Dodaj do ulubionych

camping vestar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 21:14
Planujemy urlop na tym campingu. W zasadzie wszystko już wiem, tylko niepokoi
mnie sprawa rezerwacji parceli pod namiot. Jeśli ktoś pomoże mi doradzić, czy
rezerwować miejsce czy nie. Nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić, trochę
się boję, że po przyjeździe na miejsce nie będzie dla nas miejsca i może to
być kłopotliwa sytuacja. Doradźcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: camping vestar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:57
      Czy nikt tam nie był???
      • Gość: kamil Re: camping vestar IP: 77.79.229.* 17.05.09, 09:59
        Chodzi Ci o Vestar w Rovinj?
        Na samym Vestarze się nie zatrzymywałem, ale byłem kilkakrotnie na Polari, który
        jest obok (tak samo duży i drogi:) W lipcu nie było zadnego problemu z miejscem,
        nigdy nie robiłem żadnych rezerwacji parceli. Z tego co widziałem na Vestarze
        również były wolne miejsca. Myślę zatem, że rezerwacja nie jest konieczna.

Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku .
        • Gość: ada Re: camping vestar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:57
          bardzo, bardzo dziekuje
        • Gość: ada Re: camping vestar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:46
          a może ktoś tam jeszcze był i nam coś napisze
    • Gość: Hogata Re: camping vestar IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 13:34
      Nie ma problemu z miejscem, byliśmy tam bez zapowiedzi i rezerwacji
      w lipcu , zawsze sie cos znajdzie, może nie był to super wybór, bo
      blisko parkingu, albo sklepu, czy tez kawałek drogi do lodowek, ale
      w końcu jak masz zdrowe nogi i ochote na zdrowy wypoczynek, to na
      serio nie jest problem.
      poza tym na Vestarze, to nawet w kibelku można by sie zakwaterować,
      bo warto!!!
      My bylismy z córeczką, wowczas 2 letnią, a w czerwcu jedziemy z
      obiema: obecnie 4 latką i 10 miesięczna (wybraliśmy to miejsce na
      jej I wakacje!!!)\
      • Gość: Wera Re: camping vestar IP: *.laguna.net.pl 24.01.19, 10:19
        Witam a czy ktoś był w domkach superior z widokiem na morze w vestrze bo mamy problem odnośnie pokoi piszą 3 sypialnie i sofa ale na zdjęciach jest cos stylu leżanki a jest nas 8wiec trochę ma to znaczenie czy każdy będzie się czuł komfortowo pozdrawiam i proszę o pomoc😉
        • aseretka Re: camping vestar 24.01.19, 17:38
          Akurat w tego typu domku nie spałam, ale... 33 m 2 to nie jest imponująca powierzchnia. Niby znajdują się tu 3 sypialnie z ośmioma miejscami do spania, ale nie wyobrażam sobie "upchnięcie" tam 8 osób (nie piszesz, ile osób dorosłych a ile dziec)i. Gdy jedziemy w 6 osób 4 dorosłe osoby +2 dzieci), to już przy podobnej powierzchni, chociaż w innym typie domku ale też z z 3 sypialniami, pokojem z aneksem kuchennym i dwoma łazienkami, trudno jest się poruszać. Np. w tym typie domku:
          www.eurocamp.pl/zakwaterowanie/mobile-homey/avant/3-sypialnie
          lub w tym:
          www.eurocamp.pl/zakwaterowanie/mobile-homey/vista/3-sypialnie-1-lazienka
          Z Bogiem sprawa, jeżeli jest ładna pogoda i domek służy tylko do celów noclegowych, bo nawet wszystkie posiłki je się na zewnątrz. Ale gdy pada deszcz, to gnieżdżenie się w takiej ciasnocie jest tragedią. :( Do tego dochodzi problem z rozłożeniem wszystkim rzeczy. Szafy są niewielki i ciasne. Walizek nie można wsunąć pod łóżka, bo te są zbyt niskie. Zobacz ile "wolnej" przestrzeni jest pomiędzy łóżkami:
          my-mobilehome.com/mobile-home/superior-family-vestar/https://my-mobilehome.com/mobile-home/superior-family-vestar/
          Ledwo tam może stąpnąć jedna osoba. Tak więc część rzeczy trzeba trzymać w bagażnikach samochodu, aby ciągle się o nie nie potykać. Tak więc raczej nie sądzę, abyście w 8 osób czuli się tam komfortowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka