekawosci i juz z Wami zostalam:) Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Mala sonda na studniowke forum 10.11.04, 10:49 No ja wpadłam tu przez Martini. A wcześniej Beba na forum zdrowie dziecka skutecznie wyleczyła Szymkowi spojówki jak nie mogłam sie dobic do okulisty. A że spoza Krakowa jestem to nie takie proste chorowac na urlopie.... Mam nadzieje że tak mi zostanie, czegos sie naucze i nawet pediatrze podpowiem, bo gośc skrupulatnie notuje co daje dzieciom. Mąż tez sie kłania. Pozdrawiam- Ela. Odpowiedz Link
agaschm Re: Mala sonda na studniowke forum 10.11.04, 11:04 ja trafiłam tu poprzez link z innego forum, sponsorowanego przez producenta leków homeopatycznych, to forum jest zdecydowanie bardziej żywe... Odpowiedz Link
monika_5 Re: Mała sonda na studniowke forum 10.11.04, 13:06 Przez przypadek, może w googlach coś z homeopatią szukałam. Ale o nic nie pytam bo dziecko pod kontrolą homeo, więc na razie do niego dzwonię. Odpowiedz Link
sabba z zainteresowania 10.11.04, 11:40 chyba szukalam co za ciekawe fora na rozne tematy sa. I znalazlam:) Odpowiedz Link
anawa99 Re: Mala sonda na studniowke forum 10.11.04, 12:57 Znalazlam Was przypadkiem przeglądając tematy forów w Gazecie i teraz mam Was w ulubionych. Super, że jestecie i się tak aktywnie udzielacie! :-) Odpowiedz Link
julajka Re: Mala sonda na studniowke forum 10.11.04, 13:52 Czytajac eDziecko. I jestem niezwykle zadowolona że to forum istnieje.Od pół roku stosuję kulki na drobne dolegliwości.Odwiedziłam też homeopatę i propaguję tę metodę leczenia wśród znajomych. Pozdrawiam.Małgorzata Odpowiedz Link
malafm Re: Mala sonda na studniowke forum 10.11.04, 14:45 Poszukiwałam jakiejś alternatywy dla antybiotyków na każda chorobę jakie przepisuje nasza lekarka:( Przez google chyba trafiłam na stronę lehninga i chyba później do Was. Jestem dopiero od paru dni, mało się wypowiadam ale staram się systematycznie czytac wcześniejsze posty bo zaczynam wierzyć że tylko "homeo" może nam pomóc. Za radami madrzejszych z tego forum nabyłam dzisiaj thymulinę i wieczorem córa dostanie pierwsza dawke:) Pozdrawiam Mała Odpowiedz Link
bebia1 Re: Mala sonda na studniowke forum 10.11.04, 19:07 Hej! Mnie skierowałan tu emama. Kilka dni temu szukalam rady na "edziecku" no i trafiłam tu z czego ogromnie sie ciesze. Pozdr Beata Odpowiedz Link
bramka30 Re: Hehe, a w wakacje nikomu się nie chciało 11.11.04, 09:15 ja celowo szukałam na różne sposoby w necie, ale trafiałam wciąż na jakieś martwe stronki homeo; w końcu przeszukałam prywatne fora gazety i znalazłam Was. Wasze forum jest żywe i jest dokładnie tym, czego szukałam. To bardzo potrzebna inicjatywa Odpowiedz Link
virginia1 Mała sonda...... 11.11.04, 13:36 Ja od czerwca ( od maj mam neostr.) przeglądałam wiele stron z homeop. Trafiłam na forum Dolissosa a z tego forum dzięki very-martini do Was.Jestem bardzo zadowolona że dostałam ten namiar.Z przerwą ( dość długą) miałam kontakt z homeopatią od dziecka i dlatego zaczęłam namiętnie szukać czegoś na ten temat. Spełniacie moje oczekiwania, choć tak szczerze marzy mi się więcej wykładów i innych konkretnych wiadomości.Wizyty ( 3 osoby) u p. dr. zżarły nasz budżet i nie mam pieniążków na lektury, a u Was ( u nas) poczytam sobie co nie co. Odnośnie znajdowania FORUM to np. w GOGGLE czy tym podob. można znaleść nasze forum przy szukaniu wielu innych temat.homeop. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Mala sonda na studniowke forum 15.11.04, 10:17 pisałam kiedyś bodajże na forum Zdrowie o swoim chronicznym katarze i chyba martini podała mi linka do tego forum, ale zaglądałam sporadycznie. jestem częściej od czasu... problemów z komarami, kiedy to martini poleciła mi Ledum i stwierdziłam, że skoro ono działa, to może warto spróbować i innych dobrodziejstw homeopatii. Odpowiedz Link
very_martini Studniówka dawno za nami 27.02.05, 15:35 ale mam ochotę poczytać nowe zeznania:) Spowiadać się, ale to już! Jestem po prostu ciekawa... 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
mamumilu Re: Mala sonda na studniowke forum 27.02.05, 15:57 A ja trafiłam jak szukałam pomocy na kobiece przypadłości w Google, bo juz miałam dość leków - objawy się zgadzały, pomogło i tak zostałam :) - a teraz grzebię w archiwum i robię notatki - niezły poradnik wychodzi ;). Wielkie dzięki dla wszystkich pomagających! Odpowiedz Link
yaga20 Re: Mala sonda na studniowke forum 27.02.05, 18:35 Ja szukałam coś o homeopatii przez wyszukiwarkę no i znalazłam:)) Odpowiedz Link
balbina11 Re: Mala sonda na studniowke forum 27.02.05, 20:13 Znalazłam tak na okrętkę ;-) Wiedziałam, że very martini ma w swojej sygnaturce odesłanie do forum homeopatia i szukałam tych wątków. Znalazłam i jestem, bo Was potrzebowałam. W odpowiednim czasie... Odpowiedz Link
iswiss Re: Mala sonda na studniowke forum 28.02.05, 01:34 A ja dowiedziałąm się o Was też przez edziecko, ale przypadkiem. Bo mój mały miał m.in. katar, no i gdzieś tam wyczytałam coś o jakichś homeopatycznych lekach, co to na to dziadostwo pomagają. Kupiłam coś tam w aptece, a potem z ciekawości, czy kupiłam to co pomogło innym, szukałam odpowiedniego wątku na edziecku. Tam chyba przez kogoś, może Beba, może Martini znalazłam to forum, a potem zorientowałam się, że to co kupiłam to kompleks. Zaczęłam czytać i czytać... No i tak pozostało (o ile mam czas). Odpowiedz Link