magi-du80 18.06.09, 11:02 Witam, Mam 2-letnia coreczke i chcialabym sie z nia wybrac pierwszy raz do dentysty. I dlatego moze Ktos z Was moze mi polecic fajnego dentyste z dobrym podejsciem do małych dzieci. Bede wdzieczna! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m975 Re: dentysta dla dziecka 18.06.09, 15:51 My korzystamy z Kliniki w Falenicy - www.biorenix-faldent.pl/ Miła obsługa, malutkie prezenciki dla maluchów po zakończonej wizycie Odpowiedz Link
magi-du80 Re: dentysta dla dziecka 18.06.09, 21:41 No to ciesze sie, ze Ty masz dobre doświdczenia z ta klinika. Moja noga na pewno tam nie postanie, po tym jak pan dyrektor leczyl mojego tate... brr... na sama mysl mam dreszcze. Wstawial implant i dal za mala dawke znieczulenia i szył dzisal na "żywca". Koszmar... Widok taty, ktorego odbieralam z tej cudownej kliniki mam w pamieci do dzisz... Koszmar... Odpowiedz Link
truski1 Re: dentysta dla dziecka 19.06.09, 07:55 polecam Warszawa ul. Fildorfa 10/301. Blisko wału. tel 613 86 68. Jest tam kilku lekarzy ale ja z czystym sumieniem mogę polecić panią Martę. Leczy zęby mojej dwójki. Moje dzieci potrafią udawać że je coś boli tylko po to by pojechać do Pani Marty.Sama nie wiem co ona robi, ze je tak czaruje. Po zakończonej wizycie dostają małe upominki Odpowiedz Link
magdam110 Re: dentysta dla dziecka 19.06.09, 08:38 Ja ze swoimi jak były małe chodziłam do dr Witkowskiej na Wiślaną w Józefowie. Dzieci były zabawiane, zagadywane a na koniec zawsze mały drobiazg Odpowiedz Link
po.rzeczka Re: dentysta dla dziecka 19.06.09, 11:40 Katarzyna Joniak na Ludnej 10 w W-wie. Przyjmuje w środy,piątki i niedziele,niestety dość długie terminy(ok.miesiąca),ale jest oblegana przez rodziców z dziećmi. Odpowiedz Link
wifa Re: dentysta dla dziecka 23.06.09, 19:51 moje dzieci też chodzą na Fieldorfa : dr.Sadowska jest genialna (łącznie z oglądaniem filnu podczas grzebania w paszczy, dziecko nic nie zauważa )Szczerze polecam. Odpowiedz Link
pangorki Re: dentysta dla dziecka 25.06.09, 14:27 Ja moge polecić gabinet na Małej 2B w Michalinie. Telefon 022/789 26 75 Odpowiedz Link
kapo777 Re: dentysta dla dziecka 15.09.15, 13:22 Z moimi dziećmi jeździmy do Dental Clinic w Józefowie (ulica Graniczna, dokładne dane masz na stronie ratynscy.pl). Jest fajny multimedialny kącik dla dzieci więc jest zdecydowanie spokojnie przed wizytą Odpowiedz Link
jarecki_2 Re: dentysta dla dziecka 15.09.15, 17:56 Spamer czy nie, ale ja właśnie tam z dzieciakami chodzę. Rzeczywiście jest mały kącik multimedialny, wizyty są miłe (nic wielkiego na razie do roboty nie było), bez stresowe, Panie dentystki sobie radzą, mogę polecić. Żona również leczyła poważną sprawę i wyleczyła o cenach nie mówię nie wiem jakie koszty są na mieście. Odpowiedz Link