Dodaj do ulubionych

Proszę o radę

28.10.15, 09:13
Córka ma stan podgorączkowy tak do 38.Nasz homeo na urlopie . Byłam z nią u trzech lekarzy każdy mówi że lekko zaczerwienione gardło, oskrzela czyste ucho trochę czerwone ogólnie chora i antybiotyk . Ciągnie się to już tydzień wiec pewnie dlatego nie chcą ryzykować . Z badania krwi lekki niedobór żelaza (słabo je od tygodnia),ale WBC 7,7 ogólnie z krwi nie wynika żeby jakieś zapalenie było .Na początku miała chorą krtań ,ale przeszło oddycha normalnie ,nic nie świszczy tylko katar już chyba od miesiąca i bardzo opuchnięte dziąsła ,czyli do tego wszystkiego jeszcze zęby się wyrzynają .Jej konstytucja to chamomilla ale homeo jeszcze przed wyjazdem kazał dać stramonium i dałam .Gorączka spadła ale po jednym dniu znowu wrócił i do tego zaczęła mieć napady szału ,dosłownie wpada w furie jak nie zrozumiem czego chce albo jak czegoś nie może tego wcześniej nigdy nie było.Ogólnie trzyma się nie pada mi na rękach ,trochę energii ma ale martwi mnie że nic nie je tylko pierś i ten stan podgorączkowy.Nie wiem czy mam jej powtarzać stramonium czy może coś innego spróbować .Jest bardzo blada i ma opuchnięte trochę górne powieki (mocz w porządku). Widać że walczy ale trochę długo, trzeba ją czymś wspomóc ale nie wiem czym.Proszę o poradę może ktoś coś podpowie.
Obserwuj wątek
    • kasiaszkd Re: Proszę o radę 28.10.15, 10:08
      Sprecyzuję .Główne objawy :gorączka,brak apetytu,bladość.który lek wywołuje podobne objawy i można go podać 1,5 rocznemu dziecku?
      • kasiaszkd Re: Proszę o radę 28.10.15, 10:57
        I jeszcze z ostatniej chwili : w miejscu gdzie wyrzyna się ząb zrobił się biały nalot mam wrażenie że policzek jest z tej strony trochę opuchnięty i chyba znalazła się przyczyna.niech ktoś coś podpowie,proszę!!!!!!11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka