Dodaj do ulubionych

homeopata-Opole

18.08.05, 17:21
A może jednak w Opolu bądź okolicach przyjmuje jakiś sprawdzony homeopata?
Będę wdzięczna za jakieś namiary.
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: homeopata-Opole 18.08.05, 21:36
      sprawdź na liście adresowej. W Opolu nikogo nie znamy, ale we Wrocławiu i
      owszem. Tylko wrzuć w wyszukiwarkę forumową każde nazwisko, bo o niektórych
      tutaj było:)

16%VOL
      22%VAT
      • oktawia1 Re: homeopata-Opole 19.08.05, 12:10
        Do Wrocławia mam dość daleko, bo do samego opola 50 km, a gdzie tam Wrocław,
        ale jak jest tam ktoś naprawdę godny polecenia, to poproszę o namiar - może się
        w końcu zmobilizuję... A jak często chadza się do homeopaty w trakcie leczenia?
        Oczywiście wiem, że jest to sprawa indywidulana, ale ta mniej więcej...
        • very_martini Re: homeopata-Opole 19.08.05, 13:35
          Rzadko. Jak podliczyć moją średnią, to raz na jakieś 10 miesięcy. Najlepiej
          znaleźć takiego, który jest skłonny udzielać porad i komentarzy przez telefon -
          są tacy, na przykład mój:)

16%VOL
          22%VAT
          • oktawia1 Re: homeopata-Opole 23.08.05, 11:49
            No to jednak warto spróbować... Obawiałam się rozpoczęcia leczenia, a potem
            braku mozliwości kontynuowania, bo ze względów organizacyjno-czasowych nie
            dałabym rady nawiedzić homeopaty w odległym mieście częściej niż raz na 2-3
            miesiące.
            • dorotabat Re: homeopata-Opole 23.08.05, 15:24
              W Kędzierzynie jest homeopata, Pani doktor Aleksandra Cywińska - bardzo
              polecam !!!
              • very_martini Re: homeopata-Opole 23.08.05, 15:29
                O, Dorota, a możesz jeszcze powiedzieć, czy to homeopata klasyczny (tylko jeden
                rodzaj leku), czy operuje więksą ilością kulek? Są 2 szkoły, a nam zależy na
                rozróżnieniu. Na innym forum nie chciałam podpytywać, bo bym się z tematem
                rozminęła. Tępię to u siebie, więc przestrzegam gdzie indziej:P

16%VOL
                22%VAT
                • dorotabat Re: homeopata-Opole 23.08.05, 15:45
                  Pani doktor to zdecydowana minimalistka- najczęściej biorę jeden rodzaj
                  granulek, a jeśli stan się zaostrzy to wtedy robie roztwór z tych kuleczek. Nie
                  szaleje z ilością, a zanim przepisze ten jeden, właściwy homeopatyk-
                  przeprowadza bardzo szczegółowy wywiad.
                  • very_martini Re: homeopata-Opole 23.08.05, 15:47
                    O, to się pani jako klasyk jawi. I dobrze, tak ma być. Wszystko jak lubię.

16%VOL
                    22%VAT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka