Dodaj do ulubionych

czy ktoś był hotel Medena Chorwacja

IP: *.netpark.pl / 83.16.127.* 02.03.05, 22:19
napiszcie czy ktoś była w hotelu Medena Riwiera Kasztelańska wioska SEGET 4km
od Trogiru czy tam wieje nudą czy jest coś ciekawego.Czy to naprawdę wiocha?
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: czy ktoś był hotel Medena Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:10

Hotel jest całkiem w porządku,miejscowość Seget leży blisko Trogiru, można
      dojść na pieszo.Polecam.
    • Gość: Misia Re: czy ktoś był hotel Medena Chorwacja IP: 213.17.171.* 03.03.05, 14:25
      Była tam moja znajoma i była zadowolona, zobacz stronę Trogiru:
      www.trogir-online.com/eng/beaches.asp
      • Gość: kolegunio Re: czy ktoś był hotel Medena Chorwacja IP: *.netis.net.pl / 213.77.107.* 25.04.05, 16:36
        hotel moloch uwazaj na pokoje za zadne skarby niezgodz sie na parter najlepiej od 4 wzwyz uwazaj na pokoje nad kuchnia i agregatami klimy jak to wszystko miniesz to mozesz zaczac wczasy wycieczki tz.fakultatywne to po prostu totalna kicha i wycaganie kasy bylismy tam jak jeszcze wojsko stacjonowalo w hotelu ale w pozniejszych latach tez zadna rewelacja wiem bo mielismy ta oferte w zakladzie pracy i koledzy jezdzili .no jednego roku pojawil sie bufet salatkowy jest basen ale czy juz jest w nim woda? sadze ze jedyna atrakcja to to ze mozna lezec pod dzrewem i nogi miec wwodzie .uwaga naprawde moze byc goraco i bez filtrow ani rosz .troche dziwnie pisze ale lata pracy na dole kopalni wywarly niwatpliwie wplyw na moja glowe .a mowia ze metan nie szkodzi.cha cha czesc
    • Gość: ola Re: czy ktoś był hotel Medena Chorwacja IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 19:07
      Jest to moloch nie polecam.Okolice pikne ale jezeli
      lubicie cisze i spokoj to radze kwatery.Na plazy tez tlok
      jeden obok drugiego.Jedyny plus to morze w zasiegu reki.
      Duzo atrakcji banan,spadochron itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka