altu 09.11.04, 16:17 mam taki dylemat: czy homeopatia moze leczyc takze choroby o podlozu hormonalnym: np. tarczyca, hirsutyzm? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: hormonalnie 09.11.04, 17:18 Homeopatia leczy człowieka, a nie chorobę...więc moze. Odpowiedz Link
astria1 Re: hormonalnie 09.11.04, 20:08 Altu ?? !! Whay ??? :-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
altu Re: hormonalnie 10.11.04, 11:21 na razie tak teoretycznie bo zaczynam miec podejrzenia i chyba tarczyca mi po 10 latach powróciła.. Odpowiedz Link
altu Re: hormonalnie 29.11.04, 12:06 mam podwyzszony poziom testosteronu. czyli tarczyca wrocila. i do tego są początki hirsutyzmu (bardziej fizycznie widoczne niż stwierdzone lekarsko "taka moja uroda"? - jak powiedzial lekarz) wrr jak sie tego pozbyc? bo w histerie zaczynam wpadac.. Odpowiedz Link
minutek1 Re: hormonalnie 29.11.04, 17:33 Cos ni e bardzo rozumiem...ale co ma wspólnego tarczyca z testosteronem?tzn bezposrednio wspólnego, że to wiążesz ze sobą.....???? Odpowiedz Link
altu Re: hormonalnie 02.12.04, 14:05 nie. to sa dwa osobne fakty tak sie jakos zwiazaly fakt 1: tarczyca powraca fakt 2: mam podwyzszony testosteron i "taka moja uroda" ale ja nie chce!! hirsutyzm nawet brzmi nieladnie, a co dopiero wygląda! Odpowiedz Link
akownik Re: hormonalnie 02.12.04, 16:34 na podwyzszony testosteron sprobuj TESTOSTERONUM 9CH raz dziennie po trzy kulki.to nie zalatwia calego leczenia,ale za malo informacji Odpowiedz Link