malip76 23.06.05, 21:30 Wybieram sie w terminie 1-15 sierpnia na halkidiki z Triada. Hotel Theoxenia. Czy ktos jeszzcze bedzie w tym terminie w hotelu Theoxenia albo polozonym obok Akti Ouranapoli? Pozdrawiam. Ps. lece z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amaga Re: HALKIDIKI sierpien Triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:38 Witaj, ja bede z synem w hotelu Akti Ouranopuoli tez z Triada w dnioach 8-22 sierpoien, wiec pewnie sie spotkamy. Wiecej na ten temat na tym forum watek " Do Halkidiczki". Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: HALKIDIKI sierpien Triada IP: *.icpnet.pl 24.06.05, 13:53 Ja w tym samym czasie lecę na Thassos - polecimy zatem razem do Salonik. Uprzedam - jezeli jeszcze nie wiesz :( ..., że nasz urlop zacznie się nie 1 a 2 sierpnia, gdyż tylko zbiórka jest 1 a wylot i dojazd już 2 sierpnia. Niestety "lokalni" tracą w Triadzie jeden dzień w porównaniu do Stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
malip76 Re: HALKIDIKI sierpien Triada 24.06.05, 22:26 Piotr ty tez lecisz z Poznania? z tego co wiem, samolot bezposredni z Poznania leci do Salonik, bez zadnych miedzyladowan. dlaczego jest tak ze my tracimy jeden dzien? noclegow mamy tyle samo co Wawka? Odpowiedz Link Zgłoś
malip76 Re: HALKIDIKI sierpien Triada 24.06.05, 22:28 Ania Wy skad lecicie? czytalem ten watek do Halkidiczki. zdaje sie ze jeszcze ktos bedzie w tym czasie tyle ze na imprezie 7+7. Mysle ze sie spotkamy, jak Ty przylecisz, ja juz bede mogl sluzyc dobra rada:) w koncu juz tydzien bede mial zaliczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaga Re: HALKIDIKI sierpien Triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:54 Witaj, Lecimy z Warszawy. Tak, na imprezie 7+7 bedzie Kasia z córka, z którymi spotkamy sie w hotelu. bedziemy wdzieczni za dobre rady... pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
malip76 Re: HALKIDIKI sierpien Triada 07.07.05, 21:49 jeszcze ktos sie wybiera w tym terminie??? Odpowiedz Link Zgłoś