Gość: Gustaw IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 23:04 Wrócił ktoś z tego hotelu i z okolic Almerii. Poszukuję wszelakich informacji. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tee off Re: Golf Trynidad IP: *.phil.east.verizon.net 10.07.11, 02:22 www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g644309-d265443-Reviews-Hotel_Golf_Trinidad-Roquetas_de_Mar_Costa_de_Almeria_Andalusia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Golf Trynidad IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 08:54 dzięki tee off ale takie informacje to ja widziałem i holydaycheck tez popatrzyłem. tam jest tylko jedna nowa opinia reszta stare. Chcialem ja zweryfikować. I może czegoś nowego sie dowiedzieć o miejscowości i okolicy. W necie jest niezbyt dużo informacji o tym miasteczku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pancia Re: Golf Trynidad IP: *.ptim.net.pl 10.07.11, 08:54 forum.gazeta.pl/forum/w,204,126574631,126574631,Hotel_Golf_Trynidad_ktos_byl_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Golf Trynidad IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 08:57 Tzn że ludzie poszukują wiadomości z tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ibiza777 Re: Zoraida Garden 10.07.11, 11:46 Witam. We wtorek wróciłam z Costa Almeria. Byłam z Triada w hotelu Zoraida Garden. Hotel rewelacja, przepyszne jedzenie, hotel przy samej plaży ( plaża żwirkowa). W hotelu duży basen i brodzik dla dzieci. Przez cały dzień odbywały się animacje na terenie hotelu. Z Triady były 2 animatorki Dominika i Ania, oraz 2 animatorki zatrudnione przez hotel Ola i Paulina. Wróciliśmy bardzo zadowoleni, napewno tam wrócimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ibiza777 Re: Zoraida Garden 10.07.11, 11:53 Zapomniałam dodać ze Triada ma również hotel Zoraida Park, są to siostrzane hotele, jeden kompleks hotelowy. I można trafić na super cenę, np na wylot 12 lipca cena jest 2800 za all na 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Zoraida Garden IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 16:58 Niestety a może stety wykupiłem Golf Trynidad i dlatego szukam aktualnych informacji na jego temat. Poszukuję ich od dawna, niestety cisza na jego temat (hotelu oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
ibiza777 Re: Zoraida Garden 10.07.11, 17:29 My lecieliśmy razem ze Sky Clubem. Ludzie bardzo narzekali na jedzenie w Colonial Mar, a Meditirraneo Park był obok Zoraidy, też ludzie narzekali ale na pokoje i wcale nie wygląda tak rewelacyjnie jak na zdjęciach na stronie Sky Clubu. Ale o Golfie nic nie słyszałam, i z nikim nie rozmawiałam kto był w tym hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Zoraida Garden IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 18:21 Dzięki za info. Jak widać to jakieś tajemnicze miejsce. Nikt nie chce zeznawac na temat tego hotelu. Co tam się mieści? Jakaś centrala wywiadu czy co? Pozostaje mi czekać i samemu sie przekonać czy tam się da przeżyć i wrócić. Jeśli wrócę !!!!! to napewno opiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marudzenie Narzekanie IP: *.hfc.comcastbusiness.net 10.07.11, 18:24 Polacy to nacja narzekaczy. Prawie zawsze po powrocie narzekaja. Ty wrocisz tez bedziesz narzekal. Nie przygotowuja sie do podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
ibiza777 Re: Narzekanie 10.07.11, 18:50 Akurat ja wróciłam bardzo zadowolona, może nie jestem zbyt wymagająca ;-). A co do Golf Trynidad to na holidaychecku ma bardzo dobre opinie, bo sama byłam bardzo zainteresowana tym hotelem i sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Narzekanie IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 22:20 Niekoniecznie. Opinie ma dobre ale ta ostatnia z czerwca jest taka sobie. Bylem ze Skyclubem na majorce i było super więc mam nadzieje że i teraz też. A że ciekaw jestem opinii innych to chyba normalne. Takie małe zboczenie że lubię jak najwięcej dowiedzieć się o miejscu gdzie mam spędzić 2 tyg. Mogę tylko obiecać obiektywnę opinię po powrocie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenkam1 Re: Zoraida Garden IP: *.ghnet.pl 11.07.11, 08:48 Interesuje mnie bardzo nie hotel tylko miasteczko i okolica. Jak tam jest czy są fajne miejsca na spacery, czy widokowo jest ładnie, jak wygląda Costa Almeria? Proszę podziel sie wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Zoraida Garden IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.11, 10:45 Ok. Ale wracam dopiero 2 sierpnia. Obiecuję dokładne info na temat hotelu Golf Trynidad (w miarę obiektywne) oraz opis miejscowości i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Zoraida Garden do IBIZA777 IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.11, 09:33 Interesują nie informacje na temat tego hotelu .Czy w okolicy są jakieś markety gdzie bym mogła kupić pampersy i słoiki dla dzieci? Czy polecasz ten hotel dla dziecka 18mcy. Czy te pokoje od ulica są głośne? Ile trwa lot? Odpowiedz Link Zgłoś
ibiza777 Re: Zoraida Garden do IBIZA777 21.07.11, 10:53 Witam. Lot trwa prawie 4 godz, w hotelu było mnóstwo rodzin z małymi dziećmi, na obiad i kolację były w restauracji dostępne dla dzieci jogurty i danonki. Również dla dzieci jest brodzik i mini klub. Co do marketów to jeden jest przy samym hotelu, drugi większy w odległości około 150 m. Wszelkie informacje wyczerpująco otrzymasz w recepcji albo od polskich animatorek mieszkających w hotelu. Ja miałam pokój z widokiem na morze ( bez żadnych dopłat) więc co do hałasu w pokojach od strony ulicy to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Zoraida Garden do IBIZA777 IP: *.jmdi.pl 28.08.11, 21:30 Hej Aneczka, czy możesz podzielić się wrażeniami z pobytu. Ja wybieram się z 15 miesięcznym maluchem no i trochę się obawiam o jej zdrowie. Czy korzystałaś z lokalnych słoiczków, wód mineralnych itp, czy też może z hotelowego menu? Jak wyglądają ceny w sklepie odnośnie produktów dla dziecka? Pozdrawiam, Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Golf Trynidad IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 13:17 czy gdzies w pobliżu hotelu Golf Trynidad jest lokalne biuro podrózy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plk66 Re: Golf Trynidad IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.11, 17:29 Jest po drugiej stronie ulicy na lewo. w okolicy Tabacosa. tam cos podobnego było. jest tez inna mozliwość. jest biuro z polską obslugą. podaje nr. telefonu +34667474581 lub anna.skora@gazeta.pl mają wycieczki tansze niz w ofercie biur. Zreszta mozna samemu sprawdzić na miejscu . To biuro nazywa się VIAJES ALBELMAR. Odpowiedz Link Zgłoś