Gość: tymona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 20:00 Czy ktoś wie, gdzie w okolicach Istrii znajduje sie takie coś jak Zoo, albo atrakcje podobnego typu (szukamy atrakcji dla dzieci). Z góry dziękuję za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tymona Re: zoo w Istrii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:15 czy naprawdę nikt nie słyszał o takim miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi72 Re: zoo w Istrii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 11:15 Zoo to nie ma. W Rijece jest muzeum histori naturalnej z akwariami. Jezeli brakuje ci atrakcji a cena nie odstraszy to mozna popłynąć na wyspy Brjuni. Nie mart się o atrakcje, to nie jest polskie morze gdzie jest zimno i można co najwyzej iść na rybę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymona Re: zoo w Istrii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:16 Dziękuję za odpowiedź. O atrakcje się nie martwię, a o Zoo to syn mnie "zamęcza" pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: zoo w Istrii IP: *.tpnet.pl 30.07.07, 13:46 > Dziękuję za odpowiedź. O atrakcje się nie martwię, a o Zoo to syn mnie "zamęcza > " To w leb gada i mu przejdzie ochota na zoo a jak nie to w domu zostawic w polsce i niech sam siedzi ogladajac lato lesnych ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi72 Re: zoo w Istrii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:07 To moze po drodze? tu masz liste i akwariów i zoo w europie (przynajmniej w starej uni www.infoparks.com/flashan/r_parcs/r_theme2/frameset.htm Pod Wiedniem jest Safari Park - to na pewno lepsze niż zoo z tym ze gatunków jest mniej a i przerwę w podróży można sobie zrobić tu jest strona: www.safaripark.at/ a tu lokalizacja (o ile dobrze pamiętam) maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=Gaenserndorf&sll=52.83264,9.51416&sspn=1.098492,2.221985&ie =UTF8&ll=48.305977,16.717157&spn=0.037794,0.069437&z=14&om=1 Duże to to nie jest ale wrażenie robi bo jedziesz samochodem a obok żyrafy, małpy i trochę innych zwierząt. Choć wiele z nich jest w zagrodach za to naprawdę sporych i pewnie mniej się meczą niż w zoo Zawsze mozna zabrac dzieci do jaskin w Słoweni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymona wielkie dzięki za informację!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:40 ...bo bardzo praktyczna i przyszłościowa (znając zainteresowania moich pociech) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi72 Re: wielkie dzięki za informację!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:50 Właśnie doczytałem ze park jest zamknięty z powodu bankructwa, ma być otworzony w 2008 roku i ma mieć nieco inną formułę. Sorry. Ciekawe - ja ja tam byłem to ludzi było więcej niż zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymona Re: wielkie dzięki za informację!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:57 ale podpowiedziałeś mi, że zachcianki dzieci możemy spełniać na trasie. I tego będziemy się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś