Dodaj do ulubionych

Samochod roku 2002, kto wygra?

IP: *.telia.com 06.10.01, 15:20
W Tversted w polnocnej Jylland w Danii odbywaja sie ostatnie testy 28 kandytow
do nagrody "samochod roku 2002". W tej masie jest juz szesciu favorytow.Mini,P-
307,R-Laguna,Fiat stilo,Citroän C5 i VW-Polo ,oraz luxusowy cabriolet Mercedes
SL500. Merca dolozylem.
Osadzaja jurorowie
z;Belgi,Dani,Finlandi,Francji,Grecji,Holandi,Irlandi,Itali,Norwegi,Polski,Portug
ali,Rosji,Szwajcari,Sloveni,Hiszpani,U.K.,Szwecji,Czech,Niemiec,Wegier,Austri.
Kto zwyciezy prosze typowac;+
Szanse ma Fiat Doblo,NissanX-trial na USA,---------------------------Michal
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Ok Re: Samochod roku 2002, kto wygra? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 15:34
      Jeśli nie któreś z małych aut to typuję Lagunę. C5 raczej nie ma szans.
      Pozdrawiam
      Tom Ok
    • Gość: ebonyman Re: Samochod roku 2002, kto wygra? IP: 217.97.160.* 06.10.01, 16:42
      A kto jest polskim jurorem?
      • Gość: Michal Re: Samochod roku 2002, kto wygra? IP: *.telia.com 06.10.01, 17:15
        Naprawde nie wiem.Moze Ty.Pzdr.Michal
    • Gość: pioTTr Re: Samochod roku 2002, kto wygra? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 18:34
      czesc Michal,
      nie wiem jak inni uczestnicy forum, ale o tego typu dziennikarsko-jurorskich
      plebiscytach mam jak najgorsze zdanie. Zadnego obiektywizmu, zadnych
      konsekwencji w razie absolutnej porazki (pozniejszej sprzedazy) modelu, ktory
      wygral. Sadze, ze to bardziej spotkanie inseiderow z branzy z menedzerami od
      public-rel autokoncernow. Po prostu dobra okazja do "pofachsimplowania" i
      podzielenia sie z biednymi dziennikarzami funduszem reklamowym. A sam wiesz, ze
      nieraz wygraly modele, ktore potem w salonach robily za stroza i po roku
      znikaly z programu. Dla mnie jedynym kryterium, ktore moze decydowac o
      nagrodach jest wielkosc pozniejszej sprzedazy.
      Mi osobiscie z nowych aut (choc nie wiem czy wszedl do serii), najbardziej
      podoba sie seat tanga
      pozdr
      a propos, moi kierowcy wracaja dzisiaj z jutlandii, jestes gdzies stamtad
      (odensee ?)??
      • Gość: Tom Ok Re: Samochod roku 2002, kto wygra? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 18:40
        Polskim jurorem jest Wojciech Sierpowski - o ile się nie mylę, to pisuje do
        Motoru
        Pozdrawiam
        Tom Ok
        • Gość: Michal Re: Samochod roku 2002, kto wygra? IP: *.telia.com 06.10.01, 18:52
          Czesc Piotr TT! Zalozylem ten portal doslownie dla zabawy,lubie jak kazdy
          doklada cegielke i potem mozna zaobserwowac tendencje te ,ktora lezy ludziom na
          sercu.Niestety w Dani w Odense bylem w czasie lata,poprostu wracamy mostami do
          domu.Przestalem uzywac promow.W lecie kiedy jest piekna pogoda to naprawde jest
          przyjemnosc przejechania sie wszystkimi mostami.Mieszkam po drugiej stronie
          Sundu.Mamy obecnie przepiekna jesienna ciepla pogode.Zapracowani jestesmy
          troche na smierc,ale niepewnosc jutra daje nam sily aby pokonac te
          przeszkode.Jako ciekawostka jest caly czas tendencja spadkowa cen pojazdow
          uzywanych i nowych te ostatnie robia to wolniej.Domyslam sie ze masz firme
          przewozowa.Podejrzewam ze musze znac troche Twoich ludzi. Serdeczne
          pozdrowienia z S.przesyla Michal
    • Gość: fs Re: Samochod roku 2002, kto wygra? IP: *.czajen.pl 07.10.01, 10:56
      ja typuje fiata stilo
      • Gość: Gordi Re: Samochod roku 2002, kto wygra? IP: 217.11.134.* 07.10.01, 14:13
        Te plebiscyty rzeczywiscie sie nadają.........ale skoro juz są to w tej zabawie
        wygra Laguna II.To auto zasłużyło na taki tytuł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka