Gość: anruan IP: *.netpark.pl / 83.16.127.* 02.03.05, 22:19 napiszcie czy ktoś była w hotelu Medena Riwiera Kasztelańska wioska SEGET 4km od Trogiru czy tam wieje nudą czy jest coś ciekawego.Czy to naprawdę wiocha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: czy ktoś był hotel Medena Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:10 Hotel jest całkiem w porządku,miejscowość Seget leży blisko Trogiru, można dojść na pieszo.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: czy ktoś był hotel Medena Chorwacja IP: 213.17.171.* 03.03.05, 14:25 Była tam moja znajoma i była zadowolona, zobacz stronę Trogiru: www.trogir-online.com/eng/beaches.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolegunio Re: czy ktoś był hotel Medena Chorwacja IP: *.netis.net.pl / 213.77.107.* 25.04.05, 16:36 hotel moloch uwazaj na pokoje za zadne skarby niezgodz sie na parter najlepiej od 4 wzwyz uwazaj na pokoje nad kuchnia i agregatami klimy jak to wszystko miniesz to mozesz zaczac wczasy wycieczki tz.fakultatywne to po prostu totalna kicha i wycaganie kasy bylismy tam jak jeszcze wojsko stacjonowalo w hotelu ale w pozniejszych latach tez zadna rewelacja wiem bo mielismy ta oferte w zakladzie pracy i koledzy jezdzili .no jednego roku pojawil sie bufet salatkowy jest basen ale czy juz jest w nim woda? sadze ze jedyna atrakcja to to ze mozna lezec pod dzrewem i nogi miec wwodzie .uwaga naprawde moze byc goraco i bez filtrow ani rosz .troche dziwnie pisze ale lata pracy na dole kopalni wywarly niwatpliwie wplyw na moja glowe .a mowia ze metan nie szkodzi.cha cha czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy ktoś był hotel Medena Chorwacja IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 19:07 Jest to moloch nie polecam.Okolice pikne ale jezeli lubicie cisze i spokoj to radze kwatery.Na plazy tez tlok jeden obok drugiego.Jedyny plus to morze w zasiegu reki. Duzo atrakcji banan,spadochron itp. Odpowiedz Link Zgłoś