22.11.05, 13:57
W szkole podstawowej na Granicznej odbędzie się bal sylwestrowy. Cały dochód
z balu przeznaczony zostanie na wyposażenie sali językowej w szkole. Podobno
bale organizowane w tej szkole są bardzo udane... Sama nigdy nie byłam, więc
szczegółów nie podam.
Dokładnych informacji można się dowiedzieć pod numerem telefonu 789-40-50
Obserwuj wątek
    • joma8 Re: Sylwester 22.11.05, 18:37
      Byłam na Sylwestrze w michalińskiej podstawówce już kilka razy i mogę
      potwierdzić, że bale są udane. Chodzliśmy z grupą znajomych i dobrze się
      bawiliśmy. Wiadomo, że to nie Marriot (tylko szkoła), ale w dobrym towarzystwie
      zabawa zawsze nam się udawała. W ubiegłym roku (ostatni Sylwester) byliśmy w
      naszym gimnazjum i była to porażka - nadęcie - bo był burmistrz i inni nasi
      oficjele - muzyka puszczana przez pseudodidżeja(jak to się pisze?)- fatalna i
      takież jedzenie, ale to najmniej ważne jeśli chodzi o zabawę. Imprezy
      podstawówkowe - michalińskie są do polecenia. Cena w tym roku 350zł od pary.
    • iguloo Re: Sylwester 28.11.05, 00:16
      Czy ktoś może wybiera się tam?
      My się zastanawiamy.
      • joma8 Re: Sylwester 29.11.05, 11:15
        Wybieram się wraz ze znajomymi, będzie nas 13 par. Oby tylko się odbył ten bal,
        bo jak na razie mało osób się zapisało.
        • doomi Re: Sylwester 29.11.05, 16:11
          A czasu na decyzję coraz mniej smile Bilety w dwójce można kupić do 12 grudnia.
          Joma, fajnie że macie taką zgraną ekipę. My niby co roku ze znajomymi wybieramy
          się na jakiś bal, a potem im bliżej imprezy tym towarzystwo coraz bardziej się
          wykrusza. Z fajną grupą to może bym i poszła, ale że chętnych brak pozostaje
          jak co roku impreza domowa (chociaż nie powiem, również bardzo udana)
          • joma8 Re: Sylwester 29.11.05, 17:23
            Imprezy domowe też są miłe a jakże, ale mnie kojarzą się z bałaganem, który
            trzeba ogarnąć po gościach, zamiast wylegiwać się w miękkim łóżeczku po
            przetańczonej nocy. Lepiej bierz pana męża pod pachę, kilku znajomych i na
            sylwestra do dwójki się wybierzcie.
            • doomi Re: Sylwester 29.11.05, 18:50
              Masz rację Joma, że na bal niby najwygodniej. Ale ja nie jestem babka z typu
              strojących się i już na samą myśl o tych cekinach, piórach, brokatach, sukniach
              balowych i tłumach u fryzjer w Sylwestra to mi się brrrr zimno trochę robi wink
              A w domku tak super milutko, trochę gra jakaś kolęda, trochę jakieś stare
              przeboje, trochę top coś tam. I od rana to zamieszanie w kuchni, krojenie,
              pieczenie, gotowanie. To taki mój żywioł. Potem jak już goście przychodzą i
              każdy przynosi co może i to wszystko na stole stoi, my wokół to tak mi miło i
              sennie, tak fajnie big_grin A potem jak towarzystwo się rozochoci to tańce, dzieciaki
              nam zawsze jakieś przedstawienie, albo występy zrobią i jest rodzinnie i fajnie
              i świątecznie i noworocznie. Tak wszystko na raz!!! Strasznie chłonę te chwile
              kiedy dzieci jeszcze chcą z nami, a my z nimi. To tak szybko się zmieni... może
              wtedy pójdziemy wreszcie na wielki bal big_grin
              Sory za taką prywatę, ale dzisiaj mam jakiś nastrój odświętny, sama nie wiem
              dlaczego...
              A tak do wszystkich: Pamiętacie jakie piękne sztuczne ognie były w Nowy Rok
              koło MOK-u?? Mam nadzieję że w przyszłym Pan Burmistrz też tak pięknie się
              postara smile
              • quin26 Re: Sylwester 30.11.05, 08:57
                ja też tam idę z całą ekipą ok 10 par. no to już napewno się odbedzie.....

• doomi Re: Sylwester 30.11.05, 13:24
                  Hm, no prawie sami znajomi będą wink... A może się zmobilizuję i zbiorę ekpipę i
                  fajnie będzie?? Może ten wilk nie taki straszny i spędzę tego Sylwestra chociaż
                  raz inaczej... no mam o czym myśleć w każdym razie.
                  • doomi Re: Sylwester 06.12.05, 13:37
                    I jak dziewczyny?? Będzie w końcu ten sylwester?? Pytam, bo większość plakatów
                    zniknęła...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka