Dodaj do ulubionych

do julajka i nesca

11.01.05, 23:51
Czy możecie napisać jak przebiega Wasze leczenie?jakie są efekty?
Obserwuj wątek
    • julajka Re: do julajka i nesca 12.01.05, 11:31
      Witam Minutku i pozdrawiam całe forum. U mnie trwa leczenie Pulsatillą 1000 od
      tygodnia.Przewlekłe choróbska które mnie dręczyły minęły już 2 miesiące temu po
      przyjęciu pierwszych kulek 30CH. Teraz mam pogorszenie ogólne tj.zmęczenie
      straszne, senność,łupież, brzydką cerę i humor taki sobie.Ale wierzę że te
      objawy miną i będę zdrowa jak rybka. W grudniu byłam z tesciową u pana
      Szufnarowskiego i ona też bierze kulki ale od 3 dni.Ciekawe co u niej będzie
      sie działo i czy pomogą?Trzymam za nią kciuki bo cierpiąca jest biedulka. A jak
      u Ciebie i Twojej dzidzi? Pisałam
      juz gdzieś że mamy córy w tym samym wieku(moja Jula jest z 18.08.2002) i jest
      na etapie buntu, co nas i śmieszy i denerwuje i rozczula.I takie śmieszne
      zdania układa np: mama co ty dziecku nie pomożesz?Pozdrawiam.Małgorzata
      Ps.Dziekuję za zainteresowanie
    • minutek1 Re: do julajka i nesca 12.01.05, 21:30
      Cześć..dzięki ,że napisałaś....
      Moja Kasia( ur.10.08 2002,zatem tylko 8 dni róznicy między nimi ) nadal sie
      przeźiębia...albo są to symptomy rewersyjne albo nowe choróbska.Jednak trudno
      wyciągnąć jednoznaczne wnioski.Dostała potencje:dwa razy 30 ch i raz 200ch (w
      miesięcznych odstępach czasowych).
      Ja też byłam ze sobą(3 godziny wywiadu ufffff)...narazie czekam na
      diagnozę...nadejdzie sms na dniach:-)
      Pozdrawiam i zdrówka życzę Dorota.
      • nesca7 Re: do julajka i nesca 11.02.05, 11:19
        O ja cie...przegapilam post, bo byłam chora i odpowiadam dopiero teraz. Jeżeli chodzi o syna, to mamy na koncie sukces. Na początku roku chorował-kaszel, gorączka (zaraził sie ode mnie) i wylizał się z tego bez antybiotyku. I to był dla mnie cud, bo w zeszłym roku każdy jego kaszel czy gardło kończył się antybiotykiem. Także czekamy co będzie dalej, bo na zimę go wypisałam z przedszkola. Ja sama chorowałam 2 tygodnie i syn tylko 5 dni.
        Ale zobaczymy co będzie kiedy wróci do przedszkola.
        No i ja bylam u doktora wczoraj !!!! Męczą mnie jakieś przewlekłe choróbska. Teraz czekam na informacje o leku.Ale generalnie, jeżeli chodzi o pana doktora, to jestem zadowolona. Można się z nim bez problemu kontaktować telefonicznie i raz do nas przyjechał na wizyte domową. Napisze póżnie coś o moim leczeniu, jak już będą efekty. Pozdrawiam.
        • minutek1 do nesca 11.02.05, 15:01
          Witam:) a jakie ma leki Twój synek i ile dawek i w jakich potencjachh juz wziął?
          A Ty możesz napisać jaki lek dostałaś........i ile razy była sjuzz synkiem na
          wizycie......
          • nesca7 Re: do nesca 14.02.05, 09:04
            Więc tak...syn dostał Silicee 200CH. Tylko 2 kulki na początku, i kiedy mi się pochorował, pan doktor kazał dać Silicee po raz drugi. No i wtedy się wylizał bez antybiotyku.Z synem byłam na wizycie 2 razy.
            Jeżeli chodzi o mnie, to czekam na sms-a z nazwą leku, jaki doktor dobrał. Jak tylko będe wiedziała to napisze. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka