roxanna1336 24.11.09, 20:15 Padła propozycja aby zmienić nazwę forum na inne .Proszę o zamieszczanie w tym wątku Waszych propozycji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman-in-the-city Re: Propozycje nowej nazwy forum 24.11.09, 22:18 Oszczędzanie i gospodarowanie budżetem, albo coś w ten deseń... Odpowiedz Link
woman-in-the-city albo 24.11.09, 22:24 Oszczędzamy i zarządzamy domowymi finansami Domowe finanse i oszczędzanie Jak oszczędzac Odpowiedz Link
nuova Re: albo 25.11.09, 12:43 woman-in-the-city napisała: > Oszczędzamy i zarządzamy domowymi finansami > Domowe finanse i oszczędzanie > Jak oszczędzac Jak już, to nazwa powinna być zgrabna, którtka i treściwa jednocześnie Zapytałam co proponujesz, bo mnie sie obecna podoba, więc nie zmieniałabym jej. ...no może jedynie te 3!!! są nie an miejscu, ale obacna,,jeszcze raz to napiszę, podoba mi się. Odpowiedz Link
monikate Re: Propozycje nowej nazwy forum 25.11.09, 19:23 Też tak uważam. Krótka, trafia w sedno, łatwa do zapamiętania. Wdzięczna Niech zostanie, jak jest. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Propozycje nowej nazwy forum 26.11.09, 10:58 no ale to przeciez jest forum o oszczędzaniu, to po co zmieniać nazwę? Odpowiedz Link
only_marcopol Re: Propozycje nowej nazwy forum 26.11.09, 11:02 Nazwijmy sie jemy odpadki i śmieci - co poniektórzy nie musieliby wątków specjalnie do komentowania zakładać a tak serio to dla mnie nazwa tez jest ok Odpowiedz Link
airborell Re: Propozycje nowej nazwy forum 26.11.09, 11:37 Przeciw. Gdybyśmy zmienili nazwę forum, to niejako przyznalibyśmy, że oszczędzanie jest czymś, czego należy się wstydzić. A przecież się z tym nie zgadzamy, prawda? Odpowiedz Link
letizia2 Re: Propozycje nowej nazwy forum 26.11.09, 17:23 Pierwsza myśl najlepsza. Niech zostanie jak jest. Odpowiedz Link
anew3 Re: Propozycje nowej nazwy forum 26.11.09, 19:57 To ja zaczelam ta dyskusje wiec moze podam moja propozycje:"Budzet domowy,oszczedzanie,inwestycje". Ktos podal mi juz link do slownika i to potwierdza tylko moja teorie, ze oszczedzamy na cos lub na czyms i tylko wtedy to ma sens.Jeden z wykladowcow ,lingwista zwrocil nam kiedys uwage, ze wyrazamy sie po polsku"negatywnie" stad tez trudno o pozytywne myslenie.Nie wiem jak jest u was ale ja WYBIERAM;DECYDUJE nie OSZCZEDZAM, starm sie tylko dobrze, rosadnie gospodarowac pieniedzmi. (poza :oszczedzam na xy, czyli cos konkretnego).Nie kupuje np drogiego produktu x bo wole tanszy a rownie dobry y, albo kupuje 1 produkt, drogi co prawda ale lepszy dla mnie.Wcale nie twierdze , ze oszczedzania, nawet zawsze i wszedzie i na wszystkim trzeba sie wstydzic, jak ktos chce czemu nie.Klocic sie mozemy bez konca, widze, ze czesc z was i tak nie moze zrozumiec o co mi chodzi chociaz mysle, ze wyjasnilam to dosc dobrze,samo forum jest dobre i bede tu tak czy owak zagladac, mam nadzieje, ze nikogo nie urazilam bo nie o to mi chodzilo.Chcialam raczej zwrocic uwage n asposob myslenia. Odpowiedz Link
joana.mz Re: Propozycje nowej nazwy forum 28.11.09, 12:03 nie zmieniałabym nazwy gdyż obecna jest jak najbardziej odpowiednia. Odpowiedz Link
ulinka123 Re: Propozycje nowej nazwy forum 28.11.09, 16:27 moze zwyczajnie: Zarządzanie domowym budżetem. Mysle ze to umie w sobie wszelkie aspekty poruszane na tym forum. Odpowiedz Link
dub_version Re: 30.11.09, 13:10 Wg mnie uczestnicy tego forum potrafią dobrze zarządzać domowym budżetem. Nie tyle oszczędzają, co są GOSPODARNI- to moja propozycja Odpowiedz Link
wiedzma800521 Re: Propozycje nowej nazwy forum 03.12.09, 21:01 "Oszczędzamy" to bardzo dobra nazwa. Odpowiedz Link
alina.walkowiak Re: Propozycje nowej nazwy forum 06.12.09, 12:57 Zarządzanie domowym budżetem Odpowiedz Link
izysia Re: Propozycje nowej nazwy forum 07.12.09, 01:43 good housekeeping niech ktoś przetłumaczy Odpowiedz Link
anula36 Re: Propozycje nowej nazwy forum 10.12.09, 12:48 jest juz takie forum " wystarczajaco dobra pani domu" Odpowiedz Link
nvv Re: Propozycje nowej nazwy forum 08.12.09, 11:28 Nie zmieniajcie, proszę, nazwy. Ta oddaje, wg mnie, dobrze to o czym jest już to forum. Odpowiedz Link
gad.forumowy Re: Propozycje nowej nazwy forum 10.12.09, 19:39 Niech zostanie tak jak jest. Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Propozycje nowej nazwy forum 10.12.09, 20:44 roxanna, dodaj drugiego moderatora, a nie zmieniaj nazwy, bo zmiana nazwy nic nie zmieni. Odpowiedz Link
whiteczeremcha Re: Propozycje nowej nazwy forum 12.12.09, 10:47 Nazwa forum jest adekwatna do tematów tu poruszanych,moim zdaniem nie trzeba nic zmianiać,bo w każdej sytuacji znajdą się malkontenci... Odpowiedz Link
doda1983 Re: Propozycje nowej nazwy forum 13.12.09, 11:50 Głupi pomysł z tą zmianą nazwy czemu niby miałoby to służyć? Oszczędzamy jest wg. mnie bardzo dobre. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Propozycje nowej nazwy forum 13.12.09, 12:36 A ja się zastanawiam, czy to forum musi być w kategorii dziecko? Odpowiedz Link