oktawia1 18.08.05, 17:21 A może jednak w Opolu bądź okolicach przyjmuje jakiś sprawdzony homeopata? Będę wdzięczna za jakieś namiary. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: homeopata-Opole 18.08.05, 21:36 sprawdź na liście adresowej. W Opolu nikogo nie znamy, ale we Wrocławiu i owszem. Tylko wrzuć w wyszukiwarkę forumową każde nazwisko, bo o niektórych tutaj było:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
oktawia1 Re: homeopata-Opole 19.08.05, 12:10 Do Wrocławia mam dość daleko, bo do samego opola 50 km, a gdzie tam Wrocław, ale jak jest tam ktoś naprawdę godny polecenia, to poproszę o namiar - może się w końcu zmobilizuję... A jak często chadza się do homeopaty w trakcie leczenia? Oczywiście wiem, że jest to sprawa indywidulana, ale ta mniej więcej... Odpowiedz Link
very_martini Re: homeopata-Opole 19.08.05, 13:35 Rzadko. Jak podliczyć moją średnią, to raz na jakieś 10 miesięcy. Najlepiej znaleźć takiego, który jest skłonny udzielać porad i komentarzy przez telefon - są tacy, na przykład mój:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
oktawia1 Re: homeopata-Opole 23.08.05, 11:49 No to jednak warto spróbować... Obawiałam się rozpoczęcia leczenia, a potem braku mozliwości kontynuowania, bo ze względów organizacyjno-czasowych nie dałabym rady nawiedzić homeopaty w odległym mieście częściej niż raz na 2-3 miesiące. Odpowiedz Link
dorotabat Re: homeopata-Opole 23.08.05, 15:24 W Kędzierzynie jest homeopata, Pani doktor Aleksandra Cywińska - bardzo polecam !!! Odpowiedz Link
very_martini Re: homeopata-Opole 23.08.05, 15:29 O, Dorota, a możesz jeszcze powiedzieć, czy to homeopata klasyczny (tylko jeden rodzaj leku), czy operuje więksą ilością kulek? Są 2 szkoły, a nam zależy na rozróżnieniu. Na innym forum nie chciałam podpytywać, bo bym się z tematem rozminęła. Tępię to u siebie, więc przestrzegam gdzie indziej:P 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
dorotabat Re: homeopata-Opole 23.08.05, 15:45 Pani doktor to zdecydowana minimalistka- najczęściej biorę jeden rodzaj granulek, a jeśli stan się zaostrzy to wtedy robie roztwór z tych kuleczek. Nie szaleje z ilością, a zanim przepisze ten jeden, właściwy homeopatyk- przeprowadza bardzo szczegółowy wywiad. Odpowiedz Link
very_martini Re: homeopata-Opole 23.08.05, 15:47 O, to się pani jako klasyk jawi. I dobrze, tak ma być. Wszystko jak lubię. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link