strelicja1 09.12.06, 00:53 Co polecacie? Wiem, że depresja to niewłaściwe słowo, ale chandra wydaje się zbyt mała na mój stan. Są niby w aptekach te deprimy, ale dziurawiec na mnie nie działa. I żeby nie było otumaniające. Help ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homeopatkaqq Re: Jesienna depresja 09.12.06, 04:02 www.abchomeopathy.com/forums.php to adres na forum,gdzie mozesz sie poddac terapii za darmo. Czasem na chandre jesienna nie potrzeba leku na depresje, bo lek konstytucyjny wyprowadza cie na prosta, sam reguluje wszytsko.A czasem dodatkowy inny lek naprawia psychike podczas leczenia czegos co wyszlo w nasileniu. Odpowiedz Link
very.martini Re: Jesienna depresja 09.12.06, 21:28 > www.abchomeopathy.com/forums.php > to adres na forum,gdzie mozesz sie poddac terapii za darmo. I na własną odpowiedzialność, dodałoby Martini Odpowiedz Link
strelicja1 Re: Jesienna depresja 13.12.06, 17:35 po angielsku... i jeszcze na własną odpowiedzialność ;) Nie potrzebuję leku na depresję, tylko na chandrę. Nie wiem też czy słowo "terapia" jest właściwe, w końcu terapii poddają się właśnie chorzy na depresję, a nie ludzie "nie lubiący szarug". Odpowiedz Link
beba2 Re: Jesienna depresja 14.12.06, 10:36 Podpowiem Ci niehomeopatycznie. Spróbuj przez dwa tygodnie pozażywać witaminę D3. Po dwie kropelki dziennie w trakcie posiłku zawierającego jakikolwiek tłuszcz. Odpowiedz Link
m.szczerek Re: Jesienna depresja 09.01.07, 14:54 a może ktots bylby w stanie podac nazwy lekow homeopatycznych pomagajacych w zwalczeniu depresji? Z gory dziękuję. Odpowiedz Link
tom_j23 Re: Jesienna depresja 09.01.07, 15:51 m.szczerek napisała: > a może ktots bylby w stanie podac nazwy lekow homeopatycznych pomagajacych w > zwalczeniu depresji? Z gory dziękuję. U Kenta: www.homeokulka.fc.pl/rb.php?find_remed=ign.&dir=kent&file=31_mind.dat&prio=0&val=2&start=3440 Stefan Odpowiedz Link
m.szczerek Re: Jesienna depresja 09.01.07, 16:14 Bardzo dziekuje tom_j23 to to mam zestaw do wyboru do koloru ;-) Zapoznam sie z nim bardzo wnikliwie. Odpowiedz Link
arturziolkowski Re: Jesienna depresja 02.03.07, 17:53 możecie jeszcze spróbować tu www.homeopatiaok.pl/ pozdrawiam i powodzenia:) Odpowiedz Link
denim2 Re: Jesienna depresja 15.03.07, 10:56 Znalazłem ciekawy serwis poświęcony homeopatii. Zawiera wiele ciekawych informacji na ten temat homeopatiaok.pl/ Odpowiedz Link
ziominski13 Re: Jesienna depresja 16.03.07, 15:12 Na szczęście jesień za nami i nie wróci szybko więc depresje mijają:P Apropo dlaczego denim spamujesz tym linkiem każdy wątek?? Podoba mi się ta strona ale bez przesady:] Odpowiedz Link
arturziolkowski Re: Jesienna depresja 03.04.07, 00:58 Teraz musimy się bronić przed „wiosenną depresją” :) p.s. a ta stronka o homeopatii rzeczywiście ciekawa… ktoś na niej jeszcze nie był?;> Odpowiedz Link