kaana1 25.10.08, 19:13 Dowiedziałam się, że apteka w Sycowie produkuje lek na chlamydie, o takiej samej nazwie. Mam pytanie czy ktoś z was brał ten lek. Jeśli tak, to było dawkowanie przypisane przez lekarza i czy ten lek coś pomógł. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: Lek Chlamydia Syców - brał ktoś? 25.10.08, 19:33 Kaana, nawet, jeśli pomógł komuś, nie znaczy, że pomoże i Tobie. Leki homeopatyczne dobiera się indywidualnie każdemu pacjentowi na podstawie wywiadu o objawach, jakie towarzyszą chorobie. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: Lek Chlamydia Syców - brał ktoś? 26.10.08, 10:41 A znalazłaś jakiegoś dobrego homeopatę leczącego chlamydię?? ( najlepiej z dolnego śląska ) Odpowiedz Link
1tunia1 Re: Lek Chlamydia Syców - brał ktoś? 28.10.08, 13:28 jest w potencji CH 6 , ze 2 razy dziennie trzeba by brac, ciężko sie tego pozbyć bez antybiotyku, ale warto spróbować Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: Lek Chlamydia Syców - brał ktoś? 31.10.08, 13:11 ale co jest w tej potencji?? Antybiotyki to nie bardzo działają na to a homeopatia to też widzę leczy tylko katarki.które same i tak przechodzą. Odpowiedz Link
very.martini Re: Lek Chlamydia Syców - brał ktoś? 31.10.08, 13:16 > Antybiotyki to nie bardzo działają na to a homeopatia to też widzę leczy tylko > katarki.które same i tak przechodzą. A co innego chcesz leczyć przez internet? Mięśniaki macicy? Guzy mózgu? Coś tutaj doradzimy w kwestii katarku, a z poważniejszą dolegliwością każdy odpowiedzialny człowiek odeślie do homeopaty - a co z tego typu poradą forumowicz zrobi, to już jego problem. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: Lek Chlamydia Syców - brał ktoś? 31.10.08, 14:47 a czy ja mówię,że coś chcę leczyć przez internet? - gdzie to niby jest napisane? Gratuluję rozumienia tekstu pisanego Odpowiedz Link
kaana1 1tunia1 - pytanie 05.11.08, 14:32 Czy miałaś ten lek przypisany przez lekarza homeopatę? Brałaś w potencji 6 CH jak rozumiem? Bo w ogóle to jest jeszcze wiele innych potencji. Możesz napisać jakie miałas dawkowanie, po ile kulek? Odpowiedz Link
alexkieszek aurora 25.11.08, 10:32 gdybyś uważnie czytała posty to homeo nie leczy tylko katarków a inne i to czasami ciężkie choroby, których normalna medycyna pozbyć się nie potrafi. No ale każdy widzi to co chce. I owszem katarki też leczy z powodzeniem. I owszem katarki same przechodzą :) ale z pomocą homeo często szybciej i delikatniej. Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: aurora 25.11.08, 15:01 Jak jesteś taka mądra to może mi pomożesz zwalczyć homeopatią chlamydię i boreliozę ?? Może choć dasz jakieś wskazówki ?? Może choć wskarzesz jakiegoś porządnego homeopatę?? Odpowiedz Link