author6
13.09.04, 14:19
Mam troche problemow zdrowotnych i bardzo prosilbym o jakas porade. Obecnie mam 22 lata. Objawy fizyczne - ciagly lupiez, wysypka na rekach,since pod oczami, problemy ze skora na twarzy - bardzo sie luszczy swedzi czesto tez puchnie , to samo lokcie i kolana , czerwone oczy swedza, prawdopodobnie grzybica na genitaliach, wzdecia i zaparcia ,problemy z trawieniem bialek i tluszczy - momentalnie jakby alergia , pieka mnie plecy i robie sie poddenerwowany. Inaczej sprawa sie ma z weglowodanami - po zjedzeniu owocow slodyczy nastepuje swedzenie twarzy oczu a takze uczucie otepienia. Czesto problemy z zaparciami. Prawie kazdej nocy budze sie na siusiu okolo 3-4 godz. Gdy wstaje z samego rana - bardzo brzydki zapach z ust i oblozony jezyk. Mam bardzo zmienne nastroje w ciagu dnia od zlosci stanow depresyjnych na euforii konczac. Najgorsze z tego wszystkiego jest to ciagle uczucie otepienia i odrealnienia. Robilem duzo badan i wszystko wygladalo ok. Jedynie proby watrobowe (bardzo niewiele) podniesione. Te objawy ktore podalem utrzymuja sie juz okolo 3-4 lat.
Dodam ze z natury zawsze bylem bardzo wrazliwym chlopakiem.
Podejrzewam u siebie nerwice - lecze sie na nia od okolo miesiaca kroplami Bacha.
Bylem u jednego homeopaty przepisal -natrum sulfuricum 9 ch i arsenicum album 15ch , stosowalem ponad miesiac bez zmian i zrezygnowalem.
Czytalem na stronach zagranicznych o candida albicans i lgs i objawy wydaja sie bardzo podobne. Ale ze informacji na ten temat jest mnostwo i kazda kompletnie wiec sie troche w tym wszystkim gubie.